|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
19.5.2019 17:36:35   
kamičak
Hehe ne daj se Ivanka :) :)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 901
19.5.2019 17:53:54   
flamingos

IZVORNA PORUKA: kamičak

Zna Ivanka sta joj je ciniti. Bitno je da ona dobro funkcionise sa muzem, ostalo je marginalno.
Upravo tako

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 902
19.5.2019 19:40:48   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ljiso,ko ce ga voditi ako ti ides za Bg?

Mm naravno. Nemamo mi neku pomoc. Moji su daleko. Sveki je blizu al ona ima "svoju agendu". A inace i mm rece mojoj mami danas nesto vrlo slicno kao i ti sveki. Al moja mama zali sto mi ne pomaze vise i sto mi nije pomagala ranije kad smo bili blize.A mm kaze danas svojoj mami (popodne smo isli s njom kod neke fanilije) i kaze ti cuvaj P zato te vodimo da Ljilja i ja odmorimo dobicemo kaze nervni slom😂. Sta mislite ko je trckao za P?😂 nema veze instalirala sam pedometar pa bar da merim aktivnost haha... A sta ces. Kazem ja ako slucajno treba neko da ga pricuva ispada ko da nekog pitas da ti slozi 10 metara drva 😂 
Mom P je ojedena guzica od ab. Jadnicak. Ma nije mu ni trebao. Jutros je imao temp jos evo sad nema. Nista mu ne dadoh ceo dan. Spava dusa moja. Moj mali njakator

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 903
19.5.2019 20:51:22   
flamingos
Laku noć želim svima.Ranije da krenemo na spavanje,sutra smo prepodnevna smena.Ljubite mališane i budite mi svi zdravi

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 904
19.5.2019 21:23:36   
Ivanka 75
Moji svekijevc lepo renovirali garazu pored nase kuce one godine kad sam ja dosla. Hteli samo da letuju tu i ostadose.
E sad, nemam ja problem s tim uopste. Unuku cuvaju, to je precutni dogovor. Nikad senisu pozalili, unuku cuvaju perfektno! Nemam zamerki. Moja mama je vise kod moje sestre bila svih ovih godina, sestri je trebala pomoc, a i meni se naslavogami kad god mi je trebalo. 
I ja zato kazem da svako treba da usvoji po babu i dedu radi cuvanja dece 😊 Meni je to savrseno, pa ko ce bolje cuvati decu od rodjenih bana i deda. 
Ima i onih koji nece, mi imamo srece. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 905
19.5.2019 21:33:59   
kamičak
Naravno, njihova pomoc oko dece mnogo vredi. Sve drugo se da srediti.

Direktna veza do poruke: 906
19.5.2019 21:43:30   
Ivanka 75

Naravno, njihova pomoc oko dece mnogo vredi. Sve drugo se da srediti.

Imam komsinku koja nikad nije dala da dete prespava kod babe koja je u prizemlju, dete nikad nije sa babom i dedom otislo u selo. 
Ta ista komsinica me pitala pre 4 god kad je Ivka isla prvi put sa babom i dedom na more kako mogu da je pustim 🤔 Pa ne ide sa strancima pobogu. 
Nego je svekrva slaba na mladjeg sina, ai ovaj moj nije toliko vezan za nju kao sto je brat. Nikad nije ni bio, oduvek radi po svome, nikad ih ne pita za savet, zato mi se i dopao kad smo se upoznali. 
Pustili nam HBO do 15 avgusta, e bas im fala. Da odgledam Igre... 

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 907
19.5.2019 22:02:03   
vonavoj
Ivanka,moji zive dole..mama se nikad,ali nikad ne popne da ih pricuva,pomogne..tata mi pomogne,kad moze i koliko on moze,uskoci,i skuva..a mama jok..tako da.ja bi ih pustila..Prosle godina sam pitala babe da ih vode na more,jer ja nisam mogla..jok,nijedna nece da se zrtvuje..Tako da uzivajte,ko god da ima pomoc,kolika i kakva god bila,znaci.Sanjice,jeste bili do tvojih?M zaspao,dala antib,cepic,spala temp.sad cu i ja..

Direktna veza do poruke: 908
19.5.2019 22:04:03   
kamičak
Ivanka jel imas novi tv paket pa je neka promocija?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 909
19.5.2019 22:12:25   
Sanjica26 RR
Nije nikakva promocija, nego su svima ukljucili koji imaju neke pakete. Ivanka, rekla bih da im je slaba prodaja ovih dodatnih paketauser posted image Evo mm gleda film koji sam ja davno gleda sa Juliom. Odlican je film. Cudo se zove. Prvo sam knjigu procitala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 910
19.5.2019 22:20:30   
vonavoj
Na kom je kanalu Sanjice? To je on premotao? Kazem mm da imamo Hbo.kaze inace smo se nagledali filmova,hahaha...ne pamtim kad smo pogledali film..gledali smo seriju Havaji 5:0,i Kriminalci u odelima i to smo uvece vracali.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 911
19.5.2019 22:32:04   
Sanjica26 RR
Premotao je. Na CineStar tv premiare. user posted image Ne pamtim ni ja kad smo gledali. Evo bacam pogled i raduckam nesto. Divan je film.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 912
19.5.2019 22:35:24   
Ivanka 75
Znaci 5x pisem i izbacuje me
Mojoj sestri u Kg otkljucali pakete jps pre 10ak dana, tadakad su njima pustili nama nisu, proveravala sam
A vala neka im je losa prodaja paketa, placamo trio gold skoro 4000

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 913
19.5.2019 22:36:18   
Ivanka 75
Volim sto na ovom epn-u moze da se vrati HRT

Direktna veza do poruke: 914
19.5.2019 22:36:38   
Ivanka 75
EON-u

Direktna veza do poruke: 915
19.5.2019 22:59:54   
kamičak
Ivanka koji ti je provajder? 

Direktna veza do poruke: 916
19.5.2019 23:24:01   
Ivanka 75

Ivanka koji ti je provajder? 

Sbb

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 917
20.5.2019 1:00:02   
vonavoj
39.6..bem ti temperaturu..jedva spala sad na 38.5..obloge,mokra pelena..grrr..a u pola 9 stavila cepic,brzo je skocila.

Direktna veza do poruke: 918
20.5.2019 6:30:46   
flamingos
Dobro jutro mame.Hajde da pijemo kaficu.Spava naše dete,oko 7:20 je budim da se sprema za školu,vozimo je zbog ovog užasnog vremena.Nadam se da su mališani dobro.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 919
20.5.2019 7:43:52   
Milena18
Dobro jutro!

Von, Ljišo, Voci, kako su deca?

Ja stigla na posao. M ostala sa tatom kod kuće, dobro je, od subote nema T. Juče smo ceo dan bile napolju, uživale smo.

Sanjice, pitala si za mog brata. Ne znam ni ja kako je. Još nije išao kod lekara. Ovako ne deluje loše, ali on vrlo dobro ume da kontroliše ponašanje, tako da niko ko ne zna ne bi ni pretpostavio da ga nešto muči. 

Direktna veza do poruke: 920
20.5.2019 7:54:55   
Ivanka 75
Dobro jutro...
Za decicu jedan veeeeeeliki 😘 da brzo prodje

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 921
20.5.2019 8:42:48   
smeško
Dobro jutro!

Von, Ljisho, Voci, Milena kako su decica?

Direktna veza do poruke: 922
20.5.2019 9:21:17   
vonavoj
Noc iz pakla..od 4 je opet goreo..39 .kupala ga.obloge..sad ima 37.9..ali je jeo.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 923
20.5.2019 10:02:52   
flamingos

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Noc iz pakla..od 4 je opet goreo..39 .kupala ga.obloge..sad ima 37.9..ali je jeo.
Duša draga,namuči se i on,a i vi.Dobro je kad jede.Ljubi ga puno,da ode ta temperatura i više se ne vrati

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 924
20.5.2019 10:44:24   
Rosita
Von, kako je sad?

Ljišo, P? 
Ja častim, N primljen u vrtić koji smo želeli, tj. Kod brata. 👌

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here