Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 10:59:50
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno, Rosi! To je bas olaksanje! Kad si mislila da krene?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 11:05:59
|
|
|
|
Sanidej
|
Izgleda da je ta ponuda hbo kanala samo za sbb korisnike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 11:21:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro Rosi, super za vrtić Von, baš ga je smlatilo :( miš maleni. Nadam se da će brzo proći. Ljišo, nadam se da ste vi već bolje. Nisam vas puno čitala unazad, za vikend se nisam ni javljala, trudim se da vikendom ne prilazim laptopu. Imala sam goste i u subotu i u nedelju, namesila sam se kiflica kao nikada Toliko su bile dobre da su planule u trenu, još vruće. Moj muž i dete išli juče na Marakanu sa drugom i njegovim klincem, vratili su se mokri do kolena. Kaže mm da je rekla tekla niz ulice, jedva su do auta došli. A moje pametno dete obulo nove patike ko mi kriv kada nisam gledala šta obuva.
< Poruku je uredio Ana RR -- 20.5.2019 11:25:59 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 11:25:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan devojke. Nas cetvoro smo ispratili nasu devojku na rekreativnu. Sofi i ja smo sad kod frizera. Imam dan skole. Jutros sam imala sukob sa svojom sekretaricom. Žena nije bas normalna. Tek je pocela da radi i osilila se. Znamo kako je dosla na to mesto. Sutra idem sa djacima na ekskurziju kao vodja puta. U trenutku me je iznervirala. Samo sam joj odgovorila. Necu vise da budem Sanja koja cuti. Von, kakva je situacija kod vas?Ljiso? Rosi, super za vrtic
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 11:34:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Ooo.rosi divna vest! Nama jos nisu izasle liste!Ana,kako sluzi mob? Ijaoj,patike..Sanjice,neka si rekla..odmah stavi do znanja! Imao je 38.8..stavila cepic pre 1h.i zaspao je..bas ga ne popusta,jaka upala grla..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 11:41:58
|
|
|
|
Rosita
|
Von, je l pije ab? Izvini ako sam propustila info! Rezultati? Hvala devojke! Smeško, u septembru ako izžongliram! Sanjice, baš neka si💪. Srećno T na rekreativnoj!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 11:47:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, mob je vrh! Baš sam oduševljena!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:01:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobio je ospamox,jutros tek druga doza..kontam da ce od trece biti bolje.Mene pocinje glava,nije ni cudo.Ana,bas sam se zapalila za mob,samo da nadjem vremena da odem i uzmem ga😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:02:31
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Von, kako je sad? Ljišo, P? Ja častim, N primljen u vrtić koji smo želeli, tj. Kod brata. 👌 Super,biće sa bratom.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:06:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, nećeš pogrešiti Ako plaćaš u kešu samo da znaš da je u Samsung radnjama 1500 din jeftiniji u tom slučaju. Ali baš Samsung radnje, ne one koje se zovu Samsung a prodaju i druge brendove.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:08:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znate sta? Ja kad obavljam zadatke ja volim da ih uradim na vreme. I uvek kad sam vodja puta dodjem dan ranije, preuzmem papire i onda taj dan pre nego krenemo dam uciteljicama da potpisu. I druge stvari radim, a nije moj posao. U petak me zove direktorka i pita me da li mogu da idem u utorak. Pitam je za dokumenta. Ona kaže bice to sve spremno. Naravno da ce da bude u ponedeljak. Tu ce da bude sekretarica. Ulazim ja jutros i kažem onako radosno dobro jutro (ko me poznaje zna da sam takva). I kaže sekretarica o dobro jutro vođo puta. Lepo sam zamolila za dokumenta. I ona drsko kaže kako ste tako nestrpljivi i svi hocete nesto. Nisam mogla da u ucutim i kažem: o pa nisam znala da je toliki problem. Meni je direktorka rekla da ce da bude gotovo. Izvinite i doviđenja. Direktorka tu sedi i cuti. Ona:Sad potpisite kad ste tu, ali dokumenta sutra dobijate. Nikad nismo tako radili.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 20.5.2019 12:10:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:14:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,uzecu preko telenora,ne vredi drugacije.O Sanjice,med.sestre,sekretarice, svi šefuju..i ja sam juce bila besna. Odnela urin u 6 i 20,med.sestra pocela da vice,znate da radimo do 7,ja sam sve ugasila..reko meni je dr rekla..majku mu,ona je zavrsila u 6 i 20. Uradila mi je za 15min..inace bi digla frku,direkt kod direktora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:31:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, cas_t izuzecima. Posle sam zvala koleginicu da je upozorim da se ne prevari da ide. Ona kaže i, mene je pre neki dan napenalila.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:40:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Naravno,cas_t izuzecima.Isto sam svesna i za moj posao,racunovodstvo je uvek krivo😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 12:46:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von ja vodim racuna da nikog bez preke potrebe ne gnjavim. I u racunovodstvp ne ulazim bez preke potrebe. I izvinjavam se sto im smetam.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:14:33
|
|
|
|
Duškić
|
Ljudi svud je to tako. Nego smo svi umorni od neke proklete zurbe valjda. Odjavljivala net i tako po nesto zavrsih sad da skuvam rucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:34:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, meni je logicno da se to odradi dan ranije. Zasto trcati onaj dan kad se putuje. Von, ❤️ Rosi, super za vrtic ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:34:56
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste mame? Citam redovno, ali nesto me mrzi da pisem. A I glava me zabolela, nemam pojma od cega.Gde nam je Maraj? Hoce li kisa popodne ili ipak nece? Brate mili dokle vise. Njih dve jutros opet u gumenim cizmama otisle u vrtic.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:45:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, ja upravo popih naproxen i to sa koka kolom (imali goste za vikend pa mm kupio inače je niko ne pije). Valjda će me popustiti brzo, baš mi je loše. Boli me pozadi, više sa desne strane i širi se bol i prema uhu i prema vratu. Grozno. Mrzim pms.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:47:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde kisa pada. Zaboravila sam da vam kažem poklonila mi je sestricina rolere. Njoj su mali a meni su taman. Srecna sam kao malo dete. Vozila sam ih po stanu da se podsetim.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:47:41
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam dobila juce tako da sam sva na 3 coska, ne boli me toliko ali mi crpi energiju.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:48:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Glavobolja....💋 Da prodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:49:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oooo cas_tim, 9000 postovaaaaaaa 😂 🍾🍾🍾
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:51:09
|
|
|
|
Sanidej
|
9001 ISO standard, opa Ivanka :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 20.5.2019 13:51:30
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja sam popila analgin..nista spavala nocas,plus lose vreme,a i O izgleda..uvek hormoni.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?