Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:38:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi meni ne radi zvuk na laptopu lako je vama sad... idem na blef, pa kad ubodem Ti javi shta si time postigla....ako nije nishta bitno da se ne trudim
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:39:25
|
|
|
|
cipiripi
|
idem da spavam, moram sutra da povezem zvucnike
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 7:53:08
|
|
|
|
minavb
|
Vidim da vam se svidja zadatak. Super, meni je ova igra bila bas zabavna i krivo mi je sto druge ne mogu da nadjem a da su ovako dobre. Boje ce vam trebati na kraju, nemojte se sad sa njima opterecivati, igrajte se sa trnzistorom.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 8:10:03
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb Vidim da vam se svidja zadatak. Super, meni je ova igra bila bas zabavna i krivo mi je sto druge ne mogu da nadjem a da su ovako dobre. Boje ce vam trebati na kraju, nemojte se sad sa njima opterecivati, igrajte se sa trnzistorom. Evo ti pa se zanimaj U 2D crtežu postoje tri kučice označene sa kvadratom i tri bunara označeni krugom. Treba spojiti svaku kuću sa svakim od tri bunara, tako da se Linije (vodovodi) ne sijeku.
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 8:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi aaaaaaaa nasla sam neonku ispod daske kaj cu sa njom ciniti pojma nemam Mislim da je to UV lampa, i mislim da bi se njom trebalo sijai po papiru na kom piše Good luck, jer taj papir meni za sada nema smisla. Međutim ta lampa meni ne sija.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 8:26:23
|
|
|
|
minavb
|
UV lampom treba svuda da svetlite, samo prvo nadjite nacin kako da je ukljucite. Tranzistor!!!!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 10:32:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
Idem da izađem iz sobe, sinoć nisam stigla. I neću da čitam vaše postove!!
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 10:40:33
|
|
|
|
minavb
|
Tako je Alexx, ni meni niko nije pomagao.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 10:41:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
ti tranzistor! Šta da radim sa njim???
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 10:48:23
|
|
|
|
minavb
|
Tako sam i ja sizela. Onda sednem pa razmisljam pola sata, pa opet....i onda skontam da treba da pomeram ekvilajzere , ubodem zvuke i stsnem dugme za otvaranje. Za to mi je trebalo sat-dva.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:39:08
|
|
|
|
Maya21
|
evo ja otvorila tranzistor i nasla papir sa formulom za dalje, ali nece neonka da mi se ukljuci...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:42:00
|
|
|
|
mejra81
|
I ja sam stala kod tranzistora, ne razumem ono 2d,1b.... Uh, ajd odo da mozgam....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:44:36
|
|
|
|
Maya21
|
moras da namestis one dugmce da proizvode razlicit zvuk, ja bih ti rekla kako sam ja postavila ali svakome je drugacije... kad otvoris na desnoj strani tranzistora je i uutstvo kako da izvadis nesto metalno iz jedne od rupa gde je bila pricvscena stolica ali meni ne ide
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:48:47
|
|
|
|
minavb
|
Nisi lepo prostudirala uputstvo iz tranzistora. Kljuc moras da namagnetises, magnet je u tranzistoru a vadis iz svih rupa, ne samo iz jedne.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:49:09
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 moras da namestis one dugmce da proizvode razlicit zvuk, ja bih ti rekla kako sam ja postavila ali svakome je drugacije... kad otvoris na desnoj strani tranzistora je i uutstvo kako da izvadis nesto metalno iz jedne od rupa gde je bila pricvscena stolica ali meni ne ide Otvorila sam ja tranzistor nego nisam znala sta sa mapom,kazes ima veze sa stolicon?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:51:14
|
|
|
|
minavb
|
Da, pod uslovom da si odsrafila stolicu.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 11:51:49
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nisi lepo prostudirala uputstvo iz tranzistora. Kljuc moras da namagnetises, magnet je u tranzistoru a vadis iz svih rupa, ne samo iz jedne. da pokusala sam iz svih ali ga nisam namagnetisala hvala
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:00:50
|
|
|
|
mejra81
|
Pa ja nikako da pronadjem magnet.... Kazes u tranzistoru,ja sve iskuckala,nista!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:03:42
|
|
|
|
minavb
|
Magnet je u tranzistoru, klikcite, nacicete.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:08:44
|
|
|
|
Maya21
|
treba ti nozic da bi otkrila magnet nalazi se u zvucniku tranzistora ja nasla 2 sifre, fale mi jos 2 za LU i CK
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:10:53
|
|
|
|
minavb
|
Bravo Majo!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:10:55
|
|
|
|
Maya21
|
fali mi CK mada pretpostavljam da je b4... devojke kocka krije tacan redosled boja, treba vam neonka za to
< Poruku je uredio Maya21 -- 15.12.2009 12:13:42 >
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:14:08
|
|
|
|
minavb
|
Sad samo polako, mozgajte i koristite lampu.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:17:11
|
|
|
|
Maya21
|
eee nemam ja vise vremena za mozganje, morace malo da priceka, tale mi se probudio a i rucak mora da se sprema ostaje za nocas
< Poruku je uredio Maya21 -- 15.12.2009 12:24:21 >
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:31:27
|
|
|
|
Trcosava
|
mina, kilnućemo te i ja i mm
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?