Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:15:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milenice, kako je tvoj brat?
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:18:57
|
|
|
|
Maraj
|
Milena super da ste bolje Mi bili do crkve da zakazemo krstenje. Nista ne uradismo Nas pop nije bio tu u 11h. Moraćemo i sutra da idemo. Sanjice jel liturgija do 10h?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:19:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Maslacak i ja kazem,ziveo vrtic!Ljisho,opet temp..i ja sam.mog urekla..nesto sam razmisljala kako je imao do sad samo jednom temp,u decembru j od jutros nesto njanjav..i bili napolju,kao vruc..izmerim mu 38.3..sad je zaspao,nisam mu nista dala,pa da vidim..reko zagrejao se na suncu,ali toliko ne moze..kontam da su zubi,nismo.nigde isli..odakle.da pokupi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:24:19
|
|
|
|
Maraj
|
Maslacak za A Von i meni S slinavi. Al hvala Bogu nema T
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:30:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj niti slinavi,niti kaslje..samo odjednom.. lepo je spavao..mada je sinoc dirao uvo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:38:23
|
|
|
|
vocicana
|
Joj strasno, moj je dobio jednu subdozu Brufen sirupa, grlo ga boli, nista da jede nece. Pojedoh se vise. Nema temperaturu, ali je nikakav.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 14:43:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, nece on da bude u to vreme u crkvi. Zato ga nema. Cim nemaju obaveze idu kuci. Sat vremena traje Liturgija. Gledaj da ti opet ne ode. Ti otidi malko ranije. Sad i nije post, pa ce brzo da se zavrsi jer nema puno ljudi koji se pricescuju.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.5.2019 14:44:45 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 15:06:13
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ga zvala rekao mi da dodjem sutra posle liturgije. Dal da budem tamo pre 10?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 15:15:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Budi barem 10 minuta ranije za svaki slucaj. Nista ti nece faliti i da budes malo na sluzbi Povedi L, pa ga pricesti. On je krsten.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.5.2019 15:47:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 20:37:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. P nesto kenjka. Ima naravno proliv. Stomak mu je haos naduvan. Izem ti lekove. Nego smesko rece uz obrok. Ma nema sanse uz obrok. Odvratan je lek i na silu sve odmah odustaje od jela. Tako da ga varam sa mlekom. Dam flasicu tj priblizim on zine ja turim lek 😂 jadnicak. Nema sanse drugacije mu dati. Prolife ampule popije bez po muke. Hval von sto si me podset_ila za prolife imala sam kupljenih ampula od proslog puta al sam zaboravila. Naravno guza u ojedu. Uzas. Temp se vraca stalno. Sad mu je valjda vec dosta svega. A vala i nama mogu reci. Zeznut je i ovako kad nije bolestan a kad je bolestan... Nemam komentar. Mm danas poceo da kuka kud je pravio dete sa 40 godina 😂 vala strpljenja i zivaca i strpljenja. Jos sam ja ihaj opustena i imam strpljenja a i menj nekad bude haos tesko s njim. I tako dan za danom 😀 cekamo da poraste. Inace nema ovaj pojma. Ucimo ga ringe ringe raja ma kakvi samo se cereka ko blesav. Nit ide u krug a da cucne nikako. 😂😂 necu porediti ali mozete misliti... Heheh...ne znam totalno mi je beba. Kao da im pola godine osim sto hoda. Majke mi. Bar eto u tom nekom poredjenju. Ne znam kako druga decica al ovaj moj je bebac. Mali bekan zvekan. Sad taj bes njegov malo iscezava ali je prisutan. Niti zeli da mu citam knjigu. Ma nijednu knjigu nije video do kraja. I to kakvo citanje to je samo okretanje strana. Niti zeli da mu covek nesto pokaze. Ma bas je nakrivo nasadjen 😂 Bozeee na koga li je?😂 hehe...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 20:49:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod nas temp 39..vratila se brzo,posle 2h od leka..cekala sam da prodje 4 da mu dam opet..nema sanse da mu ubacim cepic..ali lekic popije kao da je mleko..mislim da je uvo.krivi glavu ka ramenu..i grgoce,grlo je..sutra kod dr..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 20:53:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mali je Ljiso... Mali ❤️ Moje dete kod kumova palo sa hoverborda 😏 Odrala lakat i boli je goooza. A zna da vozi, zapeo hoverza ivičnjak i ona traaaaas Drala se ko koza, oprasmo lakat, musavo lice, i trazismo od kumova flaster da pokrijemo psiholoski momenat na laktu I tu krenu ubedjivanje kako je bolje vez flastera kao ja neeee znaaaam da je boljeeeeeeee Alo ljudi, psiholoski momenat! Ej! Ako je njoj bolje sa flasterom, ako kaze da sa flasterom ne boli meni super! Mama zadovoljna! Stavismo flaster 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 20:57:08
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kod nas temp 39..vratila se brzo,posle 2h od leka..cekala sam da prodje 4 da mu dam opet..nema sanse da mu ubacim cepic..ali lekic popije kao da je mleko..mislim da je uvo.krivi glavu ka ramenu..i grgoce,grlo je..sutra kod dr.. Muke sa dečicom,ljubim da ozdravi.Pozdrav.Ja danas svašta nešto radila,lepo vreme,baš toplo,išli smo i u šetnju.Želim vam mirnu noć,bez temperature.Naša ćerkica nikada nije volela da pije sirup,bogu hvala pa i nije podložna temperaturu,ali protiv alergije ili bilo koji sirup da popije-cela zgrada nas čuje.Sad je velika i može tablete tako da smo mirni po tom pitanju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:13:20
|
|
|
|
smeško
|
Ljsho, Von, vi u krug. 😣😥 Ajde da bar noc bude mirna. Ivanka, psiholoski momenat na laktu.😂 Bas sam se nasmejala, iako verujem da detetu nije smesno ni malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:17:17
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Dobro vece. P nesto kenjka. Ima naravno proliv. Stomak mu je haos naduvan. Izem ti lekove. Nego smesko rece uz obrok. Ma nema sanse uz obrok. Odvratan je lek i na silu sve odmah odustaje od jela. Tako da ga varam sa mlekom. Dam flasicu tj priblizim on zine ja turim lek 😂 jadnicak. Nema sanse drugacije mu dati. Prolife ampule popije bez po muke. Hval von sto si me podset__ila za prolife imala sam kupljenih ampula od proslog puta al sam zaboravila. Naravno guza u ojedu. Uzas. Temp se vraca stalno. Sad mu je valjda vec dosta svega. A vala i nama mogu reci. Zeznut je i ovako kad nije bolestan a kad je bolestan... Nemam komentar. Mm danas poceo da kuka kud je pravio dete sa 40 godina 😂 vala strpljenja i zivaca i strpljenja. Jos sam ja ihaj opustena i imam strpljenja a i menj nekad bude haos tesko s njim. I tako dan za danom 😀 cekamo da poraste. Inace nema ovaj pojma. Ucimo ga ringe ringe raja ma kakvi samo se cereka ko blesav. Nit ide u krug a da cucne nikako. 😂😂 necu porediti ali mozete misliti... Heheh...ne znam totalno mi je beba. Kao da im pola godine osim sto hoda. Majke mi. Bar eto u tom nekom poredjenju. Ne znam kako druga decica al ovaj moj je bebac. Mali bekan zvekan. Sad taj bes njegov malo iscezava ali je prisutan. Niti zeli da mu citam knjigu. Ma nijednu knjigu nije video do kraja. I to kakvo citanje to je samo okretanje strana. Niti zeli da mu covek nesto pokaze. Ma bas je nakrivo nasadjen 😂 Bozeee na koga li je?😂 hehe... Dušice drage,samo da su zdravi,kad su oni dobro i mi smo.Pozdavljam te,mališanima poljubac za mirnu i laku noċ,bez temperature
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:20:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,urekla sam ga. U decembru je prvi put i imao temp i evo sad..pocela je da pada...O da,psiholoski momenat sa flasterom je bitna stvar. Kad ne vide tad ih ne boli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:28:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maj je jedan cudan mesec... Prikradu se temperature deci samo tako... Salje pozitivu da sva decica brrrrrrzo ozdrave ❤️❤️❤️ Ja nemam nikakve koristi od toga da kazem detetu "ma daaaaj sto places kad si se malo udarila". Nisam u njenoj kozi, i ja psujem socno kad se udarim tako i ona ima pravo da kuka i da se dere koliko hoce. Ako je manje boli sto se vise dere, fine by me! Ja tesim dete i u dobru i u zlu, jeeeel, tu sam kad treba da cestitam a nema me kad treba da grlim i ljubim cak i nevidljive posekotine od papira.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:36:11
|
|
|
|
kamičak
|
Ivanka to sa flasterom pali i kod mojih hehe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:40:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Ivanka to sa flasterom pali i kod mojih hehe Pali kod svih 👍 Ja tim flasteom navijam za emotivno stanje mog deteta a propagatori teorije pusti ga nek se kuraz se redovno stavljaju na MUTE 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 21:44:27
|
|
|
|
kamičak
|
Apsolutno :) Mute i ignore su jako korisni tasteri.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 22:03:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha Ivanka ja uvek imam flastere ali uvek. Bas psiholoski momenat. Ne znam ko je bio kod nas i pita jel imate flastere reko hocete star wars ili princeze 😂😂 a jednom je isto tako fest oderala lakat ja jos nalepila 4 flastera na oderotinu da pokrijem. Ludilo magicni flasteri i td jos se hvalila sa ranom i da svi vide flastere hahah a mm je u fazonu "bolje ti je bez flastera osusice se brze rana bla bla " izludi me covek. Majke mi hehe... Volim ga al izludi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 22:12:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma ne kontaju oni uopste da taj mali obican flaste krije ranu daleko od ociju, nema krvi, ne vide ranu znaci nema sta da boli. Prosta logika.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 22:21:42
|
|
|
|
kamičak
|
Tako je Ivanka. Bitno da se prave pametni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 22:33:51
|
|
|
|
Rosita
|
Eh deca. D redovno ne bude muka u vožnji kad popije parčić pez bombone 😁. Placebo. Mi bili na zemunskom keju, super nam je bilo. Ljišo, i N je beba. Beba. I još ne hoda. Ali voli da mu se čita jako i može pola sata sigurno. Eto to jedino. Za pticu kaže KI a za češalj KE. Pokazuje dosta toga celom rukom. Poljubac neće da šalje, maše kad hoće, nekad i kad mi nije na kraj pameti, žurimo, a adekvatno je. Voli da gasi svetlo, zove lift- pritisne, ubode broj sprata. Slaganje kockica uvis- nee, pisala sam, to je poziv na rasturanje 😁. I tako. Ali tebi je rečeno da je on napredan, ćuti i uživaj ❤. Ja sam nekako zatečena saznanjima, na osnovu priča napolju, koliko ljudi probleme sa decom rešava batinama 🙁
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 18.5.2019 22:46:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Von, i vi ste bolesni Meni je glava prosla od aspirina. Ali evo opet pocinje. Kaže mm da mi je od kicme. Malo me je masirao i covek ne veruje koliko mi je sve tvrdo kao kamen. Prepakivali smo kofer. Covek se uhvatio za glavu koliko sam garderobe spakovala. Sad smo propalili sve masine i odosmo na spavanje. Malo bih citala ali ne mogu da se skoncentrisem od ove glave. Uzela sam Život u porodici od Jespera Jul porodični terapeut. Boga mi dopada mi se. Laku noc svima i mirnu noc svima želim.
|
Anketa
voda i bebaeni26sa koliko meseci ste uveli vodu vasim bebama?0-1 (
71%)
2-3 (
7%)
4-5 (
12%)
6-7 (
9%)
8-9 (
0%)
10-12 (
1%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!