Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:07:14
|
|
|
|
smeško
|
N i M spavaju od 21h. M sutra nece u vrtic, boli ga noga od ujeda komarca. Njemu svaki ujed otice, muka me hvata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:10:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lepe snove zelim malisanima ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:14:16
|
|
|
|
smeško
|
I ja! 💖💖💖 Zavidim im, ja idem da peglam.😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:21:21
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, baš mi je žao. Šta god bih rekla, suvišno je. Verujem da stalno mozgaš i razmatraš sve opcije. Ti si divna majka i osoba. Kao što rekoh nekad, tvog bivšeg muža isto razumem. Teško je, mnogo teško 🙁 Za naš osip pisah u temi mmr. Za vreme oluje bili smo u gradu. Sila vode i grada je pala. Laku noć svima.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:37:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ovde palo vrlo malo kise danas, ni vredno pomena. Ali je zato bilo tesko vremeceo dan...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:38:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne znam sta da radim sa M,probudi se i sidje sa kreveta,krene da izlazi iz sobe.Vec se probudio,place,ja ulazim,on na podu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:39:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A da legnes pored njega?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 22:45:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad sam legla,ne vredi..zelela sam pola sata tv da pogledam,mm i ja da pricamo,ali corak..i tako svako vece..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 23:04:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja cu sad na poso
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 23:06:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ja cu sad na poso Mozemo da pomognemo nekako?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 23:09:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hehe divna si. Ma moram da odgledam nesto o marketingu pa da napravim prezentaciju. U principu nista tesko ali sef hoce da bude bas onako "exact wording" kao sto ovaj predaje pa hvatam malo beleske a malo cu da snimam na ajfonu beleske ustvari posto ajfon onda lepo pise notes umesto mene (parola snadji se)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 23:17:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnogo kasno za aktiviranje mozga Ljisho😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 19.6.2019 23:20:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mnogo kasno za aktiviranje mozga Ljisho😕 nema sanse ranije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 0:42:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moj sef je genije. A u glavi mi je sad kako i kome u Srbiji ja mogu ovo da prodam. Najnovije u digitalnom marketingu. Genijalne stvari. On je bas covek ispred svog vremena a da ne kazem koliko je iapred “srpskog vremena”
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 0:51:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Moj sef je genije. A u glavi mi je sad kako i kome u Srbiji ja mogu ovo da prodam. Najnovije u digitalnom marketingu. Genijalne stvari. On je bas covek ispred svog vremena a da ne kazem koliko je iapred “srpskog vremena” Digitalni marketing se kod nas bas zahuktava, jesmo nalo traziste ali ima interesenata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 6:28:14
|
|
|
|
pari
|
Ljisho,evo ja sam zainteresovana 🙂 ceo zivot sam u marketingu i digitalni mi bas treba... Meni sinoc bas bljak bilo...strasno koliko je plakala,prevrtala se nikako da zaspi...tek posle ponoci zaspala...ne znam sta je...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 6:42:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Pari ja sam odlusala i ceo kurs Ryana Deissa (digitalmarketer lab) i stvarno je bio sjajan, to jos pre par godina, onda me je ubacio u webinare David Sprague-a koji je isto sjajan ali ovaj Frank Kern me sinoc totalno odusevio. Mislim meni se i svidja moj sef sto kod njega uvek ima da se uci. Realno fizika nema nikakve veze sa marketingom ali bude bas zanimljivo. Bebac spava ali sad ce on ne brinem se, pre 7 ustaje sigurno. I on je nesto nocas njakao. Donje cetvorke su napravile rupice. Boli ga sigurno. Inace samo onu noc je imao temp i to ispod 38 pa kao ajd mozda i jesu zubici
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 7:49:53
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Ne pratim vas sta pisete , bas slabo , nesto sam citala na brzakA, uglavnom jurnjava. Deca , vrtic, DZ i u krug.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 8:11:12
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Pari, dovoljno je mucno sto sve to prolazite, a ne jos da imate takva zezanja da ne dodje sudija i sl. Nemam reci. Kod nas je sinoc bila provala oblaka, nas tri smo bile na igralistu i dosle kuci vec je pocela da pada. Onda se lepo sva sparina uvukla u stan. Maraj, kako ste danas?
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 8:29:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro,devojke. Ja sam danas slobodna,posle tri nedelje i jos juce uzimam mob da javim ovoj jednoj da sam slobodna i da mogu kod je doci ds radim. Sreca,odustanem i po kuci imam milion stvari da završim,ostalih sat,dva cu malo kulirati uz knjigu.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 8:44:20
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro! Smorih se od posla u polupraznoj zgradi. Nastavi počeo raspust, mi iz administracije gulimo sami. Kod nas standardno, radnim danima M sa klincima u ulici, ja malo u bašti i tkt. Sutra imam 20 godina mature, pa ću skitati. Pari, dešavaju se odgode redovno, ali se javi na vrijeme. Za te procese predviđen je hitan postupak, ali to kod nas ne funkcioniše, razvuku kao i svaki drugi. Žao mi je, ali moraš biti spremna da će trajati. Molim te pokušaj bar o tome da ne misliš, ionako si se opteretila problemima. Kada ono dolaze kod tebe kući? Uh. Ivana, neka si. Odmori i iskuliraj. Kako sin na raspustu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 8:55:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule,sinu fantasticno evo,trenutno ovde spavaju dva druga 😂 Pari ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 8:59:13
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro, mame. Ne odoh na posao dans, mm sredjuje kola za put pa sam odlucila da mi ne propadnu bas svi dani starog godisnjeg odmora 😉 jedva cekam more, cak sam i novi kupaci kupila Kod nas je juce bio potop, na ulici su tekli potoci, srecom pa sam usla u kucu par minuta pre pljuska. Pari, jako mi je zao sto se ceo postupak tako odugovlaci. Samo probaj da sacuvas zivce. Ostale mame, da vam deca budu zdrava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 8:59:39
|
|
|
|
pari
|
Sutra dolaze kod nas kuci...tako da ga necu u vrtic nego cemo ujutru prvo negde napolje pa onda oni dolaze...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 9:12:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro..grozna noc!Od pola 3 do pola 6 se vrteo,ustajao,haos..onda sam mu mleko dala..pari,sta ik se desava!?!?Hoce li mu zub izbiti!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?