Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 8:10:32
|
|
|
|
dejana007
|
opet ja, T mi je od 36.8 spala na 36.7, s tim sto su mi na 3 sakta potvrdili O a na jedan nisu, i to upravo na tom gde svi merimo bazalnu. T mi ocigledno treba skociti iznad 36.8 da bi bila i na ovom sajtu potvrdjena O.... I na kraju sajt koji jos uvek nije odreagovao, ali nadam se da hoce ovih dana.
< Poruku je uredio dejana007 -- 27.12.2009 8:12:38 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 9:42:27
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 10:51:55
|
|
|
|
dejana007
|
e to je O o kakvoj ja mogu samo sanjati Sve mi se cini dok ne dobijem takvu crtu nema meni trudnoce. nensi je opet u pravu
< Poruku je uredio dejana007 -- 27.12.2009 10:52:21 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 13:06:51
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Buaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:11:36
|
|
|
|
dejana007
|
devojke, ne znam dal mogu ovde da se informisem o ovome ali moram. Sinic sam imala odnose, i muz mi je rekao da je primetio rozkasti sekret posle odnosa. Uplasio se dal je od njega ili od mene. Ispostavilo se da je od mene. Na papiru mi se danas pojavio sekret i unutra kao nit, crvene krvi, kao sukrvica, ali svetle boje. Samo malo, na dodnjem vesu nemam nista. I imam simptome kao da cu dobiti iako ( bar tako mislim ) je jos rano. Bol u donjem delu ledja. Plus jaka glavobolja. Ne znam sta bi to moglo biti, dal vi imate neka iskustva o tome? Ako nije ovo pitanje za ovu temu, neka moderatori prebace gde misle da treba Hvala unpared.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:13:27
|
|
|
|
cipiripi
|
a koji ti je dc, i da li te je bolelo tokom odnosa?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:16:16
|
|
|
|
dejana007
|
32 dan ciklusa. Nije me bolelo tokom odnosa. Ovulacija je, valjda bila, pre 3 dana. Plasim se da mi ne pukne neka cista ili nesto pa da bude neki haos. Ali me zanijma dal neko imao slicnu pojavu. Meni je sa 29 godina ovo prvi put...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:20:19
|
|
|
|
cipiripi
|
kako 32? na koliko dobijas?? kad si imala zadnju ?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:37:04
|
|
|
|
dejana007
|
sve zavisi. jedno vreme na 38, nekad na 45 dana. redovno dobijala samo uz antibebi pilule.zadnja 26. novembra. ocekujem je tamo posle Bozica, 07. Januara.
< Poruku je uredio dejana007 -- 27.12.2009 15:38:10 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:38:47
|
|
|
|
Verus
|
dejana, ja imam osetljiv grlic i meni se nekada to desavalo, ali nije bilo sukrvice nego onako, jarko crveno na papiru, tackica ili dve...jednom sam posle odnosa imala krvarenje jedan dan, isto cisto crvena krv, nikada nisam skontala zasto...mozda je samo pukao neki krvni sud na grlicu?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:39:58
|
|
|
|
cipiripi
|
bas ti se oduzilo neznam kako sve funkcionise u takvom ciklusu.. to rozikasto moze svasta da znaci, izmedju ostalog i ugnjezdjenje jc. prati da li ti se povecava. kad budes isla kod dr reci mu za to.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:50:48
|
|
|
|
dejana007
|
versus, i ja milim da je to nesto. posto imam i mikrocisticne janike, pa se nesto tu ''poremetilo''. nije mi jarko crveno, vec kao beli sekret vise i kroz njega malo krvi, svetle boje. ja pomislila da cu mozda dobiti konacno na 30 dana, ali ne verujem, nikad mi nije takav pocetak ciklusa. sacekacu da vidim sta ce biti ovih dana. Cipiripi, ja bih volela da je ugnjezdjenje jc, ali mislim da je jos rano za to. vec od sutra cu do lekara ako ne prestane. Hvala vam puno.
< Poruku je uredio dejana007 -- 27.12.2009 15:51:23 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 15:57:30
|
|
|
|
cipiripi
|
nema na cemu draga..mi mozemo da kazemo svoje misljenje..ali lekar je taj koji stavlja tacku na "i" pogleda te na uz...i da dijagnozu..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 16:08:57
|
|
|
|
dejana007
|
ja se ne bih plasila da mi je npr 7 dan od O, jer bi se tad nadala a ovako ovaj roze iscedak od sinoc i ovo danas me malo prepalo. Jos jednom hvala :)
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 16:32:15
|
|
|
|
Verus
|
ili ti je O bila puno kasnije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 20:10:38
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ili ti je O bila puno kasnije i da je bila, muckala ja i tad. sutrasnja T cemi sve razjasniti
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 20:43:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
E, devojke kako se racuna ona faza posle O? Ja sam dobila 25 dan, jel oduzimam od toga 10 ili 14 dana da bih znala kad je O?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 20:47:26
|
|
|
|
lence
|
Suncice, oduzimaj barem 14 ako po tom planiras kad da krenes sa muckanjem. Ne prepustaj nista slucaju. Inace lutealna faza treba da traje barem 10 dana u dobrom ciklusu (valjda to ima veze sa razinom progesterona, a znam i da do implantacije dolazi nekih 6-8 dana nakon O).
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 20:49:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel to onda znaci da je O oko 10 dc? FF je tako prvo i pokazao, pa tek posle 19 dc Ja sam se bas smorila so sam dobila, pa jos toliko rano
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 21:00:11
|
|
|
|
lence
|
Primetila sam da panicis oko temperatura (nadam se da se ne ljutis sto ovo komentarisem). Tvoj graf mene sasvim zbunjuje, dobro bi bilo da uzmes i LH trakice pa kad imas pad temperature sredinom ciklusa odmah proveris i sa trakicama. Temperature su ti u prethodnom ciklusu bile nepouzdane. Nema veze sto ne mozete da muckate svaki dan (ukapirala sam zbog nekih prakticnih razloga, putovanja, tako nesto), spermatozoidi prezive u nama i 3-4 dana (narocito ako imamo eggwhite za vreme odnosa). Meni je draze da ako mora da dodje urani nego da kasni, tako mi je manje razocarenje. + krace vremena cekas do nove O!!! Sad ce da ti zavrsi do Ng, mozes da obuces sta te volja, a ja cu da nosim higijenske uloske i gacice Bridget Jones!!! Nepravda, nepravda!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 21:05:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
Lence ni za sta se ne ljutim naprotiv hvala ti za sve! i ja vise volim kad porani nego kad zakasni, ali malo sam se nadala ovaj mesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 21:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Sad ce da ti zavrsi do Ng, mozes da obuces sta te volja, a ja cu da nosim higijenske uloske i gacice Bridget Jones!!! Nepravda, nepravda!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 21:07:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Lence, nije valjda da ces morati zbog toga da odustanes od one prelepe suknje sto si narucila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 21:14:07
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Lence, nije valjda da ces morati zbog toga da odustanes od one prelepe suknje sto si narucila Ha, ha, Nedjo, kako me procita! Planirala sam da joj odsecem podsuknju i nosim samo onu providnu krinolinu preko hotpants koje su ujedno i sa drzacima carapa. Baksuz sam, ali nema veze, kod nas u klubu mogu tako da se obucem svake subote. Mada iskreno, ja bih najradije da s debelim razlogom nosim trudnicke haljine. Suncice, meni se cini da se vise i nadamo i razocaramo kad nam kasni. Ma tako mi samo traci dragoceno vreme!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.12.2009 21:17:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice prilike, i za suknju i za trudnicke 'aljinice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?