|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
20.5.2019 22:06:08   
Rosita
Ja ipak moram da kažem da sam D samo jednom pod ab poslala u vrtic i to zadnji, peti dan. Još rekla vaspitačici i ona je bila neljubazna (jasle). Jednostavno, nema lekarskog opravdanja dok ne ispije ab. Čak i da sam htela, ne. A lekarsko traže isti dan kad dete dođe posle bolesti. Jedino da se prećuti u vrtiću da pije ab. To je moguće ako nije bio duže od 5 dana odsutan, tad ne traže potvrdu ( izuzetaj- ako su oni zvali da ide kod dr). S tim što ja nisam nikad to radila, već sve regularno. Takođe, D kad je kašljao tako da usta ne zatvara, a on je tako kašljao, nisam ga slala. Veseo, bez T, ali bi ometao decu da spavaju i sam bi se iscrpljivao- on je tad uvek za pulmikort. 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1001
20.5.2019 22:21:13   
vonavoj
Bravo maslacak,svaka ti je zlatna. Moj T nije nikad imala temp i upalu uha..mozda jedan dan i to do 38..Odoh u krevet,ko zna kakva noc me ceka.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1002
20.5.2019 22:25:13   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Peckace nas user posted image

Ja sam svaki put D povukla i kad je imala samo slince iako je bila bez temp i td. Sta znam. Kuci sam. Ja sam ipak stay at home mom i mogu to da "priustim" ali sto kaze voci kad nema ko da ga cuva a dete se oseca dobro i nema temp nije slomljeno niti zarazno po druge, samo napred. A svi oni nakon trece imaju bolji imunitet, D je nakon jaslica svega par puta izostala iz vrtica zbog bolesti. Ma na prste mogu da izbrojim. A opet i svako dete je razlicito. Evo P je bolestan svake dve nedelje, bukvalno. Verujem da je D kliconosa i kad idemo po nju i kad je ostavljamo u vrticu on pokupi svasta ali tako je kako je. Ni ja nemam kome da ga ostavim. Kao ni Maslacak a ni Rosi. Znaci gde mi tu i oni, autobus autobus sta sad. Mnogi nemaju kome da ostave decu. Nisu bas babe tolko poletne ni za cuvanjem. A ovog mog sedecki ne moz cuvati. Tata je moj znao da legne i dremka dok se D igra na podu, ali ona je bila takva. Das joj 3 igracke i igra se 45 min, P svaku igracku zagleda 3 sekunde i onda pici dalje i pravi dar mar. Izbacio mi je sve sudove iz kuhinjskog dela i popeo se na policu unutra. No koment. Tako da ako oni to mogu (deca) ne vidim prepreku zasto ne bi isli jos pogotovo kad roditelji rade.

Ja sutra opet za Bg. Bila obuka danas. Jos sutra i prekosutra i onda mogu da pocnem da radim. Ne svidja mi se posao i necu ga dugo raditi definitivno. Ali par meseci do pola godine ok. Dok se ne smorim. (uzasan sam radnik ako me ubi dosada)

Idem da resim neke zadatke i da koncno pogledam poslednju epizodu GOT user posted image iako znam sve sta se desilo, procitah recap danas ehehe nisam mogla da izdrzim. Al mora to da se i odgleda

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1003
21.5.2019 0:04:48   
Rosita
Evo N se već 2* budio. Plače nešto dosta. Naravno odmah pomislim da ga ne boli oko :(

Jao, ljišo, svašta će oni uraditi 😁. Ja sam sa N obilazila banke a propos stambenog kredita. U jednoj je pronašao deratizacioni materijal, u zadnjem momentu sam odreagovals, a pazim jako, sekund, međutim. U drugoj mi je izdubio novo labelo. To sam gledala, ali to je bila cena za miran razgovor i morala sam da je platim. Danas uzeo cipele da obuva, reko falim te Bože kad spozna za šta to služi 😁. Sav mi proso po kuhinji prosuo pre neki dan  i tako. 
Voći, da što pre sve bude super! Ljubi dete.
Laku noć.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1004
21.5.2019 0:13:54   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Samo da napisem koju i idem na spavanje. Dusa mi spava, a jo 12 minuta moram da sacekam da zavrsi masina i da ubacim u susaru.
Idem na ekskurziju. Citacu vasuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1005
21.5.2019 5:48:53   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Moji spavaju. Ja cu sad da se spremam. Pa odoh. Nisam bas nesto u elementu. Al bicu. Neka me nervoza hvata. 

Rekla sam mm vise da ne daje ab dobije je 7 doza. Dosta mu je s obzirom da nije ni bio za ab. Bezveze ga maltretiramo.
Odoh mame. Lep dan vam zelim

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1006
21.5.2019 6:29:53   
flamingos
Dobro jutro mame,hajde da pijemo kaficu.Nadam se da ste se odmorile i da su dečica dobro

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1007
21.5.2019 6:41:54   
vonavoj
Jutro!Nocas u 1 38.3 dala brufen i do sad spavali..probudio se i place,ljut. Joj a noge led ledene..tako otkriven kako spava i gole noge,brrr..meni zima. Uvek se bojim prehladice sd kad ima temp,kad ga tako rashladim i ne pokrivam,samo stomak pelenom.Ko moze da ostavi dete kuci,retko, moja sreca je da nisu bile bolesljive,a nema ih ko..na bolovanje ne smem..babe i dede nemamo za cuvanje..joj,sad sve ispocetka sa M...Kako su njih dve bile dobre za cuvanje, zaigraju se,njega nista je interesuje.ni 3s.osim da se penje,dira sta ne sme.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1008
21.5.2019 6:44:39   
flamingos

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro!Nocas u 1 38.3 dala brufen i do sad spavali..probudio se i place,ljut. Joj a noge led ledene..tako otkriven kako spava i gole noge,brrr..meni zima. Uvek se bojim prehladice sd kad ima temp,kad ga tako rashladim i ne pokrivam,samo stomak pelenom.Ko moze da ostavi dete kuci,retko, moja sreca je da nisu bile bolesljive,a nema ih ko..na bolovanje ne smem..babe i dede nemamo za cuvanje..joj,sad sve ispocetka sa M...Kako su njih dve bile dobre za cuvanje, zaigraju se,njega nista je interesuje.ni 3s.osim da se penje,dira sta ne sme.
Dušica draga,ljubim da što pre ozdravi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1009
21.5.2019 8:18:20   
Maraj
Jutro mame
L u vrticu. Ja sa S. Newto u poslednje vreme , bas joj se stvara cerumen. Al.onako suv u parcicima user posted image
Von..ja sad lad sam imala T i februaru
..doslo mi da se ppkrivam sa 3 jorgana. Tako mi hladno bilo.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1010
21.5.2019 8:22:05   
vonavoj
Znam maraj,zato uvek brinem..pre 3 godine sam imala 39,jmala bade mantil jorgan.ma haos..tresla se kao prut. A njima valjda termoregulacija nije jos regulisana,ne smeju da se utopljavaju..a ja se smrznem.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1011
21.5.2019 9:00:34   
Duškić
Pa da nas su utopljavali. A sad mi njjh skidamo..
Dobro jutro narode.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1012
21.5.2019 9:52:42   
Ana RR
Dobro jutro! Moje dete otišlo na izlet, valjda će biti ok. On i njegov stomak.

Nego, stojimo i čekamo da deca uđu u bus, učiteljica im govori kojim redom da popunjavaju sedišta u busu i dva puta kaže: JER jasno? user posted image user posted image da je rekla jednom pa da pomislim da sam loše čula ali dva puta, i to na sav glas - jer jasno! JER!! Pa u tri lepe i učiteljica i sve. Gde se ta školovala?
A pre 10ak dana Marko piše neke rečenice i napiše "Jer" tamo gde ne treba pa sam tupila i objašnjavala kada se koristi jer a kada je l''''. Sad mi je jasno dakle mu to user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.5.2019 10:25:40 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1013
21.5.2019 9:54:14   
IvanaSK RR
Dobar dan.
Von,bas mi je zao sto se toliko mucite?
Rosi,kako ste sada?
Sto se tice vrtica i ja sam kao Maslacak tako radila i tako radim i dalje. Maca je dosta dugo imala upale ušiju. U vrtic nije isla prvih par dana,zavisi od situacije.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1014
21.5.2019 10:49:15   
jess021
Jutro ili dobar dan!

Ja doruckujem. Danas kod M imam roditeljski, ali ne znam da li cu ici. Jedino ako bude padala kisa😆Ana, JER ti sad jasno zasto dete tako pise😅
Maraj, kad ce na razgovor sa vaspitacicom? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1015
21.5.2019 10:53:15   
vonavoj
Joj,Ana,kako ce lepo nauciti😂😂😂Jess,sto ako bude padala kisa?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1016
21.5.2019 10:54:11   
Maraj
Jess ja cu je videti danas kad odem po L. Trazicu sastanak tj razgovor. Kod nas su otvorena vrata ponedeljkom

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1017
21.5.2019 10:59:09   
IvanaSK RR
Uuuu Ana ne verujem 🙄 ja to bas ne volim. JeR umesto jel,sumLJam,neznam,najaci... To su mi nekako osnovne stvari našeg jezika 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1018
21.5.2019 11:05:23   
jess021
Von, ako bude padala kisa ici cu na roditeljski, a ako ne bude idemo na igraliste 😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1019
21.5.2019 11:09:07   
Maraj
Jess ja pomislila da ako bude padala, ne ides user posted image
Al dobro si ukombinivala.
Ja odoh da napravim knedle za supu. Valjda ce mi uspeti. Sad sam guglala recepte. Nisam ih pravila do sad. Mama bila zaduzena za njih

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1020
21.5.2019 11:14:37   
Ana RR
Maraj, obavezno stavi malo praška za pecivo u njih i biće super ;)

Ma strašno! A inače, na rasporedu koji su deca dobila pa i kasnije kada je javljala za časove, svuda piše preDčas. Eto toliko o tome.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1021
21.5.2019 11:15:02   
jance
Dobar dan zelim.

Nije me bilo davno.

Casovi me sastavise, prija mi ali nista drugo ne stizem... evo danas mi otkazala ucenica pa sam se bacila u ciscenje kuce.

Maraj, meni je sveki dala savrsen recept za knedle iz supe ( ako mislis na griz knedle). 3 x jaje, 3 x kasika ulja, 3x prstohvat soli , to se sve promesa i onda sipas griza koliko uzme. Najbitnije od svega je ostaviti barem pola sata da odstoji da nabubre, onda budu onako lepe mekane a kompaktne....

Inace kod nas vrlo aktivno, bebuska se vrti po ravnom, uskoro cu aktivirati ogradicu. Mucim se sa njenim uvodjenjem cvrste hrane, sve zivo sam zaboravila a mm me dodatno buni. Ne zurim nesto puno, evo sad ce 5 meseci napuniti a tek smo na pocetku ali neka. ne vaja zuriti...

Usudjujem se da kazem da Ogiju ide konacno matematika mnoogo bolje, avrsi domaci za 30min ( jeeej)....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1022
21.5.2019 11:20:53   
jance

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Von zato ja zurim da bebusku sad dam u vrtic. Svi su kao pa zasto hoces sa godinu dana, pa nisi luda da je sad dajes kad si kuci... a ja bih ako ikako mogu da budem kuci i ne izostajem sa posla tu prvu godinu kad su konstantno bolesni....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1023
21.5.2019 11:26:23   
Sanjica26 RR
Dobar dan devojke.
Ja sam u Bg-u sa djacima. Bili smo do muzeja vazduhoplovstva.
Sad idemo u Pozoristancu Puz.user posted image
T mi se javila. Super je. Sofi je u vrticu.
Budite dobro.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1024
21.5.2019 11:33:39   
vonavoj
Da.da.jance i ja sam mog upisala,bas iz tog razloga..i plus sto pocinjem u maju,a sledeci upis je tek od septembra 2020.sta bi radila 4 meseca.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here