|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
18.5.2019 8:51:10   
smeško
O, Fil, Von i ja sve shvatamo.😂

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 801
18.5.2019 8:51:55   
smeško
Sanjice, mislila sam na navigaciju na telefonu.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 802
18.5.2019 8:56:30   
Ivanka 75
Dobro jutroooo
Mi izlazimo u pola 11 iz kuce i ko zna lad se  vracamo, bitno je da nas drugi hrane danas 😅

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 803
18.5.2019 8:58:54   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro jutroooo
Mi izlazimo u pola 11 iz kuce i ko zna lad se  vracamo, bitno je da nas drugi hrane danas 😅
Uživajte,nadamo se da će potrajati ovo lepo vreme.Mada,javljaju opet neku kišu za sutra

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 804
18.5.2019 8:59:16   
Ivanka 75
Fili, drmni feevex da te okrepi malo pa napolje da te sunce ogreje😊
Mada ga ovde nema, valjda ce da, se izbori sa oblacima

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 805
18.5.2019 9:08:04   
eca89
Masnice, suze mi krenuse. Saljem ti veliki zagrljaj, ja vjerujem da ce se izvuci, da tako mala baba nece ostati bez majke. Bas sam se potresla.
Misli pozitivno😙

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 806
18.5.2019 9:42:55   
Maraj
Jutro mame

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 807
18.5.2019 9:44:01   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. P i ja solo. On i dalje temp. Moji na treningu. U kuci bpmba. Haos kad smo svi kuci. Niko za sobom ne sklanja a ja ne postizem sve. Tek kad dreknem malo se osveste

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 808
18.5.2019 10:08:27   
Maraj
Joj ljiso...i kod mene atomska bomba...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 809
18.5.2019 10:12:33   
Sanidej
Pravac Avala da iskoristimo lep dan

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 810
18.5.2019 11:02:31   
kamičak
Pasce neka set_njica i kod nas

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 811
18.5.2019 11:46:10   
smeško
Mi pijemo kafu na terasi. Posle igramo Monopol i twist, tako smo obecali deci. N cita Beogradsku mumiju. 

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 812
18.5.2019 12:08:30   
Sanjica26 RR
Ja pijem limunadu na terasi. Glava me boli. Deca gledaju nesto na tabletu.
Treba da idemo do grada sa kupimo grickalice za rekreativnu. I da svratimo do kumceta da mu odnesem neku knjizicu. I on ide na rekreativnu. Isti hotel i isti termin samo druga skola. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 813
18.5.2019 12:35:26   
vocicana
Dobar dan mame, ja ostavila dete kod svekrve da bi donela tovar kesa i torbi od mame, mali je spavao sinoc tamo. Jako sam umorna, noc mi je bila odvratna!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 814
18.5.2019 12:45:48   
smeško
Sanjice, sto Vam traze bade mantil?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 815
18.5.2019 13:03:55   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: smeško

O, Fil, Von i ja sve shvatamo.😂

Cuj sama sa decom!😂😂kad je mm tu premija!Sredjivala sam tavan,brdo kesa dala ciganicama za decu,obuce..nema vise kome da cuvam. Htela sam tricikli da prodam,imamo li temu gde bi mogla da ga okacim..kao novi je.ali je roze/ljubicas_t.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 816
18.5.2019 13:10:24   
Sanjica26 RR
Sinoc nas tri zavrsile sa predstavom i mm nas je cekao ispred. Stigao sa puta. A u rukama kesa starkovih pralina za mene user posted image joj, sto su dobre. Sad sam capila jednu. user posted image

Von, mi smo skoro pakovali male stvari. Ima ih sigurno jos.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 817
18.5.2019 13:14:18   
vonavoj
Imam 6 kutija stvari za devojcice do 2 godine.posle sam davala..to sam spakovala,neka stoji. Za M sam svw dobila,sve i vracam.

Direktna veza do poruke: 818
18.5.2019 13:36:22   
Rosita
Dan, ja uspavljujem N, sisa. Prvo ću u junu definitivno da skinem dnevni podoj i da se uspavljujemo drugačije. Pa ću da vidim dalje. 

Vodili brata na fudbal, imali smo plan da N zaspi u kolima i da parkiramo ispred kafića, pa da uzmemo kafu i sladoled i igramo karte. Ali N ne zaspa ☺.
Ivana, kako si ti, tvoja kičma?
Da, zašto bademantil sanjice?
Ljišo, još uvek T :(?
Lep dan svima!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 819
18.5.2019 13:44:09   
Misha i Ljisha
Dobar dan. P drema. Vodila sam ga napolje. Nece dete unutra a napolju se izmori jadan. Evo ide mu 1h makarene dok spava 😂 ma nas neko da gleda sa strane mislili bi svi da nismo normalni hehe... 

Raste mu temp. Al valjda ce sutra biti ko nov.
Moji rucaju a ja dosla pored P da dezuram. Napravih rucak od onog sto smo imali u kuci a nisam baš tako planirala. No ime svega. Za svakog po nesto za nekoga sve. Bas kazem juce komsi mogu komotno narodnu kuhinju da otvorim 3 rucka u frizideru koje ce Sendi pojesti. Moji su uzasni na hrani. SVI. 

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 820
18.5.2019 13:48:42   
Maslacak15
Eeee izgleda smo Mi zavrsili sa dojenjem😀juhuu. Dramaticno je smanjila cim je prihvatila aptamil, oko rodjendana. Ali je insistirala na jednom dva puta dnevno.kad dodje kuci iz vrtica je trazila. Davala sam joj. Medjutim juce i prekjuce nije. Juce ujutro Sam joj ponudila Ali je batalila za minut dva.iskreno mislim da ne nalazi vise bog zna sta. To kod mene ide cas posla. Cim beba ne sisa,.cao zdravo. Nikad nisam imala Problem da me grudi bole itd. I evo juce nije trazila, danas isto ne. Rekla bih da smo uspeliii😉

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 821
18.5.2019 13:52:17   
Maslacak15
Ah da velika novina, otkako Su je naucili U vrticu da legne inspava (ne pitajte me kako) tako zaspiva i kuci uvece!!! Legnes je U krevetac i lezi i zaspi. I dalje se budi nocu Ali Mi je fenomenalno da oce da legne posto ja za godinu Dana to nisam uspela da je privolim. Ziveo vrtic. Jedino sto tamo forsiraju i samostalno hranjenje Pa i na tome insistiraso znaci dannam j dnevna soba ko svinjko korito.😂nemos pokupiti mrve i Projektile.....

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 822
18.5.2019 14:02:41   
Sanjica26 RR
Bade mantil koristi posle kupanja. Peskiri trebaju srednji, a mi imamo prevelike ili male. Tako da joj ovo najbolja kombinacija. To je i trazila. Zajedno smo pakovale. Probala je sama i jastucnicu da stavi. Uspela je. Ima spisak, pa ce znati sta treba da vrati nazad. user posted image

Direktna veza do poruke: 823
18.5.2019 14:04:25   
Rosita
Odlično, maslačak! Ma vrtić je majka za to!

Eee, N juče nije sisao preko dana, garantujem životom da bi 300-400 ml izmuzla od šale. Grudi ko kamen :/

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 824
18.5.2019 14:13:09   
Milena18
Dobar dan!

Mašnice, držite se. Svim srcem ti želim da se sestra oporavi i da ostavite iza sebe sve ružno.

Ljišo, pa opet temperatura? Kolika je?

Maslačak, tačno znam šta misliš kada kažeš "svinjsko korito" 😁 I kod nas je dugo bilo tako jer je i M rano počela sama da koristi pribor za jelo.

Mi smo od jutros bez T, konačno. I disanje joj se skoro normalizovalo. Bile smo jutros malo u dvorištu, skupljale kajsije koje su otpale sa drveta pa je ona od toga pravila ručak za lutke. Umazala se kao prase. Sad spava, još malo pa ću je buditi da se inhalira, pa posle ručka opet napolje.

Lepo provedite dan!

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Porodilje
sandrina

posle koliko vremena od porodjaja ste se vratile na staru tezinu?

najvise 3 meseca (16%)

od 3-6 meseci (12%)

od 6-9meseci (17%)

godinu-dve (18%)

nisam jos uvek (37%)

Ukupan broj glasova: 82

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here