|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
18.5.2019 22:47:10   
Misha i Ljisha
Joj Rosi danas bas mm izjavio da treba tuci decu 😂 naravno nismo nikad tukli D. Reko jeai normalan ja ne znam nikog koga su "ubijali ko vola u kupusu"a da je "normalan i uspesan". Ali stvarno ne znam nikog. Eto takvi su ljudi oko mene ispada ko je dobijao batine jer je bio nestasan bio je posle i problematican. I obrnuto. Rekla sam batinama se nista ne moze utuviti u glavu. Ma cak ni vikannem. Iako nekad vicemo ali znam vrlo dobro da ni to nema dobar efekat.

Nego P mase pokazuje kaziprstom isto pali gasi svetlo. Iznenadila sam se juce. Imamo neke velike flomastere i otvorili smo ave cepove i on je ladno uzeo zeleni cep da zatvori zeleni flomaster ljubicas_ti da zatvori ljubicas_ti i tdm reko vidi nije daltonista 😀 mislim svasta on zna i kapira ali nece nista da ga naucim. Drzi olovku i skraba ali ako je slicajno drzi obrnuto da ja uzmem da mu okrenem olovku odmah se naljuti i baci je. Uzasan je ljutko i bez strpljenja skroz na skroz. Mislim u pravu si rekla mi psiholog da je super al eto nikako ne mogu da prestanem da mislim sta je sve D znala u to doba. Ma covece isla sam na pijacu s njom s 13 meseci. Danas pokusaj set_anja sa njim do prodavnice. Ma bolje da vam ne pricam kako je bilo. Nismo ni stigli do prodavnice 😂 a kamoli da idem na pijacu sa njim i da se set_amo

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 851
18.5.2019 23:16:04   
smeško
Von, mislila sam na curenje nosa, uvo, kasalj, T. Ucinilo mi se da su P i M bili cesce pod virusima. Izvini. Bas mi je zao. Ovo promenljivo vreme je raj za viruse. 

Ja nemam flastere u kuci. Bar ne onaj hanzaplast, klasicni flaster imam, onaj svileni. Ali to je retko za decu. Moji ne vole to lepljenje, izbece se od straha. 😂 N se odmah grli, a M kada ga boli prvo place jedan minut sa strane, pa onda pridjem da ga mazim i ljubim. Kada se malo udare, ja poslednjih godinu dana po malo suprotno od vas, ucim ih da ne placu po svaku cenu, iz navike. Ne zato sto mi nije zao, nego zbog dece koja umeju da budu surova. Kod mene placu koliko zele, ali u skoli i vrticu izbegavaju. Sta cu, moram malo i takticki da postupam.Deca sve uce gledajuci. Pre dva dana smo sa terase posmatrali N i M kako se igraju. M vozi bicikl, N ga pridrzava. M komentarise:,,Ne mogu da verujem koliko rupa! Zar im je bilo tesko jos samo pola metra da asfaltiraju sa strane..." N pozadi odgovara:,,Dobro, pazi samo da ih sve ne pogodis". To smo mm i ja u kolima. 😁😂 Tako mislim i da ih batinama ucimo da nasilno resavaju konflikte.I tako, raapisah se. Jos malo i ukljucujem masinu za sudove. Nema Pari. Ni Emice. Mili mi bas nedostaje.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 852
18.5.2019 23:31:03   
Rosita
Smeško, divna su ti deca ❤

Ljišo, baš tako. Ja tačno znam kako mogu izvući najbolje iz D. Ali za to treba smirenost i strpljenje, puno, puno hvale i uvažavanja, pažnje. Nekad izletim iz šina, ali tačno vidim kako dobijam najbolji rezultat.  
Ma super je P. Šta ima da ga učiš, vidiš da sam sve obavlja❤. Ja, na žalost, mnogo manje stižem da se posvetim N nego što sam D tada, pa moram priznati često se i sad više posvećujem starijem. Njegov temperament me tera. N je meca dobrić ❤
Von, da što pre prođe! Uvo mu je slaba tačka.
Laku noć.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 853
19.5.2019 6:23:58   
vonavoj
Jutro. Vrteo sr cele noci,spavao mi na glavi,ali bukvalno,kako su decaci mazni...njih dve nisu tako bile. U pola 6 izmerim opet 38.8..stavim cepic..sad gledamo crtace,posto place,nece da spava..cekamo da spadne temp..place na obloge,carape..Rosi,deca sve cuju od nas..tako moja T kad cuva J i M,sve prica sto i ja. O da,M nije sklon virusima,samo usi..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 854
19.5.2019 6:47:51   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mi i dalje temp. Drzi 38 stalno. Sad je vec mnogo sto se mene tice

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 855
19.5.2019 8:02:10   
Ivanka 75
Dobro jutro, Ljiso stvarno mnogo.Znaci ab ne deluje uopste, ne pomaze. 
Znas sta ti je ciniti... Kod dr opet... 

Direktna veza do poruke: 856
19.5.2019 8:54:58   
flamingos
Dobro jutro mame.Muke sa dečicom.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 857
19.5.2019 9:23:39   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro jutro, Ljiso stvarno mnogo.Znaci ab ne deluje uopste, ne pomaze. 
Znas sta ti je ciniti... Kod dr opet... 

Imamo sutra u 10 kontrolu. A ja sutra u 8 moram biti u Bg. 

Direktna veza do poruke: 858
19.5.2019 9:26:47   
Duškić
Dobro jutro. Ja od ranog jutra przim palacinke.
Izvolite.

Direktna veza do poruke: 859
19.5.2019 9:30:31   
vocicana
Dobro jutro.
Ih bre Ljiso vise...kod lekara pa nam javi sta se desava.
Moje dete toliko kaslje, kao da ce pluca da iskaslje na usta. Ali je puno bolje, poceo je da jede, mnogo je raspolozeniji i nanovo stari namcor kao pre prehlade.
Ja pohovala hleb, ko voli, izvolite.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 860
19.5.2019 9:30:34   
flamingos
Dobro jutro i prijatn.Ja ću po podne da pržim palačinke.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 861
19.5.2019 9:35:08   
Duškić
E Ljisho sad se vratih da procitam i bas bzv vise. Organizuj se kako znas. Svd neka jurnjava.
Moji slinavi oboje.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 862
19.5.2019 9:35:37   
milicicak
Jutro mame. Tek vas sad iscitah ko covek, svaki dan preletim na brzinu ali ne stizem da se javim... Bebac je klopao i sad mi spava u rukama pa mogu malo da se internetiram 😀

Ljiso, bas mi zao za P, verovatno nije pogodjen ab.Von, nadam se da nije uvo, mi smo se sa mini bubom bas napatili sa usima i temperaturama.Milena, super sto je bolje.Sanjice, bice joj super na ekskurziji, velika je ona i odgovorna
I ja lepim hanzaplast na ranu. Super radi posao, cim zalepim prestane da boli.
Kod nas sve po starom, ne znam vise ni kad se vracam ni kad idem na posao, jako mi je dinamicno. Mini buba broji dane do ispisa iz vrtica, beba uvezbava puzanje u pauzama rasta zuba.

Direktna veza do poruke: 863
19.5.2019 9:37:02   
vocicana
Milicicak znaci sve ide svojim tokom i redosledom. Super ste.
Mojoj sugradjanki Mileni saljem najtopliji zagrljajuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 864
19.5.2019 11:21:35   
IvanaSK RR
Ljiso,ko ce ga voditi ako ti ides za Bg?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 865
19.5.2019 12:28:39   
Duškić
Mi bili do parka izigrali se i sad dremka.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 866
19.5.2019 12:29:38   
Sanidej
Danas uzivancija u decijem pozoristu

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 867
19.5.2019 12:53:56   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Lep provod vam želimo,uživajte

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 868
19.5.2019 12:55:13   
vonavoj
Grlo crveno,ostalo ok. Cekamo rezultate krvi..i da nosim urin..

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 869
19.5.2019 13:32:08   
pari
Von,Ljisho, bas vas ne strefilo :(Voci,nadam se da cete biti bolje brzo...
Mi bili juce ceo dan u Central parku opet...drugi deo parka obilazili...divno je stvarno...
Puno vas pozdravljam sve!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 870
19.5.2019 13:37:37   
Ivanka 75

Lep provod vam zelimo! 

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 871
19.5.2019 13:44:54   
Sanidej
Hvala Ivanka :)

Direktna veza do poruke: 872
19.5.2019 13:45:45   
Ivanka 75
Isprozivah malopre u dvoristu za rucak... Bas sam zlobna... I nek me mrze, šab me gabri!
Dever i jetrva rucaju kod sveki svaki drugi dan, mucenici, tesko im da odu kuci kad pokupe dete od sveki. Nego i rucaju pa jos i ponesu za dan dva da imaju, i rucak i veceru. 
A ti Bebo dzonjaj pored sporeta da spremis ruckove za celu radnu nedelju. Iako jesveki na pljuv od tebe. Ali... Nas niko ne nudi ruckom, ni serpicu da nam da, da jednom rece Nemoj Marija kuvatu, ja sam tu, kad spremim za nas dvoje ima i za vas. Neeeee.... Za nas nema... 
Iskreno i ne treba mi, nemojte me shvatiti pogresno. Ali mi straaaaaaasno smeta sto ovi u 8 uvece odu lepo u svoj stan ko gospoda, sa sve obrocima za naredni dan. Jer oni imaju malo dete pa ne mogu da spreme. 
Bolje da cutim... 
I tako... Kazem ja u dvoristu, ostaj mi lepo veseli skupe, ja odoh da spremam rucak, nece se sam spremiti 😊 I udjem u kucu. Kad eto ga mm zanom i kaze imaju paprike dole kod njih pa pita B, tj sveki, da rucamo sa njima ako hocemo 😅😅😅
I tako cemo da rucamo skupa 😁
Bas sam bezobrazna

Direktna veza do poruke: 873
19.5.2019 13:47:31   
Sanidej
Ti bez blama najbolje prolaze, poznata stvar.

Direktna veza do poruke: 874
19.5.2019 13:48:54   
Ivanka 75

Ti bez blama najbolje prolaze, poznata stvar.

Svesna sam ja toga... Ali... Pakovati supe i corbe u tegle... Pa sad je dever dosao sa malim i punu torbu prazne ambalaze doneo. Sve se to ciljano radi

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Kako ce se zvati ?
blizancic

Sta mislite o imenima za blizance decake:Vukašin i Dušan ?

Ne svidja mi se (51%)

Svidja mi se (49%)

Ukupan broj glasova: 121

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here