|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
21.6.2019 8:03:44   
vonavoj
Preskace krevetac! Tako je i njegov otac,sa 7 meseci,jednom preskocio i vise nije spavao u krevecu..Veceras mm spava sa njima😂😂

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 601
21.6.2019 9:05:57   
Ana RR
Von, moje dete i dan danas tako spava user posted image imam gomilu fotki sa njim i mm kako spavaju, Markove noge ili guzica mm-u pod nosom user posted image Joj kad sam rekla mami kako Marko ustaje u krevecu i stoji sa 7 meseci, ona mi je rekla pa šta hoćeš, ti si u tom preiodu bežala iz kreveca user posted image pa se pitam na koga je user posted image

Dobro jutro inače! Maraj nadam se da nema više temperature. Rosi, kako ste vi? Von?

Meni se juče nije dalo da odem u kupovinu, krenula busem i nisam ni do pola puta stigla morala sam da se vratim, mm me sačekao kolima inače bih bila mokra skroz. Pa bem ti vreme više. Danas idem pa makar sekire padale user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.6.2019 9:37:20 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 602
21.6.2019 9:12:15   
vonavoj
Eto Ana,ko je doziveo veruje..ja bi najvise volela da spava u krevecu..uvek sam govorila,neecu dozvoliti da mi spavaju u krevetu...treba da mu stigne krevet,pa cemo ga prebaciti,pored nas.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 603
21.6.2019 9:27:09   
Maraj
Jutro mame
S njanjava i dalje....
I dalje ina T 37.8. Spusti sè do 37.3 ali ispod ne pada... eto prosli petak je dobila T
Dal se udružio ovaj virus/grip, sta li je vec , sa zubima.
Dvojke nikako da joj probiju. A muce je. Slabije i jede. Ona stalno moze da zvace. Sad ne unazad par dana
I taj hemoglobin.... citam sunoc da bebe slabije jedu, da su mrzovoljne... pa ona je bukvalno do pre par dana tamanila sve iz tanjira. Jede sto i mi jedemo. I ne staje. Svugde je ima.... dal je i taj nalaz hemoglobina posledica ove prehlade....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 604
21.6.2019 9:27:22   
Ana RR
Ma bežao iz kreveca, nije bilo šanse. Prvo smo spustili stranicu kreveca i približili ga bračnom, međutim čim bi mi legli on bi se probudio i dopuzao kod nas. I nije hteo nazad u krevetac user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 605
21.6.2019 9:40:22   
Misha i Ljisha
Ne znam mi imamo onaj krevetac za decu do 7 godina. Veci je i dublji. A sad smo mu skinuli par dasaka da moze sam da ulazi i izlazi i opet ne ulazi da spava kod nas.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 606
21.6.2019 9:43:26   
vonavoj
Maraj,sigurno. A po temp i antib.rekla bi da je virus..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 607
21.6.2019 10:07:09   
bebilule
joj Maraj, kod vas malo-malo nešto. Baš se namučiste u zadnje vrijeme. Nadam se da će vam more prijati svima. Kada idete?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 608
21.6.2019 10:30:43   
Maslacak15
dobro jutro. Maraj to je virus kad se jos uvek vraca temperattura. Nizak je to hemoglobin prilicno, mozda je uticala i viroza trenutno, ne znam. ali svakko treba videti tj ispratiti. Ja evo kao raduckam na poslu. Treba da se vidim sa bivsom kolegincom za rucak, malo da procaskamo. VEceras imam n ocnu smenuuser posted image taqko je to kad radis na medicinskom fakultetu bio ne bio lekar, nocne smene ne ginuuser posted image Sala mala, ali stize neki svezi materijal tkiva iz amerike, pa mora da se radi izolacija odmah. Tako da ce biti ponocna zurka u labu. Ali je izuzetak. Najbolji je bio moj mm: " sta fali ti ionako nikad ne spavas":):):)

A je super volje u vrticu. DAnas 15 meseci, ide vreme. EEE poccela je da govori po malo. Pokazujee prstom iz kolica na ulici kad vidi kuce i vice Vau vau. Kaze i ball ( lopta) uz davnjasnjee daj daj daj ( to joj je omiljena rec). I generalno cini mi se da je krenula. Opsednuta je cipelama i stalno pokusava da se obuje. A pokusava i da se obuce. To je jedino gde bi rekla da se ponasa gender specific. Decaci nisu to radili ne na taj nacin. Ali inace je nemoguca, pentra se svugdee, samo bi da me maltretira " djiha djiha". Definitivno ne vidim razliku u nivou energije. Fina devojcica koja sedi i crta se kod mene jos nije pojavilauser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 609
21.6.2019 11:53:29   
bebilule
E ja večeras hiperventiliram - idem na maturu.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 610
21.6.2019 11:54:41   
vonavoj
Maslacak,znaci i nocnu smenu imas!I meni se M obuva..tj.stavlja na noge carape i cipelice,mnogo je smesan.

Direktna veza do poruke: 611
21.6.2019 12:42:21   
Ivanka 75
Meni 25god mature 13 jula. Necu da idem, nisu mi se svidjali ni tad, a ni sad. Sve neke klike i drustvanca, ja nikad nisam bila deo njihovog filma. A sve Beoooogradjani iz Uzica, mozete misliti koliko su na nivou kad vide mene da dodjem iz Niš 😂

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 612
21.6.2019 12:54:57   
Rosita
Dobar dan. Ispisah i ode :(

Bili kod dr, situacija se popravlja, pisah u mmr temi. Nadam se da ćemo se izvući!
Maro, sa nama u bolnici je bilo dete kome je virus toliko skljokao hgb da je primalo transfuziju.
N je isto već mali dečkić, trčkara, dobar je. Hoće da imenuje i ponovi. Juče smo crkli od smeha. Valjda ja kad se spremamo pakujem ranac i kažem još da ponesemo pare, uzmem da stavim u novčanik i sl. Juče plaćam i vadim novčanik a on će paje, paje daj! Rano si počeo 😂. Ili plače neki dan u liftu, ušli spolja, zgrada bila otključana, šta je sad, kad poče kutj, kutj, tek skapiram da se ljuti što ne izvadih i ne dadoh mu ključ. Dosta reči govori prve slogove, ku- kuca, ko- kola, ato- autobus i sl ali recimo gisin i kek (s) kaže lepo 😁. Moja deca u knjizi i na mini materijalu pokazuju kažiprstom, a za nešto u daljini dugo celu šaku uperuju.  I tako, lakše je, razgovaramo sad ko ljudi, vidim da razume. Samo što se zalepio za mene baš . mm ga jutros budi za dr, nema šanse. Iako se noćas sto puta budio. Tek kaže mm eeej, ode mama, ustaaaj, ode mama, ustade N ko bela lala 😁.
Odoh mame da raspremam nešto koliko stigne. Mrzi me jako.
Pozdrav

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 613
21.6.2019 13:58:42   
Maraj
S dobila 38.9. Dadoh joj brufen.
Eto danas 8.dan povisene temperature,lrvi put joj dadoh lek jer je tek sad presla 38.5
Sta ovo moze biti? Zar moze virus da traje 8 dana?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 614
21.6.2019 14:01:44   
Ivanka 75
Maraj, mi smo tako jednom prilikom cekali da sama spadne temp, jer ih ona odlicno podnosi.5 dan je vise nije bilo ali be zato 6 otisla u nebo. 
Moradosmo kod lekara. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 615
21.6.2019 14:02:13   
pari
Možda se nadovezalo više stvari...više virusa...Baš mi je žao što se mučite

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 616
21.6.2019 14:03:28   
Rosita
Maro, znam da je mili jednom pričala o 10 dana T. Baš mi je žao 🙁

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 617
21.6.2019 14:04:48   
bebilule
Pari, je li prošla posjeta, kako ti je sve izgledalo?

O Maraj, baš dugo. Drugaricini blizanci su imali jednom 10 dana od viroze. Mi stvarno nismo nikada.

< Poruku je uredio bebilule -- 21.6.2019 14:05:33 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 618
21.6.2019 14:07:02   
Maraj
Pa ne znam sta je...
I L i ja smo muku mucili sa grlom. L isto imao temperaturu. Pijemo svo troje antibiptike. L je bolje, i ja sam...al S nikako da spadne T. Jos je sad i porasla...
Mislila sam da joj mozda me odgovara antibiotik, al dr je gledala juce i kaze da joj je grlo bolje, nego sto je bilo u ponedeljak

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 619
21.6.2019 14:08:19   
pari
Zamislite,jutros me zvala zena iz soc.sluzbe da kaze da se razbolela tako da nije bila poset_a...zvace nas u ponedeljak...Ja ga nisam dala u vrtic jer smo se tako dogovorili ranije pa sam htela da ispostujem dogovor. Isli u zoo :) sad smo kod kuce...vrelo je napolju...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 620
21.6.2019 17:22:41   
vonavoj
Pari,to sve neodgovorno.Isla sam na roditeljski kod M za vrtic,pa kod T po knjizicu,napolju je pakao.Besna sam na mm,dosao ranije i legao sa M,sve me sacekalo kako sam otisla..morala sam i J da vodim sa nama u skolu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 621
21.6.2019 19:31:40   
Maslacak15
dobro vece. Marej S sigurno ima jos nesto drugo ako joj se pored antibiotikaa povecava temperatura. Ne verujem da antibiotici ne odgovaraju jer su vama odgovarali a i njoj kazes da su ti rekli da je grlo bolje, nego sigurno ima neku sprainfekciju virusnu. Ako se tokom vikenda ne poboljsa stanje ja bi od ponedeljka opet kod Dr isla, to ti je barem moj savet.

Kod nas na meniju pilav. Svi smo na okupu. Ja posle moram na posao. Pozdrav zene.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 622
21.6.2019 21:35:31   
Maraj
Maslacak idemo i u ponedeljak kod dr. Tako smo se dogovorili sa dr.
Nego se mislim da joj sutra opet izvadimo krv. Ovsj put privatno. Uz to i crp. Urin ,dal vredi da radimo,dok pije antibiotik?
Maslacak dobila je palitrex a L je dobio neki drugi antibiotik zaboravih koji...
Mislis da su male sanse da ne rwaguje na palitrex?
Evo opet u 20h 38.8 dadoh joj brufen

Direktna veza do poruke: 623
21.6.2019 21:37:22   
Maraj
Neverovatno mi je da je ona prosli petak dobila T 38.9 . Skinuli je tusiranjem.. od tada,evo nedelju dana T je od 37.3 so 37.8 da bi danas, nedelju dana kasnije skocila opet na 38.9 i moram da joj dam brufen jer ne spada sama. Uz to danas joj je 5.dan palitrexa
Nedelju dana ima blagu T , bez lekova...da bi danas 8.dan morala da joj dam i brufen jer je skocila...

< Poruku je uredio Maraj -- 21.6.2019 21:38:58 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 624
21.6.2019 23:19:03   
Ivanka 75
Izmuci se dete sa temp Maraj. Ja sam tako pre neku god ajde necu da dajem brufen, nije mnogo visoka temp, sve se vrti do 38. Greska! Izmucila se i dugo oporavljala posle. Otisli kod lekara tek 7 dan, a sve tako do 38 temp. Dr joj da ab, i sa njim tek posle 5 dana pocela da spada ispod 37.
13 dana sa temperaturom. Nocima nije spavala kako treba, da sam joj dala brufen bar uvece da moze da odspava normalno nego ajd kao da se sama izbori. 
Jedva se oporavila od toga, jedva.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here