Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:45:43
|
|
|
|
cipiripi
|
ja i mm igramo sad..on na jednom laptopu ja na drugom nema spavanja nocas verovatno cemo posle biti opusteni za sex...toliko opusteni da ni ne znam na sta ce to da lici
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:45:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel si stavila baterije u belu lampicu? Dve jesam....ovu trecu ne mogu
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:46:03
|
|
|
|
cipiripi
|
moze klikci
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:48:20
|
|
|
|
engimengi
|
Kod je za sef!! 35 desno...sad da probam!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:49:38
|
|
|
|
Anoniman
|
I shta sad sa tom shifrom da radim????
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:54:14
|
|
|
|
cipiripi
|
sad sam probala to za sef, meni ne moze ja imam sifru 11 desno, 38 levo,46 desno,57 levo
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:57:02
|
|
|
|
engimengi
|
Neće ni meni,a skroz druga šifra,sad ce mm da proba, sefovi mi ne idu!!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:57:21
|
|
|
|
Nensi*
|
Kako se upotrebljava ova kocka?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 14.12.2009 23:59:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne umem da koristim sef
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:01:19
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam probala sa sefom al nece...a kocka verovatno ima veze sa bojama sa onom kombinacijom na zidu
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:02:01
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Neće ni meni,a skroz druga šifra,sad ce mm da proba, sefovi mi ne idu!! a mm se razocarao..voli alat a ne moze da otvori virtuelni sef
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:11:27
|
|
|
|
Maya21
|
zasto se meni zaglavljuje kad stavim polugu na dasku?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:11:28
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: cipiripi jel si stavila baterije u belu lampicu? Dve jesam....ovu trecu ne mogu A gde ste nasli trecu bateriju za lampu?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:11:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uopshte ne mogu precizno da namestim tochkic na sefu...stalno mi bezi...pa dok ja potrefim jedan broj...to bude puno pokreta levo desno
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:12:19
|
|
|
|
Maya21
|
1. iza slike 2. kod stolice na sarkama vrata 3. iza prekidaca/uticnice
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:13:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: cipiripi jel si stavila baterije u belu lampicu? Dve jesam....ovu trecu ne mogu A gde ste nasli trecu bateriju za lampu? I onom utikachu....a njega otvarash nozicem Maya...i meni se zaglavi....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:13:23
|
|
|
|
cipiripi
|
ma ja sam potrefila i nista nisam uradila nensi, odvrnes nozem utikac..iza utikaca je...s tim sto na nozu menjas ...imas odvijac za flase..s njim otvaras epruvetu, ...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:16:03
|
|
|
|
Anoniman
|
A je l moze jedno pitanje> ja sam sad usla, vidim kofer.... sta fucking treba da radim? uopste ne kapiram odakle vama sve ove stvari o kojima pricate ja sam debil
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:16:36
|
|
|
|
Maya21
|
hahah ta poluga mora da se skloni sa daske sad sam provalila
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:17:31
|
|
|
|
cipiripi
|
nisi ti debil, mi smo debili sto igramo ovo od 6 popodne ili 8 ... pogubila sam se vise
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:18:19
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 hahah ta poluga mora da se skloni sa daske sad sam provalila da ali cemu onda sluzi ako je stavis i sklonis, osim da odskoci nesto sa superotne strane daske...ali sta?? nista ne moze da se stavi...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:18:46
|
|
|
|
Anoniman
|
devojke...ja sam luda!!! kliknes na kofer on ti ga priblizi kliknes na zid on ti otvori neke dugmice kliknes na steker on ti ga priblizi ALI STA onda radite? nikad nisam bila dobra u ovome... zasto me ignorisete> je l to zato sto ne kapiram igru?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:19:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja otvorila sef...a tamo neki uredjaj....koji daje zvuke kao kad birash broj na tonskom telefonu....i kljuch onaj majstorski.....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:20:32
|
|
|
|
mejra81
|
otvorila sam sef,otvorila sam sef........Juhuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:22:04
|
|
|
|
cipiripi
|
OTI ni nesecam se na sta sam na sta sam prvo naletela... mislim na stolicu..kliknes na desnu nogicu za donje strane, ispod sedista stolice imas papiric koji sluzi da otvoris desni zatvoreni prozor na desnom zidu tako sto ces dugme sa leve strane tog prozora da drzis 10 sec kao sto pise na slici... sa desne strane stolice imas epruveti i bateriju... aj sad...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?