Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 7:31:55
|
|
|
|
dejana007
|
Dobro jutro Iako juce niko nije mogao da mi odgonetne situaciju, ja se ipak nadam da ce od danas T samo ici nagore. Imala sam skok od 0.4 stepena. Sada samo neka raste
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 13:02:46
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Dobro jutro Iako juce niko nije mogao da mi odgonetne situaciju, ja se ipak nadam da ce od danas T samo ici nagore. Imala sam skok od 0.4 stepena. Sada samo neka raste Ovo je sad dobar skok i trbalo bi da ti je O bila juce...Sad samo ostaje da cekas kako ce dalje ici a mi navijamo da nastavi da raste...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 13:52:31
|
|
|
|
lence
|
Najbolje je Dejana da zanemaris ove visoke temperature za vreme . Sad samo jos malo da ti poraste iznad 36,70 i da se tu i odrzi mesecima. Izgleda da ti je O bila jucer, super si je nabola!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 14:14:04
|
|
|
|
dejana007
|
hvala nensi, hvala lence Iskreno imam tremu dal ce se podici iznad 36.7 Jedva cekam da svane A da sam ga ubola, jesam - po prvi put
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 14:18:05
|
|
|
|
lence
|
Bravooo!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:12:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koliko pre M pada temperatura uobicajeno? Iako je moj graf jasan potpuno, sta mislite?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:28:55
|
|
|
|
Verus
|
suncice, ne znam da li postoji tacan presek dana kada mozes reci da bi T pala....ja je nisam nikada merila, jer nisam ustajala u isto vreme....ali misilm da padne posle O i nekoliko dana pre M??
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:32:04
|
|
|
|
Anoniman
|
1. mislim da ti O nije bila 20dc, nego 12, 14 ili 16dc. 2. Ja dobijem kada mi T pada dva dana za redom. 3. Pošto bi trebala da dobješ tek za 6 dana, još može da se desi da ti T poraste, i da je O ustvari bila 20dc, i da ti je ovo implementacioni pad.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:32:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR suncice, ne znam da li postoji tacan presek dana kada mozes reci da bi T pala....ja je nisam nikada merila, jer nisam ustajala u isto vreme....ali misilm da padne posle O i nekoliko dana pre M?? Ne padne posle O.Tj može pasti, ali na jedan dan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 19:33:58
|
|
|
|
Lilly*
|
Valjda pada dan-dva rnije, ali ja mislim da to kod tebe nije slučaj, još je rano. Možda je implantacijski pad
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:07:24
|
|
|
|
lence
|
Suncice, izgleda da je tebi O bas kasno u ciklusu, bas ti je tesko da je naciljas. Ne mislim (po izgledu grafa) da je bila pre oznacenog datuma jer iako moze nakon O da padne na dan-dva (cak i ispod crvene linije), niposto ne sme da ide nanize od one razine koja je bila na dan O, inace ce da ti ponisti ovulaciju na grafu (ili mozda pomeri) <--- Izvini Tasho mislim da za datume nisi u pravu. Nemoj da brines, jos t moze da se vrati medju visoke brojeve i ako ti ciklus bude uobicajene duzine onda ce ti lutealna faza trajati barem 10 dana sto je minimum. A ako si muckala u pravo vreme postoji mogucnost da ti vestica i ne stigne.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:49:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Vec 2 dana pada za redom! Ja nikako ne mislim da mi je O 19dc, jer sam sve simptome imala 14 dan! Cak sam radila Ovugnost i on je pokazao 14-16 dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:54:27
|
|
|
|
ljiljana.
|
Devojke, molim za pomoc....nikada nisam pratila O pomocu ove tabele, pa mi pojasnite gde skidam tabelu, kako se ubacuje temperatura? Svako objasnjenje i pomoc dobrodosli....hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:56:38
|
|
|
|
lence
|
Pa upisala si eggwhite za 12i dc, to je u skladu sa ovulacijom koja bi se trebala desiti 14og. Ali ti temperature nakon toga cesto i nisko padaju, zaspis li mozda s termometrom i probudis se otvorenih usta (to se meni ponekad desi)?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 20:59:41
|
|
|
|
lence
|
ljiljana, nas vecina prati temperature uz FertilityFriend.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.12.2009 21:02:41
|
|
|
|
lence
|
Hmmm, kad sam kliknula na ovo u pregledu otvorili mi stranicu, a kad sam poslala post onda nece. Ugooglaj sama sa .com, mozda ces imati vise srece.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 7:39:08
|
|
|
|
dejana007
|
Dobro jutro Evo mog grafa, samo neka tako nastavi Ja cu jos danas muckati da udarim pecat ako mi pokaze O, ulazim u temu cekamo dve crtice za januar Ako ne, zdravlje sledeceg meseca
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 9:03:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence <--- Izvini Tasho mislim da za datume nisi u pravu. Ne treba da se izvinjavaš. Evo mog grafa:
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 10:13:48
|
|
|
|
Dudu25
|
Dobila sam juce, poklon za Bozic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:02:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Dudu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:14:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Nensi, reklo bi se da si bila u pravu po pitanju moje O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:16:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Sad sam bas gledala opet,i sad sam sigurna da je tad bila,jos samo FF da potvrdi A i Dejani je bila 29 dc,samo nek nastavi da raste...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Proročica Nensi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:22:21
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Proročica Nensi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.12.2009 12:30:25
|
|
|
|
dejana007
|
daj boze da jeste prorocica i daj boze da bila O. Ovo cu podvesti kao prvi mesec pokusaja da ostanem trudna, tri meseca nisam pogodila O...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?