Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:22:21
|
|
|
|
mejra81
|
Da,i sta sad???
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:22:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Sklonila sam stolicu ispred vrata....ali ne mogu da ih otvorim.... OTI....prati temu od pochetka....sve predmete treba da skupish.... Maya je napisala gde se nalaze baterije....imash i postove gde se nalazi koji kljuch....evo ....jedan je iza kofera....i taj otvara sliku...a tamo tjesh natji onaj koji otvara kofer....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:22:47
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 otvorila sam sef,otvorila sam sef........Juhuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! KAKOOOOOOOOOOOOOOOOOoo
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:22:50
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja otvorila sef...a tamo neki uredjaj....koji daje zvuke kao kad birash broj na tonskom telefonu....i kljuch onaj majstorski..... Kako si ga otvorila,ja vrtim i nece...Imam sifru,ali nece
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:23:39
|
|
|
|
engimengi
|
Onim kljucem iz sefa odvrtis šrafove na stolici!!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:25:20
|
|
|
|
mejra81
|
Morate da okrecete prema sifri ali tacno,nema da se vraca,nego bas kako pise Tipa 44l pa na levo,odatle odmah u desno....ili kako vam vec ide sifra
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:26:32
|
|
|
|
cipiripi
|
OTVORILAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:27:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja otvorila sef...a tamo neki uredjaj....koji daje zvuke kao kad birash broj na tonskom telefonu....i kljuch onaj majstorski..... Kako si ga otvorila,ja vrtim i nece...Imam sifru,ali nece Pa samo sam vrtela na desno dok nisam potrefila taj broj koji mi treba.....pa ostavim na njemu....i vrtim na levo do broja koji mi treba.... bitno je da ne idesh levo-desno...jer se sef onda zbuni....nego dok ne potrefish broj desno...idi samo u desno...makar 5 krugova....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:27:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi OTVORILAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA Shta???? izashla si iz sobe???? ili sef?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:27:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu ja ovo...ali znam ko moze...Moj muz kome cu ovo sutra da pokazem... ne mogu stvarno.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:27:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Otvorila sam sef
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:28:22
|
|
|
|
cipiripi
|
SKLONILA SAM I STOLICU
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:29:15
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: cipiripi OTVORILAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA Shta???? izashla si iz sobe???? ili sef? sef zeno...nisam ja tesla da tako brzo napustim sobu
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:29:57
|
|
|
|
Nensi*
|
A sta je sa onom kockom i sa onim bojma? Sta se s tim radi?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:32:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: cipiripi OTVORILAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA Shta???? izashla si iz sobe???? ili sef? sef zeno...nisam ja tesla da tako brzo napustim sobu Ma ja se ponadala...poshto tapkam u mestu....a isklikala sam celu sobu sad josh neznam ni shta da radim sa sharafima iz stolice.....i chemu sluzi ona naprava iz sefa...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:32:27
|
|
|
|
cipiripi
|
verovatno je neka fora sa bojama sa kombinacijom na zidu
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:33:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 A sta je sa onom kockom i sa onim bojma? Sta se s tim radi? Pa sa tim bojama bi valjda trebali da provalimo shifru....al neznam na koju foru...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:33:12
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je palo na pamet da odvrnem one dugmice do daske pustim play i da razvalim vrata od buke
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:41:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Poludecu..... sezame otvori se
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:44:46
|
|
|
|
cipiripi
|
zasto sad ima veliki zoom tamo gde su bili srafovi...mozda nesto mora tu da se resi? mene poluga mnogo buni...pocinjem polako da se nerviram
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma koju kombinaciju ili redosled tipki izabrala ispod onog prozora shto se otvara posle 10 sec uvek mi boje budu plava, roze, crvena, svetlo plava, zuta, zelena....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:50:12
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi zasto sad ima veliki zoom tamo gde su bili srafovi...mozda nesto mora tu da se resi? mene poluga mnogo buni...pocinjem polako da se nerviram Onaj kljuc sa kojim smo odvrnule te srafove na stolici,moze da udje u ove rupe kad se zumiraju...Ali mi nije jasno sta sa tim da radim
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:51:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi zasto sad ima veliki zoom tamo gde su bili srafovi...mozda nesto mora tu da se resi? mene poluga mnogo buni...pocinjem polako da se nerviram Ja sam pokushala da vratim shrafove u rupe....al nece
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:51:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l moze neko da mi kaze : znam da srebrnim kljucem otvaram sef sliku ali kako???
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:53:33
|
|
|
|
Maya21
|
ja sam probala da vratim srafove, ne ide i to sa bojama imam drugu kombinaciju ni to ne ide
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?