|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
20.6.2019 9:22:19   
Maraj
Jutro.
Mi u d.z.
S ima T i pored antibiotika. Jutros 38.2 apije antibiotik od ponedeljka
Kaze dr da joj je grlo bolje....al otkud Tuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 576
20.6.2019 10:15:47   
Ana RR
O bre Maraj... pa otkud to?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 577
20.6.2019 10:18:22   
smeško
Maro, jeste li vadili krv?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 578
20.6.2019 10:23:02   
pari
Moguce da je virus

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 579
20.6.2019 11:16:01   
Maraj
Jesmo vadili krv. Hemoglobin 80 i nesto. Kaze dr da ce joj ukljuciti neki preparat ali kad ozdravi.
Ukljucila nam.inhalacije fiziološkim i 4 kapi beroduala. 3 puta dnevno. Nastavljamo i sa antibiotikom
L dala ptopomucil.
Kaslju oboje bas zrelo. Al S ima i T.
Njoj se T pojavila u prosli petak 38.8 i sama T spala. Od tada ima oko 37.3 svaki dan. Jutros 38.3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 580
20.6.2019 11:19:23   
pari
Uf maraj nadam se da ce ubrzo biti bolje...samo da ta temperatura spadne... 
Ja sedim u autu,cekam da se T probudi...Ne radi nan lift u zgradi zbog jucerasnje kise, bas bezveze, ne mogu ni kolica da snesem...moracu nekog zamoliti...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 581
20.6.2019 11:30:08   
smeško
80 i nesto? A koja je donja granica? Verovatno nije kao nasa jer mi je to nesto mnogo nisko. I sta kaze kks, je l'' bakterijska ili virusna inf? A mozda su i obe.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 582
20.6.2019 12:16:11   
Maraj
Smesko pojima nemam nista. Dr je videla nalaz i samo to rekla, da je bio dal 115 zadnji put a da je sada hemoglobin 80 i nesto. A ovo ostalo nije komentarisala. Rekla da nastavimo sa antibiotikom pa u ponedeljak opet kod nje. Mozda opet radimo kks u ponedeljak

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 583
20.6.2019 12:19:14   
Ivanka 75
Maraj, moja Ivka imala basn jzak hemoglobin sa godinu i po, ali nije jela meso skoro uopste. I bas bila bolesna jednom tada, mnogo mnogo.
Kad smo sredili HG sve bilo drugacije. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 584
20.6.2019 12:20:39   
Ivanka 75
Tj bas nizak hemoglobin... 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 585
20.6.2019 13:05:06   
jess021
Maraj, to je nizak hgb, mislim da je za decu 110 donja granica. Iako svi parametri hoce da se spuste u toku neke viroze. Ponovite kks kad ozdravi, pa za par dana. Moraces joj ubaciti nesto.

Ivanka, nije samo meso u pitanju. Moja L vec 2  godine ne jede ni meso ni jaja, a kks super, kuc kuc.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 586
20.6.2019 14:11:43   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jess021

Maraj, to je nizak hgb, mislim da je za decu 110 donja granica. Iako svi parametri hoce da se spuste u toku neke viroze. Ponovite kks kad ozdravi, pa za par dana. Moraces joj ubaciti nesto.

Ivanka, nije samo meso u pitanju. Moja L vec 2  godine ne jede ni meso ni jaja, a kks super, kuc kuc.

Kod Ivke jeste bilo meso jer sam prestala da dojim skroz sa 15 meseci, u sred zime, ona se razboli mesec dana kasnije. Mada, nije bilo do mene... Ja sam pocela da radim a svekrva joj davala samo voce i supu. Nagli pad HG jer nije jela nista od povrca a gomila zuba raste... 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 587
20.6.2019 18:16:32   
Maraj
Kod nas opet nevreme....
S nervozna. Zaspi pa je kasalj probudi...i tako u krug...

Direktna veza do poruke: 588
20.6.2019 18:35:32   
Ana RR
Bem ti vreme više... krenula u TC i vratila se, namrčilo se i poče kiša. Pa u peršun više! Dok radim onda sunce sija čim završim sa poslom i krenem negde počne nevreme user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 589
20.6.2019 18:44:41   
Sanjica26 RR
Dobar dan žene. Ajde da kucnem iako nemam volje. Od juce sam u minus fazi. Polako me stiže. user posted image
Ovo starije dete me je prepalo. Zovem je nekoliko puta na rucak. Ne odaziva se. Mislila sam da se udubila u knjigu. Tako obicno radi. Ulazim u sobu, ona spava. Sve mi je bilo jasno. Dobila je temp. Nije visoka, ali se vratila od prosle nedelje.
Sad sedim na terasi, a grmi. Izgleda negde bas puca.

Da i ja sam htela da kažem Maraj da ponovi krvnu sliku. Bas je niska vrednost

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 590
20.6.2019 19:53:33   
Ivanka 75
Saniice, tako je moja svekrva pustila Ivu proslog februara da spava posle prepodnevne smene. A ona gura skoro 40. Baka mislila da je umorna od ranog ustajanja pa je pustila.
Mm dosao s posla i kad je video da spava odmah rekao da ima temp, i poceo da je budi. Jedva je probudio hladnom vodom. Mnogo se on tada uspanicio zbog nje. Sve je drzao u narucju dok nije spala temp. 
To je bilo ono kad su oboje bili mnogo bolesni. Ona se razbolela u utorak, on u petak. 
Ne volim kad ne mogu da predvidim bolest 😕

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 591
20.6.2019 22:55:14   
Misha i Ljisha
Pa sta je ovo sa temperaturama. Maraj nadam se da ste bolje. I vi Sanjice. I ja isto cim vidim D da drema popodne odmah pomislim da nije dobro. 
Ja tek sad na posao. Srucicu se majke mi. 

Direktna veza do poruke: 592
20.6.2019 23:08:30   
vonavoj
O da..tako sam i ja u ponedeljak znala da J ima temp,njima se nikad ne spava...Moja T jos ne spava,prica sa tatom..bude mi zao da je teram,ne vidi ga ceo dan,a sad je na raspustu,pa spava do 10.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 593
20.6.2019 23:16:23   
Ivanka 75
Ljisho, pa ti si skroz nenaspavana zeno!
Znam da ti he dovoljno da malo spavas ali uskoro ima da te stigne umor. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 594
20.6.2019 23:21:08   
Misha i Ljisha
Jos koji dan da izdrzim pa cu u nedelju da se srucimuser posted image Sutra moram raditi. U subotu imam fakultetlije

Direktna veza do poruke: 595
21.6.2019 0:21:42   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jos koji dan da izdrzim pa cu u nedelju da se srucimuser posted image Sutra moram raditi. U subotu imam fakultetlije

Ja ne funkcionisem kad sam umorna, vise stete od mene nego koristi 😂
Like an elephant in a china shop 😂

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 596
21.6.2019 1:58:37   
Filadendronka
Pisah u temi za istresanje negativne energije. Ceo dan i pola noci se mantam oko poklona za vaspitacice. I sad sam vise ljuta na sebe nego na sve ostale zato sto dozvoljavam da mi takve gluposticrpe energiju. Gosti bili do 22h, D nije hteo da spava i bukvalno smo ga oterali u krevet. Zato je bebac prespavao pola dana i sad se probudio da sisa. Citajuci posledje redove oko temperature i spavanja uhvati me strah. Pipam ga, ok je. Von i Rosi, nadam se da ce deca biti bolje pre vikenda. Ljiso, svaka ti cas_t. Ostale mame svima laku noc. 

Direktna veza do poruke: 597
21.6.2019 7:33:08   
vonavoj
Jutro! Ko jos ovako spava?user posted image Ja ga pomerim,pokrijem,jok,evo ga opet..ali sutira,zube cw mi razbiti!

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 598
21.6.2019 7:36:10   
pari
Joj von 😆Meni se T opet budila jako puno pita, a pred jutro jako plakala svaki put kad se probudi...ne znam vise sta je...ja i dalje neispavana...
Ljisho,svaka ti cas_t,ti i radis nocu!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 599
21.6.2019 7:38:43   
Misha i Ljisha
user posted image pa kad ga ne stavljas u krevetac. Covece pa jos i da me neko sutira noci, dovoljno sto me budi ehheeh...

Nikako dorucak da obavimo batke i ja. Culi smo se sa sekom. Kazu mama i tata da je divna i da je ostavim celo leto tamo, ma nema sanse hehehe... OVo je ionako vec najduze sto je bila bez nas. Tj sto smo mi bili bez nje. A pre toga kamp od 5 dana. I tad jedva izdrzasmo.

Sad cu smisliti sta cemo danas batke i ja. NEsto jednostavno za rucak a negde da se smucamo mozda. Videcemo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here