Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 11:37:21
|
|
|
|
jance
|
I ovako cemo vise biti kuci sa njima nego u vrticu tu prvu godinu...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 12:56:05
|
|
|
|
pari
|
Ne stizem da se javim...Von,kako ste sad? Ljisho,javni kakav ti je bio dan...Rosi,kako ste vi?Ana, mene izludjuje to sa JER...uzas jedan... Nama vikend bio divan...subota Central park, nedelja plaza na okeanu...proletelo vreme... Ivana,kako si ti?Puno puno pozdrava za sve!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 13:11:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobar dan devojke. Ja sam u Bg-u sa djacima. Bili smo do muzeja vazduhoplovstva. Sad idemo u Pozoristancu Puz. T mi se javila. Super je. Sofi je u vrticu. Budite dobro. Uživajte.Ovde je lepo vreme.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 13:43:46
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: jance I ovako cemo vise biti kuci sa njima nego u vrticu tu prvu godinu... Ako bude kao sestre bicu presrecna, J je isla u kontinuitetu po 4 nedelje,pa vikend bolest. T isto,samo usi.M od nocas nema temp,jedino sto je nervozan..Pari,plaza,okean.milina...Sanjice divan dan za izlet..i Maretu isto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:02:02
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan! Joj Ana, ja baš insistiram da se pravilno govori. Jer i je l, sve vreme, bih\ bismo, ma sve sam to usadila kod D. Nedopustivo mi je da tako priča učiteljica!!! Nego, juče ja povela N bez kolica malo van, čekali smo tatu da krenemo da se N slika za pasoš. Drži me za prst ruke i hoda. Otišli do vrtića da vidimo liste. Danas opet bez kolica, duže, drži me samo za prst i hoda. Sad, on još ni ne stoji dovoljno dugo, brzo sede, nakon par sekundi. Vidim da bi mogao, ali još nije siguran. A on može u kolicima ihaj. Kad smo došli kući, odmah se makar malo pustio, jedan korak od kreveta do mene. Njemu je to napolju prijalo. E sad, da li ja to da praktikujem? Da đalo šetamo tako, da me on drži za prst? S obzirom da se nije još pustio. Joj žene. Mi sutra test opterećenja mlekom 😬
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:06:47
|
|
|
|
jance
|
Rosi pa naravno da mozes... brzo ce se on pustiti, to drzanje za tvoj prst i nije neki oslonac jak, da mu ne prija nebi hteo. A vala tako se i poste izmori pa bolje spava....
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:09:23
|
|
|
|
pari
|
Rosi,a kako se radi taj test opterecenja? Super sto hoce tako da hoda malo. Ja kad malo drzim T da hoda kao, ona posle 2 koraka sedne 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:13:26
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, najpre rade kožne probe i prate reakciju. Zatim pije, redom 1ml mleka, pa 2, 5, 10, 20, 50, 100 i koliko može od 200 ml. Sa 20 min između za praćenje reakcija. Jedan dan smo u bolnici, pa se to nastavlja kod kuće i čujemo se sa njima. Stariji sin mi nije dobro reagovao u ovom uzrastu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:20:13
|
|
|
|
pari
|
Razumem sto te je strah...Mozda ipak sve bude u redu. Dobro je da ste 1 dan u bolnici,ako bude nesto,tamo ste...Veliki zagrljaj za vas!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:48:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi ja sam ubedjena da ti N nece tako reagivati kao D. Mame meni je danas tako prijala voznja do Bg. Super mi bilo. Kao oslobodjena 😂 Evo dernja se moj. Ja za koji min imam cas. Skuvala rucali. Veceras opet cas. Sutra casovi prvo Bg. I tako. Svasta imam stizem za sad sve. Al stisloo me opasno. I ja ne volim jer i jel kad se mesaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 14:50:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, i mene bi bilo strah :( nije svejedno. Drugarica je klinca vodila na takvo testiranje samo je kod njih gluten bio u pitanju. Sve je dobro prošlo. Držim fige da bude sve ok i kod vas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 15:18:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Pari, najpre rade kožne probe i prate reakciju. Zatim pije, redom 1ml mleka, pa 2, 5, 10, 20, 50, 100 i koliko može od 200 ml. Sa 20 min između za praćenje reakcija. Jedan dan smo u bolnici, pa se to nastavlja kod kuće i čujemo se sa njima. Stariji sin mi nije dobro reagovao u ovom uzrastu. Moj sestric i dalje reaguje posle prvog gutljaja...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 15:19:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo pocne da se previja od bolova, kasnije nu kaka bude crna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 15:45:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,kako je tm snalazi sa P?Rosi,da bude sve ok!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 18:05:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von super su. Zezaju se ceo dan. Mislim lako je tako. Ni krevet nisu namestilo ni sudove iz sudomasine izvadili ma nista. Al dobro bitno da mu ne pravi neku frku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 18:22:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Poludeću od glavobolje. Danas me druga strana boli, pulsira.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 18:26:24
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Von super su. Zezaju se ceo dan. Mislim lako je tako. Ni krevet nisu namestilo ni sudove iz sudomasine izvadili ma nista. Al dobro bitno da mu ne pravi neku frku Hahha..tako i moj,ja odlepim..Kad mi kaze nisam mogao da im dam veceru od M..grrr.reko a sta bi bilo da kuvas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 18:32:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa da ja stigla u 13h i odmah za sporet i spremanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 18:41:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Kad si blesava..trebala si da kazes naruci😂😂😂Mi zene smo lude..sta sve uradim sama sa troje dece.on ne moze 2 dana sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 18:44:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
E bitno da ga cuva. Rasirili su ves. Eto to su uradili 😂 sve pet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 19:36:18
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kad si blesava..trebala si da kazes naruci😂😂😂Mi zene smo lude..sta sve uradim sama sa troje dece.on ne moze 2 dana sam. Što kaže jedna poznanica, ako me pita gde je ručak, ja, uvređeno i oštro- pa da, gde je, zar nisi doneo ?! 😁
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 20:11:21
|
|
|
|
pari
|
Ovo bas tako treba uraditi! Kad mi kaze,pa ti to bolje radis...ili ti si navikla,ti to brzo...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 20:21:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo krive,navikle smo ih..a njima se moze.Mada mm nikad,ali nikad nije pitao zasto nema rucka,niti rekao prljavo je,njemu je sve potaman😂nije zakeralo..mislim da moze tona vesa da stoji,sudova,a ne bi rekao..bilo bi mu cudno,ali ne bi nista komentarisao.Sto sam srecna,T mi se ugojila 2.5 za mesec dana,a J 1kg..i moja T jr mrsavica kao Sanjicina..ali dogurala je do 29.3kg..vidim da ima stomacic,reko aj na merenje..na njenih 138,sad je super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 20:45:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Žene, dosla sam sa ekskurzije i sredjujem kucu Cekam sad mm da dodje od svojih i da odem sa kumom na klopu. Zvala me je. A ja sam mrtva umorna i sutra me ceka naporan dan
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.5.2019 20:52:41 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 21.5.2019 20:55:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Eto,i ti luda,sredjujes kucu,pobecice negde. I ja danas usisavala,brisala sve..cim je M spala temp.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?