|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
21.12.2009 11:03:50   
Maza82
Sunči mila ćaooooooo user posted image user posted image

T je visoka, ali to ne mora ništa da znači kad može da padne za 3-4 dana, jer tad NE TREBA DA DOBIJEM.. Ona ostaje povišena sve do iduće user posted image

Kakav je graf kod tebe?

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 651
21.12.2009 11:26:15   
Nensi*
Mazo super ti je graf,podseca me na Shishicin user posted image user posted image user posted image
Ovo gde ti pise 5,4 to ti je odbrojavanje do testa koji ce verujem biti user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 652
21.12.2009 11:49:11   
Maza82
Nensi user posted image user posted image
Pa T je povišena, ali ja ne treba da dobijem 25. znači treba još da bude, pa čemo vidjeti, uglavnom navijamo user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 653
21.12.2009 11:54:44   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Maza82

Sunči mila ćaooooooo user posted image user posted image

T je visoka, ali to ne mora ništa da znači kad može da padne za 3-4 dana, jer tad NE TREBA DA DOBIJEM.. Ona ostaje povišena sve do iduće user posted image

Kakav je graf kod tebe?

Videcu kad dodjem kuci, nisam upisala! Imas moj od juce da vidis sta je ludilo user posted image  Uvek moze T da padnje, ali moze i da ostane visoko user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 654
21.12.2009 11:56:40   
Maza82
Ma znam Sunči, sve može.. user posted image user posted image

A vig+djela sam tvoj graf i meni je totalno nejasan user posted image

Direktna veza do poruke: 655
21.12.2009 11:59:48   
Suncicabg
Videcu kad upisem danasnju sta ce se desiti! Merim prvi put pa sam sva user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 656
21.12.2009 20:07:23   
Suncicabg
user posted image

Sta se dodjavola desilo?????
Nece da mi vrati crvenu liniju user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 657
21.12.2009 20:42:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

user posted image

Sta se dodjavola desilo?????
Nece da mi vrati crvenu liniju user posted image user posted image user posted image user posted image

Možda ti je juče bila O user posted image

Direktna veza do poruke: 658
21.12.2009 20:49:51   
Suncicabg
Ja ne znam sta se desava user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nek je izvuce gde hoce, samo da bar mogu da se nadam i tripujem malo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 659
21.12.2009 20:53:40   
lence
Eeh Suncice, bas ti se uzsetala, gore-dole. user posted image  Nema ti druge nego da jos uvek muckas! user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

Direktna veza do poruke: 660
21.12.2009 20:54:24   
cipiripi
mozda ti se malo poremetio ciklus od ovog ludog vremena..pa ti je sad O...jel si zapazila ranije druge simptome O?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 661
21.12.2009 20:57:54   
Suncicabg
Nazalost trenutno nismo u mogucnosti da muc-muc
Pa zigalo me ponekad, imala sam eggwhite prvi put ovaj mesec... nego mi je graf poludeooooo! Lepo obelezio 9 dc  pa brisao, pa opet obelezavao....user posted image i sad je ne vraca!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 662
21.12.2009 20:59:56   
cipiripi
ja nemam pojma o grafovima..ne merim T..pitala sam te to zbog toga sto znam da pratite pored bt i drugi simptom koji telo daje user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 663
21.12.2009 21:07:44   
lence
Suncice najverovatnije ti je onda bila O kad si imala eggwhite. To je obicno veoma pouzdan simptom. Tek ti je prvi ciklus da meris, ja sam sad pocela i onaj mikroskop za paprat da koristim (poput MaybeBabe), tek je to zamrseno i nejasno. Sa temperaturama je slucaj da su niske dok folikul ne prsne i krene da luci progesteron koji onda odrzava temperaturu u gornjim granicama. Meni je ovaj put bila niska jedno jutro kad sam zaspala s termometrom u ustima i probudila se nakon 10 minuta, termometar je bio tu, ali usta mi otvorena (znaci temperatura ne vazi). Samo se pitam da li sam hrkala? user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 664
21.12.2009 21:12:52   
pdada
cao cure,i ja sam jedan mjesec ali jos prosle godine mjerila bt.pa kako je to bilo jedno jutro nize,pa vise pa nize,ja mislila da ja to ne radim kako treba pa prestala,jer koliko sam citala o tome da bi temperatura trebala biti u pocetku niska pa kad dodje do ovulacije da onda skoci,medjutim meni je to bilo slicno ovoj gore slici sto je jedna od cura stavila i ja to prestanem mjeriti,znala sam izvadim toplomjer,stresem ga pa stavim ponovo pa opet mi izgledalo cudno,pa sam cak pomislila posto kod mene je uvjek sve komplikovano,reko vidi ni BT ne mogu normalno mjeriti,nego sve cudno,hahauser posted image

< Poruku je uredio pdada -- 21.12.2009 21:13:51 >

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 665
21.12.2009 21:24:03   
Suncicabg
Ali meni je i juce bila niska T user posted image
Naravno da je najvaznije slusati svoje telo, ali vidim da je svima graf normalan ili polunormalan a moj potpuno nenormalan, malo se smorim user posted image Izgleda da se ovo samo meni desava

(odgovor članu pdada)
Direktna veza do poruke: 666
21.12.2009 22:06:59   
Anoniman
Joj Suncice, graf ti je šiz! user posted image

Baš bih volela da ostaneš trudna baš uz očin ovoj glupoj T! user posted image

Direktna veza do poruke: 667
21.12.2009 22:10:04   
Suncicabg
Tasha bas si me nasmejala! E, ajd da bude tako da da se svi smejemo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
21.12.2009 22:11:08   
Anoniman
šiiiiiiiiiiiiiiiz! I ja gledam svoj graf i smejem se. Neću da ga postavljam još par dana. Nema smisla nikakvog! user posted image

Direktna veza do poruke: 669
21.12.2009 22:55:37   
Suncicabg
Ma vidis kako ja stavljam da se zabavljamo svi! Moj je najgori, sta se brines! Ja nemam crvenu user posted image user posted image user posted image user posted image (smeh do suza)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 670
21.12.2009 22:57:06   
Anoniman
Nemam ni ja. user posted image Meni je 16dc.

Direktna veza do poruke: 671
21.12.2009 23:03:08   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Nemam ni ja. user posted image Meni je 16dc.

Ajd da napravimo takmicenje za najbolji i nagori graf! Vec znam pobednika za najgori user posted image user posted image user posted image
Meni je 20dcuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 672
21.12.2009 23:04:52   
Anoniman
Hej! Opusti se ženo, TO JE SAMO SOFTVER, kako Katjica kaže! Idi ženo sexaj se! user posted image

Direktna veza do poruke: 673
22.12.2009 8:37:52   
Maza82
Dobro jutro trudilice drage user posted image user posted image
Evo grafa za danas

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 674
22.12.2009 8:45:30   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Maza82

Dobro jutro trudilice drage user posted image user posted image
Evo grafa za danas

user posted image

TRUDNA SI user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here