|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06 /19 [chat]
19.6.2019 22:07:14   
smeško
N i M spavaju od 21h. M sutra nece u vrtic, boli ga noga od ujeda komarca. Njemu svaki ujed otice, muka me hvata. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 551
19.6.2019 22:10:05   
Ivanka 75
Lepe snove zelim malisanima ❤️

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 552
19.6.2019 22:14:16   
smeško
I ja! 💖💖💖

Zavidim im, ja idem da peglam.😬

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 553
19.6.2019 22:21:21   
Rosita
Pari, baš mi je žao. Šta god bih rekla, suvišno je. Verujem da stalno mozgaš i razmatraš sve opcije. Ti si divna majka i osoba. Kao što rekoh nekad, tvog bivšeg muža isto razumem. Teško je, mnogo teško 🙁

Za naš osip pisah u temi mmr. 
Za vreme oluje bili smo u gradu. Sila vode i grada je pala.
Laku noć svima.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 554
19.6.2019 22:37:28   
Ivanka 75
Ovde palo vrlo malo kise danas, ni vredno pomena. Ali je zato bilo tesko vremeceo dan... 

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 555
19.6.2019 22:38:07   
vonavoj
Ne znam sta da radim sa M,probudi se i sidje sa kreveta,krene da izlazi iz sobe.Vec se probudio,place,ja ulazim,on na podu..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 556
19.6.2019 22:39:00   
Ivanka 75
A da legnes pored njega? 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 557
19.6.2019 22:45:23   
vonavoj
Sad sam legla,ne vredi..zelela sam pola sata tv da pogledam,mm i ja da pricamo,ali corak..i tako svako vece..

Direktna veza do poruke: 558
19.6.2019 23:04:34   
Misha i Ljisha
ja cu sad na poso

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 559
19.6.2019 23:06:21   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

ja cu sad na poso

Mozemo da pomognemo nekako? 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 560
19.6.2019 23:09:17   
Misha i Ljisha
hehe divna si.

Ma moram da odgledam nesto o marketingu pa da napravim prezentaciju. U principu nista tesko ali sef hoce da bude bas onako "exact wording" kao sto ovaj predaje pa hvatam malo beleske a malo cu da snimam na ajfonu beleske ustvari posto ajfon onda lepo pise notes umesto mene user posted image (parola snadji se)

Direktna veza do poruke: 561
19.6.2019 23:17:26   
Ivanka 75
Mnogo kasno za aktiviranje mozga Ljisho😕

Direktna veza do poruke: 562
19.6.2019 23:20:57   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mnogo kasno za aktiviranje mozga Ljisho😕

nema sanse ranije user posted image

Direktna veza do poruke: 563
20.6.2019 0:42:31   
Misha i Ljisha
Moj sef je genije. A u glavi mi je sad kako i kome u Srbiji ja mogu ovo da prodam. Najnovije u digitalnom marketingu. Genijalne stvari. On je bas  covek ispred  svog vremena a da ne kazem koliko je iapred “srpskog vremena”

Direktna veza do poruke: 564
20.6.2019 0:51:38   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Moj sef je genije. A u glavi mi je sad kako i kome u Srbiji ja mogu ovo da prodam. Najnovije u digitalnom marketingu. Genijalne stvari. On je bas  covek ispred  svog vremena a da ne kazem koliko je iapred “srpskog vremena”

Digitalni marketing se kod nas bas zahuktava, jesmo nalo traziste ali ima interesenata. 

Direktna veza do poruke: 565
20.6.2019 6:28:14   
pari
Ljisho,evo ja sam zainteresovana 🙂 ceo zivot sam u marketingu i digitalni mi bas treba...
Meni sinoc bas bljak bilo...strasno koliko je plakala,prevrtala se nikako da zaspi...tek posle ponoci zaspala...ne znam sta je...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 566
20.6.2019 6:42:29   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Pari ja sam odlusala i ceo kurs Ryana Deissa (digitalmarketer lab) i stvarno je bio sjajan, to jos pre par godina, onda me je ubacio u webinare David Sprague-a koji je isto sjajan ali ovaj Frank Kern me sinoc totalno odusevio. Mislim meni se i svidja moj sef sto kod njega uvek ima da se uci. Realno fizika nema nikakve veze sa marketingom user posted image ali bude bas zanimljivo.

Bebac spava ali sad ce on ne brinem se, pre 7 ustaje sigurno. I on je nesto nocas njakao. Donje cetvorke su napravile rupice. Boli ga sigurno. Inace samo onu noc je imao temp i to ispod 38 pa kao ajd mozda i jesu zubici

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 567
20.6.2019 7:49:53   
Duškić
Dobro jutro.
Ne pratim vas sta pisete , bas slabo , nesto sam citala na brzakA, uglavnom jurnjava.
Deca , vrtic, DZ i u krug.

Direktna veza do poruke: 568
20.6.2019 8:11:12   
jess021
Dobro jutro!

Pari, dovoljno je mucno sto sve to prolazite, a ne jos da imate takva zezanja da ne dodje sudija i sl. Nemam reci.
Kod nas je sinoc bila provala oblaka, nas tri smo bile na igralistu i dosle kuci vec je pocela da pada. Onda se lepo sva sparina uvukla u stan.
Maraj, kako ste danas?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 569
20.6.2019 8:29:27   
IvanaSK RR
Dobro jutro,devojke.
Ja sam danas slobodna,posle tri nedelje user posted image i jos juce uzimam mob da javim ovoj jednoj da sam slobodna i da mogu kod je doci ds radim. Sreca,odustanem user posted image i po kuci imam milion stvari da završim,ostalih sat,dva cu malo kulirati uz knjigu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 570
20.6.2019 8:44:20   
bebilule
Jutro!
Smorih se od posla u polupraznoj zgradi. Nastavi počeo raspust, mi iz administracije gulimo sami.
Kod nas standardno, radnim danima M sa klincima u ulici, ja malo u bašti i tkt. Sutra imam 20 godina mature, pa ću skitati.

Pari, dešavaju se odgode redovno, ali se javi na vrijeme. Za te procese predviđen je hitan postupak, ali to kod nas ne funkcioniše, razvuku kao i svaki drugi. Žao mi je, ali moraš biti spremna da će trajati. Molim te pokušaj bar o tome da ne misliš, ionako si se opteretila problemima. Kada ono dolaze kod tebe kući? Uh.

Ivana, neka si. Odmori i iskuliraj. Kako sin na raspustu?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 571
20.6.2019 8:55:36   
IvanaSK RR
Bebilule,sinu fantasticnouser posted image evo,trenutno ovde spavaju dva druga 😂
Pari ❤️

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 572
20.6.2019 8:59:13   
milicicak
Jutro, mame.

Ne odoh na posao dans, mm sredjuje kola za put pa sam odlucila da mi ne propadnu bas svi dani starog godisnjeg odmora 😉 jedva cekam more, cak sam i novi kupaci kupila
Kod nas je juce bio potop, na ulici su tekli potoci, srecom pa sam usla u kucu par minuta pre pljuska.
Pari, jako mi je zao sto se ceo postupak tako odugovlaci. Samo probaj da sacuvas zivce.
Ostale mame, da vam deca budu zdrava.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 573
20.6.2019 8:59:39   
pari
Sutra dolaze kod nas kuci...tako da ga necu u vrtic nego cemo ujutru prvo negde napolje pa onda oni dolaze...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 574
20.6.2019 9:12:59   
vonavoj
Jutro..grozna noc!Od pola 3 do pola 6 se vrteo,ustajao,haos..onda sam mu mleko dala..pari,sta ik se desava!?!?Hoce li mu zub izbiti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here