|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
24.12.2009 11:49:13   
Anoniman
Ne izbacuje jer nemam VIP, ali upisala sam i bol u jajnicima. Činjenica, samo me preseklo na nekih 10sec, i više nije bolelo.
Jel taj Ovulatory pain kratak ili dug?

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 776
24.12.2009 11:51:04   
Mari86
Tashooo tebi je bas niska T..jel ti uvek tako??
Nego sta kazete za moj pad user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
24.12.2009 11:51:51   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pa i to je individualno,kod svakoga je drugacije...Sacekacemo jos 2 dana da vidimo kakva ce ti T biti...Mada meni kad je istekao VIP,obelezio mi je O tek posle 5 dana iako je svaki da rasla...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 778
24.12.2009 11:57:43   
bluka

Ne izbacuje jer nemam VIP, ali upisala sam i bol u jajnicima. Činjenica, samo me preseklo na nekih 10sec, i više nije bolelo.

ja tu ovulacionu bol ranije nisam ni osjećala, tačnije možda je i bila ali je ja nisam registrovala. sad, kad su mi objasnili i kad obraćam pažnju, osjetim kratku, oštru, probadajuću bol, 2-3 sekunde samo. al' još ne znam reći na kojoj je strani, odnosno koji me jajnik žignuo, uvijek je nisko na donjem stomaku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 779
24.12.2009 12:05:47   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Mari86

Dobro jutro drage moje...evo mog grafa za danas...T mi je pala i to drasticno...user posted image
Ovulacija se pomerila na 17 dan..muckali smo taj dan...i ne znam sta da mislim sada?! Zasto mi se pomerila ovulacija...user posted image
user posted image

Tebi je jos rano da dobijes,tako da ne bi trebao da te brine ovaj pad,i trebalo bi da skoci sutra opet...Pad jedan dan nije zabrinjavajuci...A moze da znaci i usadjivanje jajne celije u matericu...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 780
24.12.2009 12:08:19   
Mari86
nensice draga juce sam imala i neki iscedak braonkaste boje koji je prestao popodne...
Mozda je i to nesto bitno ali nisam znala gde da ga oznacim tamo na grafu...user posted image user posted image
U svakom slucaju hvala ti draga user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 781
24.12.2009 12:08:21   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Dudu25

user posted image

a sta kazes za moj Nensi

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 782
24.12.2009 12:10:05   
Nensi*

nensice draga juce sam imala i neki iscedak braonkaste boje koji je prestao popodne...
Mozda je i to nesto bitno ali nisam znala gde da ga oznacim tamo na grafu...user posted image user posted image

Pa i taj iscedak moze da znaci usadjivanje jajne celije u matericu,a to ti se taman poklopila sa T...Sacekaj jos par dana,da vidimo kako ce biti dalje...A navijam za user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 783
24.12.2009 12:11:08   
Mari86
IZVORNA PORUKA: nensi27

Pa i taj iscedak moze da znaci usadjivanje jajne celije u matericu,a to ti se taman poklopila sa T...Sacekaj jos par dana,da vidimo kako ce biti dalje...A navijam za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala nensice!! user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 784
24.12.2009 12:11:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bluka

ja tu ovulacionu bol ranije nisam ni osjećala, tačnije možda je i bila ali je ja nisam registrovala. sad, kad su mi objasnili i kad obraćam pažnju, osjetim kratku, oštru, probadajuću bol, 2-3 sekunde samo. al' još ne znam reći na kojoj je strani, odnosno koji me jajnik žignuo, uvijek je nisko na donjem stomaku.

Pa tako i ja osetim.

(odgovor članu bluka)
  Direktna veza do poruke: 785
24.12.2009 12:12:20   
Nensi*

user posted image

a sta kazes za moj Nensi

Ako sutra nastavi da ti pada,onda ces verovatno (nazalost) dobiti...

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 786
24.12.2009 12:13:12   
Dudu25
Hvala draga Nensi

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 787
24.12.2009 12:13:27   
Anoniman

Mensis - Spotting, to sam i ja imala juče, to je ona * na grafu.

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 788
24.12.2009 12:14:33   
Mari86
Aha sad cu Taske da oznacim...hvala!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 789
24.12.2009 19:25:50   
gaganica
cao! pitam se, ima li nekoga ko bi hteo da pogleda moj debilni graf user posted image sa FF-a? a ne znam ni kako da ga stavim ovde, skinula sam ga na moj komp, pa ne znam da li se samo copy-paste ovde u moj post user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 790
24.12.2009 19:34:09   
Nensi*
Gaganice evo pogledaj ovde KLIK

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 791
24.12.2009 19:34:17   
Lilly*
Ideš preko slikomata, kao i svaku drugu sliku user posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 792
24.12.2009 19:41:49   
gaganica
hvala! nikad nisam stavljala sliku user posted image   ja cu pokusati sa tim slikomatom, pa ako uspem-graf ce biti ovde

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 793
24.12.2009 19:43:19   
Lilly*
Dala ti je Nensi temu, tamo slobodno vežbaj user posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 794
24.12.2009 19:48:24   
gaganica
user posted image valjda je ovako, ako sam dobro pratila objasnjenje na pravoj strani 

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 795
24.12.2009 19:49:41   
gaganica
ta-dammmm!!!! uspela sam! hvala devojke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 796
24.12.2009 19:53:04   
Lilly*
user posted image Gaganice! Zanimljivo izgleda user posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 797
24.12.2009 19:55:00   
gaganica
pa ne znam Lilly, ja pomislila da mi toplomer nesto nije u redu, kao da registruje samo dva broja, ali radi dobro, danas popodne sam imala 36,8 to sam merila samo da vidim da li radi. nista mi nije jasno, da sam uvek u te dve vrednosti user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 798
24.12.2009 19:57:09   
Lilly*
Ništa neobično, sve je to ok, samo meri dalje, pa ćeš da vidiš kako će pasti pa onda otići nebu pod oblake user posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 799
24.12.2009 20:01:48   
gaganica
poslednji put sam dobila 26. dc. inace dobijam na 28-32, a sad me fiska desni jajnik vec nekoliko dana. mozda ce ujutru da padne, ili ce samo da skoci, nemam pojma, prvi mesec belezim na FF tako da nisam uhvatila neki sablon. i proslog meseca me isto boleo desni jajnik, ali cini mi se da je ranije poceo nego sad. i sad me grudi uopste ne bole, a proslog meseca kao bukagije da sam imala. Lilly hvala na komentaru, videcu sta ce se desavati narednih dana user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here