Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:56:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, mi ekipa smo dugo na forumu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:57:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej 9001 ISO standard, opa Ivanka :) 👍Jeeeeee Nego Lesica pre neku godinu izbrisala brdo postova kad je sredjivala sajt, fali neka hiljada 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:04:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jess, ja upravo popih naproxen i to sa koka kolom (imali goste za vikend pa mm kupio inače je niko ne pije). Valjda će me popustiti brzo, baš mi je loše. Boli me pozadi, više sa desne strane i širi se bol i prema uhu i prema vratu. Grozno. Mrzim pms. Draga Ana,naproxen je za te bolove zakon,ja od migrene imam toliko jake bolove da na oči ne mogu da gledam,popijem ga i prestanu bolovi.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:09:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso,kako ste,sta se desava?Von,kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:14:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, a sta se desava kod tebe? Jel si pocela da radis? Juce sam pomislila na Stefana kad smo prosli pored stadiona kod mojih. Vidim igra Partizan
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:16:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Flamingos, da, pijem ga već par godina i odgovara mi. Mada vidim da je bočica pri kraju, imam još tri komada. Moraću da kupim ovaj naš da probam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:21:03
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Flamingos, da, pijem ga već par godina i odgovara mi. Mada vidim da je bočica pri kraju, imam još tri komada. Moraću da kupim ovaj naš da probam. Super je ovaj,meni je neurolog prepisao,da ti ne pričam kakvi su bolovi,mučnina,a ovo vreme mi baš smeta i često ga pijem.Ne znam šta bih da mi nije njega.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:29:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pila samo kanadski ali trebalo bi da je to isto. Da, i meni pomaže mada kod ove pms glavobolje nekad ništa ne pomogne
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:30:02
|
|
|
|
Duškić
|
Ovo vreme da izludis. Kao da ce opet kisa. .. I da ukljucen mi tv dakle ujutru lepo, posle podne kisa..do daljnjeg
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 14:45:37
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam pila samo kanadski ali trebalo bi da je to isto. Da, i meni pomaže mada kod ove pms glavobolje nekad ništa ne pomogne Pijem ga ja i kad su te glavobolne u pitanju i pomaže
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 15:09:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Moracu da probam i ja..meni su ramena i lopatice ukocene,nemam migrene..sad me i slepoocnice bole,kad krene od vrata,vilice... Da li bi mi pomogao?Ivana,nema te na forumu?Nema ni maraj,emice?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 15:22:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, on je i za te bolove u mišićima, migrene, zubobolje, menstrualne bolove... stvarno je dobar. Evo mene je glavobolja popustila mada sam i dalje ošamućena ali mislim da mi je opet nizak pritisak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 15:29:21
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moracu da probam i ja..meni su ramena i lopatice ukocene,nemam migrene..sad me i slepoocnice bole,kad krene od vrata,vilice... Da li bi mi pomogao?Ivana,nema te na forumu?Nema ni maraj,emice? Pomogao bi ti za slepoočnice,vratni deo,a za ramena i lopatice koristi reumon gel,blago se namaže,ne masira se.Imam fibrozu tkiva(mišića), tako da koristim taj gel.Nadam se da sam bila od pomoći.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 15:38:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala devojke. Meni analgin nije pomogao..grrr..masaza i spavanje bi mi pomoglo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 15:45:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni pomaze samo Brufen 😁 Sanjice,počinjem sledece nedelje da radim. Sin je naravno sinoc bio na utakmici. Gde da se preskoči oprostajna utakmica Sase Ilica. To sto je grad padao po njima,mokri do gaca nije ni bitno 😆 Večeras ima trening u Partizanu,naravno da se ni to nece preskociti,moze da pada sa neba sta hoces. Citam,al slabo pisem. Teram ga da uci. Ima dve lektire,a skoro svaki dan kontrolni,ispitivanja. Pa da ga malo stisnem jer kad krenem da radim on ce hvatati krivine sigurno.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:00:35
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Hvala devojke. Meni analgin nije pomogao..grrr..masaza i spavanje bi mi pomoglo. Nema na čemu,drago mi je da sam od pomoći.Analgin sam ranije pila,kod običnih glavobolja,za ove jače ne pomaže.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:02:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Pijem rapidol od 600,uglavnom,ali i njemu treba vremena,i to tek mozda posle druge tablete popusti..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:19:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja na brzaka da se javim. Mm vodii P kod dr. Osuo se. Virusni osip nakon temp. Klasika al rekla dr da mu jos danas i sutra dajemo ab. Ja bila do bg. Sve ok. Cekamo kumu i njenu sestru dolaze nam malo u goste. Veceras cas. Sutra casovi. Opet me stisle obaveze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:20:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi ekstra za vrtic. Mi cemo znati rezultate konkursa tek 17tog juna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:21:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni ni rapidol ni analgin ne pomaže. Jedno vreme mi je nimulid pomagao. Kod migrene doduše ne pomaže ništa - tad je lezi, ćuti, ne mrdaj i ne diši... dok ne prođe. Problem je što dušu ispovraćam tada. Da kucnem u drvo, dugo nisam imala takvu migrenu. Jbt kkao se namrčilo kod nas, grmi i seva. Užas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:29:38
|
|
|
|
Sanidej
|
Kako to na nisi na sumatriptanu uz takve migrene?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:39:41
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Meni ni rapidol ni analgin ne pomaže. Jedno vreme mi je nimulid pomagao. Kod migrene doduše ne pomaže ništa - tad je lezi, ćuti, ne mrdaj i ne diši... dok ne prođe. Problem je što dušu ispovraćam tada. Da kucnem u drvo, dugo nisam imala takvu migrenu. Jbt kkao se namrčilo kod nas, grmi i seva. Užas. Joj kad se set_im prvog napada migrene-glava boli kao da će da iskoči iz nje nešto,mučnina,povraćanje,malaksanje,užas.Odem kod neurologa i kaže-zamračiš sobu,popiješ naproksen,klometol(protiv mučnine)legneš i ako ne prođe nakon sat vremena opet popij naproksen i klometol i to ti je.Bogu hvala pa mi od prvog naproksena bude bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:48:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Nikad nisam bila kod neurologa zbog toga. Koliko znam samo neurolog može da preporuči lekove za migrenu. Pre 10ak godina sam imala užasnu situaciju kada su mi se od jake glavobolje iskrivili prsti, noge otkazale, moć govora otkazala... iskreno sam mislila da je neki šlog. Kolega me odvezao u dom zdravlja, odmah me izbockali sa ko zna čime i čim sam počela da se osećam bolje proradio je želudac i počela sam da povraćam i da povraćam... posle mi je sestra rekla da nikad nije videla da neko povraća i izvinjava se što povraća jbg, ja gadljiva pa mi u svom tom stanju još i neprijatno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 16:58:56
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nikad nisam bila kod neurologa zbog toga. Koliko znam samo neurolog može da preporuči lekove za migrenu. Pre 10ak godina sam imala užasnu situaciju kada su mi se od jake glavobolje iskrivili prsti, noge otkazale, moć govora otkazala... iskreno sam mislila da je neki šlog. Kolega me odvezao u dom zdravlja, odmah me izbockali sa ko zna čime i čim sam počela da se osećam bolje proradio je želudac i počela sam da povraćam i da povraćam... posle mi je sestra rekla da nikad nije videla da neko povraća i izvinjava se što povraća jbg, ja gadljiva pa mi u svom tom stanju još i neprijatno.. Naravno,za migrenu neurolog određuje terapiju.Kažem šta je meni prepisao.Klasična migrena je ukoliko se bol javlja na obe strane-npr.danas boli desna,pa prođe,sledeći put leva.Ukoliko je bol samo na jednoj strani to iziskuje dodatna ispitivanja,bar rako reče neurolog meni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 17:04:24
|
|
|
|
kamičak
|
Hm kako znas da imas migrenu ako ne ides kod neurologa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?