Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:54:49
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: OTI Je l moze neko da mi kaze : znam da srebrnim kljucem otvaram sef sliku ali kako??? klikni na donji levi ugao slike i pomerice ti se zum kao sa strane da gledas, imas kao trag od tog kljuca
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:55:36
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: OTI Je l moze neko da mi kaze : znam da srebrnim kljucem otvaram sef sliku ali kako??? Imas sa strane kruzic,prvo skines bateriju,pa onda stavis kljucic... Polugu sam stavila na onu dasku i nozem sam presekla koncic....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:55:57
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: OTI Je l moze neko da mi kaze : znam da srebrnim kljucem otvaram sef sliku ali kako??? kad si nasla sef, imas u donjem delu crni kljuc, njime otvaras kofer, pokupis stvari iz kofera, uzmes sve, namestis noz na odvijas otvoris epruvetu, u epruveti ima XX= broj... stavis baterije u lampu , na lampi dobijas kod za sef..na primer..11L , to ti je 11 levo..vrtis sef..XX ti je broj iz epruvete... probaj sad
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:55:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja za sada imam: polugu koju sam stavila na onu dasku dva srafa jedan srebrni kljuc koji kao otvara sef sliku ali nisam uspela papir i nesto sto lici na hemijsku olovku Help sa ovim delom: jedan srebrni kljuc koji kao otvara sef sliku ali nisam uspela
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:56:48
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: OTI Ja za sada imam: polugu koju sam stavila na onu dasku dva srafa jedan srebrni kljuc koji kao otvara sef sliku ali nisam uspela papir i nesto sto lici na hemijsku olovku Help sa ovim delom: jedan srebrni kljuc koji kao otvara sef sliku ali nisam uspela sa leve strane slike bocno klikni, imas tu bateriju uzmi je, na to mesto stavis srebrni kljuc
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:57:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: OTI Je l moze neko da mi kaze : znam da srebrnim kljucem otvaram sef sliku ali kako??? kad si nasla sef, imas u donjem delu crni kljuc, njime otvaras kofer, pokupis stvari iz kofera, uzmes sve, namestis noz na odvijas otvoris epruvetu, u epruveti ima XX= broj... stavis baterije u lampu , na lampi dobijas kod za sef..na primer..11L , to ti je 11 levo..vrtis sef..XX ti je broj iz epruvete... probaj sad ja dajem nagradu CIPIRIPI posto sve stize... OK ovo za dalje ali kako srebrnim kljucem da otvorim sef sliku kad je tamo sa leve strane neki kruzic...kako kljuc udje unutra?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:58:14
|
|
|
|
cipiripi
|
aaaaaaaa nasla sam neonku ispod daske kaj cu sa njom ciniti pojma nemam
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:59:14
|
|
|
|
cipiripi
|
uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 0:59:44
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi aaaaaaaa nasla sam neonku ispod daske kaj cu sa njom ciniti pojma nemam Kako si je uzela?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:02:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef ma jasno nego nece da mi uzme bateriju,...nece da je pokupi
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:06:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: cipiripi aaaaaaaa nasla sam neonku ispod daske kaj cu sa njom ciniti pojma nemam Kako si je uzela? Stavish polugu, presecesh konac nozem, sklonish polugu i kliknesh na dasku
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:09:25
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: cipiripi uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef ma jasno nego nece da mi uzme bateriju,...nece da je pokupi kako nece?
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:15:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: cipiripi uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef ma jasno nego nece da mi uzme bateriju,...nece da je pokupi kako nece? krenula sam novu i uspela da skinem bateriju...a sad treba kljucicem koji je bio iza kofera da otvorim sef sliku? to ne mogu ... klikcem,\ drzim 10 sec..nece
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:18:39
|
|
|
|
cipiripi
|
stavis kljuc na mesto gde je bila baterija..
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:19:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: cipiripi uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef ma jasno nego nece da mi uzme bateriju,...nece da je pokupi kako nece? uspela...cipiripi, pusti mene, nema od mene mnogo vajde i hvala
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:19:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: cipiripi uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef ma jasno nego nece da mi uzme bateriju,...nece da je pokupi kako nece?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:19:50
|
|
|
|
cipiripi
|
ovaj uredjaj koji je u sefu, fora je da odredis po notama da postavis dirke kako treba...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:20:38
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: cipiripi uzmes krug, to ti je baterija, na to mesto stavis kljuc i slika se dize gore tu ti je sef ma jasno nego nece da mi uzme bateriju,...nece da je pokupi kako nece? uspela...cipiripi, pusti mene, nema od mene mnogo vajde i hvala kad ovu zavrsimo saljem ti pp da krece nova pa da se ukljucis od pocetka
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:21:57
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ovaj uredjaj koji je u sefu, fora je da odredis po notama da postavis dirke kako treba... A kako se pomeraju dirke? Meni nece da mrdnu...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:23:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ovaj uredjaj koji je u sefu, fora je da odredis po notama da postavis dirke kako treba... Nema shanse da to uspem....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:25:26
|
|
|
|
Nensi*
|
Provalila sam kako se pomeraju,ali nema sanse da postavim kako treba...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:26:08
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja ludim sa onim bojama,jel neko nesto provalio?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:26:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da tju na spavanje.....a sutra novu ispochetka....mozda budem pametnija
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:29:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Ajoj,pogledajte koliko je sati...I ja mislim da cu na spavanjac...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 1:30:08
|
|
|
|
cipiripi
|
meni ne radi zvuk na laptopu lako je vama sad... idem na blef, pa kad ubodem
|
Anketa
Ima HanaAnck Su Nmaunda li vam se svidja ime Hana?Da (
79%)
Ne (
21%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!