Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 29.6.2019 23:41:44
|
|
|
|
pari
|
Prvo vece da nisam legla sa T i evo spava vise od 2h...to se nije desilo ne pamtim da spavq u cugu vise od 2h... Ali dobro,odmorila sam se malo bez spavanja,dopisivala sa mm... Laku noc mame...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 8:31:26
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro! Mi svasta iskombinovali za vikend. Juce prijepodne bili u sumi, imali smo i pinkin, sto bi M rekao (piknik). Gljiva ni na mapi. Popodne zavrsila sve u basti. Danas cemo na rostilj u kupanje. Jedino sto su ovdje sve planinske rjecice, pa budu hladne. Nadam se da su sva djeca bolje i da cete lijepo provesti nedelju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 9:10:33
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro... Mi cemo sad na imd po terapiju.... Ja sam i dalje onako....glava mi puca. Kao pritisak u glavi da imam, kad se savijem. Mislim da je od zapusenosti, i dalje sam puna sekreta. A malo malo duvam nos....ma uzas sam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 9:13:01
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, a da ti uvedes sebi neki ab, opet ces nagrabusiti. Kada cete na more?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 11:04:37
|
|
|
|
pari
|
Da da,Maraj,mislim da ti je bolje da uzmes i ti ab... Ja izasla malo napolje sa T...sedim u hladu, na suncu je prilicno toplo...toplije je danas nego juce...Jos se nisam skroz spakovala, do popodne moram... Da li nekome treba mleko Nan 1? Imam neotvorenu kutiju...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 12:08:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Juce bilo prijatnije nego danas. Mada, kad sam isla na pijac cak je i prohladan vetric duvkao. Sad upeklo. Ja cu sutra Ivku na kontrolu da vodim, za svaki slucaj da joj pogleda grlo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 13:45:49
|
|
|
|
jance
|
Dobar dan. Mi smo i dalje pod temperaturom. Okvirno joj skace na 7 do 8 sati. Sad je vec bleda ko krpa i izmucena jadnica. Slabo jede, jos slabije pije sta god da joj dam. Pocela je sinoc i da kaslje... sve me ovo izludjuje i jako plasi jer je bas nikakva a gde god da je odvedem recice mi isto sto ovi na dezurnoj da je u pitanju virus i da skidamo temp i pojimo i cekamo. A naravno kuka da hoce da se kupa u bazenu koji joj postavljen prakticno pod nosom iliti ispod prozora... i jadnica gleda u njega a ne sme u njega. Sa jedne strane bih je sad i odmah odvukla kod nekog privatnika na pregled ali bi trazili vadjenje krvi a kako je slaba znam da bi kolabirala cim udje u lab. Plus rizikujem da ce mi opet reci isto bez da se udube jer je vikend.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 13:59:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jance, pa koliko dana vec ima temp?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 15:13:15
|
|
|
|
jess021
|
Jance; krv ce joj vaditi iz prsta, od toga nece kolabirati. Bolje odvedi dete da dobije odgovarajucu terapiju. M je dana bolje; sad spava, posle cemo na vikendicu. Pari, bas sam mislila na tebe. Kako ces sve to sama?Kako je M? Jel jos uvek zeli da ide kod tate?
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 30.6.2019 15:26:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drage mame,prelazimo u jul Klik
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?