Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:45:50
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi poslala posalji i meni,pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:46:15
|
|
|
|
Trcosava
|
ebem ti kocku ne kapiram kako da ukucam ove brojeve
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:48:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Odmah da ste prestale sa tom sobom, uci cu i raznecu je bombom Kao malo dete sam...svi u sobi a ja ljubomorna...Salim se, naravno... Ali ce veceras muz da se zabavlja kad mu pokazem!!! hihihihihihi a ja cu da mazem nokte...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:50:29
|
|
|
|
cipiripi
|
vidi...moje misljenje je da onaj ko ne pronadje hint/walkthought nema sanse da zavrsi sa sobom... ne podcenjujem nikoga, ali od od ovoga mozes klasicno da skrenes... ja kad sam nasla nisam mogla da verujem sta ljudski mozak moze da smislim i do kojih detalja moze da ide...tako da drage moje...da ne bi nervno obolele...sve skupa...ja od vas trazim dozvolu da postavim resenje ... ??? ko je za?
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:51:30
|
|
|
|
Anoniman
|
JA SAM ZA ali se ja ne racunam jer se nisam cimala
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:52:16
|
|
|
|
cipiripi
|
cekam trcino i dacino misljenje jos...smeskica ima resenje..
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:52:36
|
|
|
|
cipiripi
|
i nensi naravnooo ... ?
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:53:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dzaba meni i snimak...kad ne kapiram ono sa bojama....precrtavam kako su oni to odradili...i kod mene je sve isto....al nece....ne kapiram ....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:54:11
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja nisam dobila
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:55:40
|
|
|
|
cipiripi
|
pa pitam da li zelite da postavim javno?
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:56:29
|
|
|
|
dacca
|
koji klavir i tranzistor? jeste li otkrile neku sifru sa punoi slova i brojeva?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:56:31
|
|
|
|
Anoniman
|
a gde bre saljete to resenje...hocu i ja posto ce moj muz da izludi veceras...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:58:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Stavi resenje,pa ko hoce neka gleda,ko nece ne mora,poludeh vise,sinoc sam sedela za kompom do 2 i ceo dan se danas za.ebavam sa tim,izludeh vise... A eno i mm se na poslu nervira
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 14:58:54
|
|
|
|
cipiripi
|
Evo zenske ...pogledajte OVDE eto na to smo gubile vreme...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:08:59
|
|
|
|
dacca
|
ja ne znam o kom tranzistoru pricate
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:12:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dacca ja ne znam o kom tranzistoru pricate Tranzistor je u sefu....ako si otvorila sef....tamo ti je tranzistor... Ja reshila i shahovnicu i kocku...al do treceg kljucha ne mogu....ni snimak mi ne pomaze
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:16:02
|
|
|
|
Anoniman
|
NE MOGU da verujem!!!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:21:42
|
|
|
|
dacca
|
ne mogu sef da otvorim, nema veze! stavljam tacku
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:22:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
I ja sam to našla, i shvatila da nikada ne bih provalila ove zagonetke. Onda sam se smorila, i više ništa nisam ni komentarisala. Al' sam karakter... IZVORNA PORUKA: cipiripi Evo zenske ...pogledajte OVDE eto na to smo gubile vreme...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:24:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja i dalje ne odustajem.... ne kapiram na koju foru su reshili onaj prvi prozor....sa 7 tipki koje menjaju boje.....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:29:41
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Ja i dalje ne odustajem.... ne kapiram na koju foru su reshili onaj prvi prozor....sa 7 tipki koje menjaju boje..... Ovo ne kapiram ni ja,vracala sam 100 puta i ne kapiram..Odustajem od ovoga...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:31:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma mora da je neshto smeshno kao i sve ostalo....al neshto ne kapiram.... ufffffffff.....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 15:49:14
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Evo zenske ...pogledajte OVDE eto na to smo gubile vreme... Ako si vec igru resila na ovaj nacin, nisi morala to ovde stavis. Mozda su neki ljudi hteli da razmisljaju, na kraju krajeva, meni je to i bio cilj. Ni jednog trenutka mi nije palo na pamet da trazim resenje na netu. Sto se 7 tipki tice, jeste ih osvetljivale lampom?
< Poruku je uredio minavb -- 15.12.2009 15:50:00 >
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 16:13:15
|
|
|
|
cipiripi
|
aj se vrati par postova u nazad pa onda pljuj...
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 15.12.2009 16:46:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Osvetlila sam ih lampom...ali ne kapiram tu shemu....i pored snimka koji sam pogledala...ne kapiram... kod njih je shema ista....s tim da su slova i boje na koferu drugachije....ali ne kontam vezu izmedju....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?