Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:33:43
|
|
|
|
minavb
|
Moze, ali prvo izadjite iz sobe.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 12:34:04
|
|
|
|
Magi
|
Ja sam prije par godina bila zaludjena igricama ove vrste. Cak mi je i jedan mis nastradao od silnog kliktanja . KLIK - za sve one koji zele jos da se igraju .
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:03:57
|
|
|
|
nakins
|
Nisam znala da je mm toliko lud, ali sam zaboravila da voli takve igrice. Resio je zadatak jutros oko 6 . Sreca moja, pisao je sve postupke kako je sta radio
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:18:41
|
|
|
|
cipiripi
|
jel ste resile kocku?
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:19:54
|
|
|
|
mejra81
|
Ma ja nista,zapela kod kocke i klavira...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:21:07
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel ste resile kocku? Ja sam tek sad ponovo pocela,ali ne mogu da resim kocku ni onaj tranzistor,sta li je vec...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:22:35
|
|
|
|
cipiripi
|
stavis lampu na kocku...zena je broj tri...na desnom prozoru kako su postavljene tacke na kocki kucas po tipkama..tako za svaku boju...prvo popisi boje koje koji redosledom ti idu u gornjem redu..pa onda kucaj...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:24:08
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi stavis lampu na kocku...zena je broj tri...na desnom prozoru kako su postavljene tacke na kocki kucas po tipkama..tako za svaku boju...prvo popisi boje koje koji redosledom ti idu u gornjem redu..pa onda kucaj... Pa probala sam nesto tako al ne ide...aj malo blize mi objasni...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:25:01
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: cipiripi jel ste resile kocku? Ja sam tek sad ponovo pocela,ali ne mogu da resim kocku ni onaj tranzistor,sta li je vec... Za tranzistor moras naci odgovarajuci zvuk.Svaka ona tipka ima razlicit zvuk na samo jednom mestu....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:31:52
|
|
|
|
cipiripi
|
kliknes na kocku "i" briblizis lampu..osvetli se kocka kao za jamb.. odes na desni onaj djavo gde trebas da provalis kombinaciju boja...koja je zapravo.. e kad kliknes par puta gore ti se pojave tackice..zelena,zuta plava, to su ti strane kocke...ako je zelena prva..odes na zelenstranu kocke prislonis lampu i vidis koji je broj, meni je jedan..tipke su na prozoru postavljene kao kocka...ako je jedinica prva kliknes srednju kockicu...ako je sestica..kliknes sve sa leve , sve sa desne strane, moras da vodis racuna da se ne zeznes... napisi raspored boja, pa onda trazi na osnovu kocke sta kojoj boji pripada, igramo mm i ja razlicito nam je...kao i melodija na tranzistoru
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:35:47
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: cipiripi jel ste resile kocku? Ja sam tek sad ponovo pocela,ali ne mogu da resim kocku ni onaj tranzistor,sta li je vec... Za tranzistor moras naci odgovarajuci zvuk.Svaka ona tipka ima razlicit zvuk na samo jednom mestu.... Znam,ali nikako da ubodem,aaaaaaaaaaaaa,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:38:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mene opet....sad tju opet da probam da se zezam s ovim....al mislim da tranzistor netju pretji...jer nisam bash u dobrim odnosima sa zvukovima...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:40:39
|
|
|
|
dacca
|
Evo sada dodjoh iz skole, nastavljamo...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:44:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Otvorila sam tranzistor....ebem ga
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:45:58
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: cipiripi jel ste resile kocku? Ja sam tek sad ponovo pocela,ali ne mogu da resim kocku ni onaj tranzistor,sta li je vec... Za tranzistor moras naci odgovarajuci zvuk.Svaka ona tipka ima razlicit zvuk na samo jednom mestu.... Znam,ali nikako da ubodem,aaaaaaaaaaaaa,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nensi,kreni redom,pomeraj po jednom onaj kurcic pa ces primetiti razlicit ton na nekoj crtici,i tako redom za sve...Pomeris pa pustis da cujes... Ja jos kocku nisam provalila,mnogo sam glupa.... Nasla sam i treci prozorcic sa kljucem i nekom sahovskom tablom,al to otom potom....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:49:16
|
|
|
|
mejra81
|
oh,konacno kocka resena... Uh,jedva,sve sam pogresno radila....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 13:51:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja josh ne kapiram tu kocku
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:02:58
|
|
|
|
Anoniman
|
reshila sam ovo sa kockom i izvadila kljuchitj... Moram malo da odmorim....neznam ni shta dalje treba...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:12:44
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam glupa za ovaj tranzistor
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:16:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 treba ti nozic da bi otkrila magnet nalazi se u zvucniku tranzistora ja nasla 2 sifre, fale mi jos 2 za LU i CK Ne kontam o kojim shiframa je rech... ja nashla neki papiric....ima brojeve od 1 do 8...al samo pored prve 4 imam napisano c4, d4 i sl.... a pored druge 4 je kao zamarkirano da se ne vidi..... I jedan kljuchitj mi je u koferu...i ne mogu ni da otkljucham...ni da ga izvadim...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:26:17
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam popizdela i nasla resenje za sve, kad budete hteli da ga cujete recite...video je u pitanju... ovde stajem sa igrom...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:27:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja zelim da chujem reshenje
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:30:16
|
|
|
|
cipiripi
|
al pazi to je full resenje..cela igrica mozda ce me neko lincovati jer sam mu upropastila trud
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:31:06
|
|
|
|
Anoniman
|
hahah....onda mi poshalji na pp
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:32:17
|
|
|
|
cipiripi
|
poslala
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?