Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 11:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne izbacuje jer nemam VIP, ali upisala sam i bol u jajnicima. Činjenica, samo me preseklo na nekih 10sec, i više nije bolelo. Jel taj Ovulatory pain kratak ili dug?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 11:51:04
|
|
|
|
Mari86
|
Tashooo tebi je bas niska T..jel ti uvek tako?? Nego sta kazete za moj pad
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 11:51:51
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jel taj Ovulatory pain kratak ili dug? Pa i to je individualno,kod svakoga je drugacije...Sacekacemo jos 2 dana da vidimo kakva ce ti T biti...Mada meni kad je istekao VIP,obelezio mi je O tek posle 5 dana iako je svaki da rasla...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 11:57:43
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne izbacuje jer nemam VIP, ali upisala sam i bol u jajnicima. Činjenica, samo me preseklo na nekih 10sec, i više nije bolelo. Jel taj Ovulatory pain kratak ili dug? ja tu ovulacionu bol ranije nisam ni osjećala, tačnije možda je i bila ali je ja nisam registrovala. sad, kad su mi objasnili i kad obraćam pažnju, osjetim kratku, oštru, probadajuću bol, 2-3 sekunde samo. al' još ne znam reći na kojoj je strani, odnosno koji me jajnik žignuo, uvijek je nisko na donjem stomaku.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:05:47
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Dobro jutro drage moje...evo mog grafa za danas...T mi je pala i to drasticno... Ovulacija se pomerila na 17 dan..muckali smo taj dan...i ne znam sta da mislim sada?! Zasto mi se pomerila ovulacija... Tebi je jos rano da dobijes,tako da ne bi trebao da te brine ovaj pad,i trebalo bi da skoci sutra opet...Pad jedan dan nije zabrinjavajuci...A moze da znaci i usadjivanje jajne celije u matericu...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:08:19
|
|
|
|
Mari86
|
nensice draga juce sam imala i neki iscedak braonkaste boje koji je prestao popodne... Mozda je i to nesto bitno ali nisam znala gde da ga oznacim tamo na grafu... U svakom slucaju hvala ti draga
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:08:21
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 a sta kazes za moj Nensi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:10:05
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 nensice draga juce sam imala i neki iscedak braonkaste boje koji je prestao popodne... Mozda je i to nesto bitno ali nisam znala gde da ga oznacim tamo na grafu... U svakom slucaju hvala ti draga Pa i taj iscedak moze da znaci usadjivanje jajne celije u matericu,a to ti se taman poklopila sa T...Sacekaj jos par dana,da vidimo kako ce biti dalje...A navijam za
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:11:08
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Mari86 nensice draga juce sam imala i neki iscedak braonkaste boje koji je prestao popodne... Mozda je i to nesto bitno ali nisam znala gde da ga oznacim tamo na grafu... U svakom slucaju hvala ti draga Pa i taj iscedak moze da znaci usadjivanje jajne celije u matericu,a to ti se taman poklopila sa T...Sacekaj jos par dana,da vidimo kako ce biti dalje...A navijam za Hvala nensice!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:11:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne izbacuje jer nemam VIP, ali upisala sam i bol u jajnicima. Činjenica, samo me preseklo na nekih 10sec, i više nije bolelo. Jel taj Ovulatory pain kratak ili dug? ja tu ovulacionu bol ranije nisam ni osjećala, tačnije možda je i bila ali je ja nisam registrovala. sad, kad su mi objasnili i kad obraćam pažnju, osjetim kratku, oštru, probadajuću bol, 2-3 sekunde samo. al' još ne znam reći na kojoj je strani, odnosno koji me jajnik žignuo, uvijek je nisko na donjem stomaku. Pa tako i ja osetim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:12:20
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: Dudu25 a sta kazes za moj Nensi Ako sutra nastavi da ti pada,onda ces verovatno (nazalost) dobiti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:13:12
|
|
|
|
Dudu25
|
Hvala draga Nensi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 nensice draga juce sam imala i neki iscedak braonkaste boje koji je prestao popodne... Mozda je i to nesto bitno ali nisam znala gde da ga oznacim tamo na grafu... U svakom slucaju hvala ti draga Mensis - Spotting, to sam i ja imala juče, to je ona * na grafu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 12:14:33
|
|
|
|
Mari86
|
Aha sad cu Taske da oznacim...hvala!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:25:50
|
|
|
|
gaganica
|
cao! pitam se, ima li nekoga ko bi hteo da pogleda moj debilni graf sa FF-a? a ne znam ni kako da ga stavim ovde, skinula sam ga na moj komp, pa ne znam da li se samo copy-paste ovde u moj post
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:34:09
|
|
|
|
Nensi*
|
Gaganice evo pogledaj ovde KLIK
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:34:17
|
|
|
|
Lilly*
|
Ideš preko slikomata, kao i svaku drugu sliku
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:41:49
|
|
|
|
gaganica
|
hvala! nikad nisam stavljala sliku ja cu pokusati sa tim slikomatom, pa ako uspem-graf ce biti ovde
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:43:19
|
|
|
|
Lilly*
|
Dala ti je Nensi temu, tamo slobodno vežbaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:48:24
|
|
|
|
gaganica
|
valjda je ovako, ako sam dobro pratila objasnjenje na pravoj strani
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:49:41
|
|
|
|
gaganica
|
ta-dammmm!!!! uspela sam! hvala devojke!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:53:04
|
|
|
|
Lilly*
|
Gaganice! Zanimljivo izgleda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:55:00
|
|
|
|
gaganica
|
pa ne znam Lilly, ja pomislila da mi toplomer nesto nije u redu, kao da registruje samo dva broja, ali radi dobro, danas popodne sam imala 36,8 to sam merila samo da vidim da li radi. nista mi nije jasno, da sam uvek u te dve vrednosti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 19:57:09
|
|
|
|
Lilly*
|
Ništa neobično, sve je to ok, samo meri dalje, pa ćeš da vidiš kako će pasti pa onda otići nebu pod oblake
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 24.12.2009 20:01:48
|
|
|
|
gaganica
|
poslednji put sam dobila 26. dc. inace dobijam na 28-32, a sad me fiska desni jajnik vec nekoliko dana. mozda ce ujutru da padne, ili ce samo da skoci, nemam pojma, prvi mesec belezim na FF tako da nisam uhvatila neki sablon. i proslog meseca me isto boleo desni jajnik, ali cini mi se da je ranije poceo nego sad. i sad me grudi uopste ne bole, a proslog meseca kao bukagije da sam imala. Lilly hvala na komentaru, videcu sta ce se desavati narednih dana
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?