Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 9:22:19
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. Mi u d.z. S ima T i pored antibiotika. Jutros 38.2 apije antibiotik od ponedeljka Kaze dr da joj je grlo bolje....al otkud T
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 10:15:47
|
|
|
|
Ana RR
|
O bre Maraj... pa otkud to?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 10:18:22
|
|
|
|
smeško
|
Maro, jeste li vadili krv?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 10:23:02
|
|
|
|
pari
|
Moguce da je virus
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 11:16:01
|
|
|
|
Maraj
|
Jesmo vadili krv. Hemoglobin 80 i nesto. Kaze dr da ce joj ukljuciti neki preparat ali kad ozdravi. Ukljucila nam.inhalacije fiziološkim i 4 kapi beroduala. 3 puta dnevno. Nastavljamo i sa antibiotikom L dala ptopomucil. Kaslju oboje bas zrelo. Al S ima i T. Njoj se T pojavila u prosli petak 38.8 i sama T spala. Od tada ima oko 37.3 svaki dan. Jutros 38.3
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 11:19:23
|
|
|
|
pari
|
Uf maraj nadam se da ce ubrzo biti bolje...samo da ta temperatura spadne... Ja sedim u autu,cekam da se T probudi...Ne radi nan lift u zgradi zbog jucerasnje kise, bas bezveze, ne mogu ni kolica da snesem...moracu nekog zamoliti...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 11:30:08
|
|
|
|
smeško
|
80 i nesto? A koja je donja granica? Verovatno nije kao nasa jer mi je to nesto mnogo nisko. I sta kaze kks, je l'' bakterijska ili virusna inf? A mozda su i obe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 12:16:11
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko pojima nemam nista. Dr je videla nalaz i samo to rekla, da je bio dal 115 zadnji put a da je sada hemoglobin 80 i nesto. A ovo ostalo nije komentarisala. Rekla da nastavimo sa antibiotikom pa u ponedeljak opet kod nje. Mozda opet radimo kks u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 12:19:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maraj, moja Ivka imala basn jzak hemoglobin sa godinu i po, ali nije jela meso skoro uopste. I bas bila bolesna jednom tada, mnogo mnogo. Kad smo sredili HG sve bilo drugacije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 12:20:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tj bas nizak hemoglobin...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 13:05:06
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, to je nizak hgb, mislim da je za decu 110 donja granica. Iako svi parametri hoce da se spuste u toku neke viroze. Ponovite kks kad ozdravi, pa za par dana. Moraces joj ubaciti nesto. Ivanka, nije samo meso u pitanju. Moja L vec 2 godine ne jede ni meso ni jaja, a kks super, kuc kuc.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 14:11:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Maraj, to je nizak hgb, mislim da je za decu 110 donja granica. Iako svi parametri hoce da se spuste u toku neke viroze. Ponovite kks kad ozdravi, pa za par dana. Moraces joj ubaciti nesto. Ivanka, nije samo meso u pitanju. Moja L vec 2 godine ne jede ni meso ni jaja, a kks super, kuc kuc. Kod Ivke jeste bilo meso jer sam prestala da dojim skroz sa 15 meseci, u sred zime, ona se razboli mesec dana kasnije. Mada, nije bilo do mene... Ja sam pocela da radim a svekrva joj davala samo voce i supu. Nagli pad HG jer nije jela nista od povrca a gomila zuba raste...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 18:16:32
|
|
|
|
Maraj
|
Kod nas opet nevreme.... S nervozna. Zaspi pa je kasalj probudi...i tako u krug...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 18:35:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Bem ti vreme više... krenula u TC i vratila se, namrčilo se i poče kiša. Pa u peršun više! Dok radim onda sunce sija čim završim sa poslom i krenem negde počne nevreme
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 18:44:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan žene. Ajde da kucnem iako nemam volje. Od juce sam u minus fazi. Polako me stiže. Ovo starije dete me je prepalo. Zovem je nekoliko puta na rucak. Ne odaziva se. Mislila sam da se udubila u knjigu. Tako obicno radi. Ulazim u sobu, ona spava. Sve mi je bilo jasno. Dobila je temp. Nije visoka, ali se vratila od prosle nedelje. Sad sedim na terasi, a grmi. Izgleda negde bas puca. Da i ja sam htela da kažem Maraj da ponovi krvnu sliku. Bas je niska vrednost
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 19:53:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Saniice, tako je moja svekrva pustila Ivu proslog februara da spava posle prepodnevne smene. A ona gura skoro 40. Baka mislila da je umorna od ranog ustajanja pa je pustila. Mm dosao s posla i kad je video da spava odmah rekao da ima temp, i poceo da je budi. Jedva je probudio hladnom vodom. Mnogo se on tada uspanicio zbog nje. Sve je drzao u narucju dok nije spala temp. To je bilo ono kad su oboje bili mnogo bolesni. Ona se razbolela u utorak, on u petak. Ne volim kad ne mogu da predvidim bolest 😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 22:55:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa sta je ovo sa temperaturama. Maraj nadam se da ste bolje. I vi Sanjice. I ja isto cim vidim D da drema popodne odmah pomislim da nije dobro. Ja tek sad na posao. Srucicu se majke mi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 23:08:30
|
|
|
|
vonavoj
|
O da..tako sam i ja u ponedeljak znala da J ima temp,njima se nikad ne spava...Moja T jos ne spava,prica sa tatom..bude mi zao da je teram,ne vidi ga ceo dan,a sad je na raspustu,pa spava do 10.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 23:16:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljisho, pa ti si skroz nenaspavana zeno! Znam da ti he dovoljno da malo spavas ali uskoro ima da te stigne umor.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 20.6.2019 23:21:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jos koji dan da izdrzim pa cu u nedelju da se srucim Sutra moram raditi. U subotu imam fakultetlije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 21.6.2019 0:21:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Jos koji dan da izdrzim pa cu u nedelju da se srucim Sutra moram raditi. U subotu imam fakultetlije Ja ne funkcionisem kad sam umorna, vise stete od mene nego koristi 😂 Like an elephant in a china shop 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 21.6.2019 1:58:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pisah u temi za istresanje negativne energije. Ceo dan i pola noci se mantam oko poklona za vaspitacice. I sad sam vise ljuta na sebe nego na sve ostale zato sto dozvoljavam da mi takve gluposticrpe energiju. Gosti bili do 22h, D nije hteo da spava i bukvalno smo ga oterali u krevet. Zato je bebac prespavao pola dana i sad se probudio da sisa. Citajuci posledje redove oko temperature i spavanja uhvati me strah. Pipam ga, ok je. Von i Rosi, nadam se da ce deca biti bolje pre vikenda. Ljiso, svaka ti cas_t. Ostale mame svima laku noc.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 21.6.2019 7:33:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Ko jos ovako spava? Ja ga pomerim,pokrijem,jok,evo ga opet..ali sutira,zube cw mi razbiti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 21.6.2019 7:36:10
|
|
|
|
pari
|
Joj von 😆Meni se T opet budila jako puno pita, a pred jutro jako plakala svaki put kad se probudi...ne znam vise sta je...ja i dalje neispavana... Ljisho,svaka ti cas_t,ti i radis nocu!
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 21.6.2019 7:38:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa kad ga ne stavljas u krevetac. Covece pa jos i da me neko sutira noci, dovoljno sto me budi ehheeh... Nikako dorucak da obavimo batke i ja. Culi smo se sa sekom. Kazu mama i tata da je divna i da je ostavim celo leto tamo, ma nema sanse hehehe... OVo je ionako vec najduze sto je bila bez nas. Tj sto smo mi bili bez nje. A pre toga kamp od 5 dana. I tad jedva izdrzasmo. Sad cu smisliti sta cemo danas batke i ja. NEsto jednostavno za rucak a negde da se smucamo mozda. Videcemo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?