Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:37:31
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, za sve imas resenje Ja sam danas imala skroz lud dan, L nije spavala, M nervozna, usisivac na sred stana, glava me bolela, kasnije kupovali sandale. ...nekako mi je drago da smo svi u krevetu. Mama Jo, napisi koje simptome imas da ne potcenjujemo, ali i ja sam ubedjena da je faza i da su umor i nedostatak sna glavni krivci. Ja se nekako dobro nosim sa tim, naravno zavisno od dana, ali koliko god bude tesko kad bar malo odspavam sve je dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:38:30
|
|
|
|
mama Jo
|
pa realno, ziv sam covek... 😊 Pojela sam sad 3 parceta hleba i nutele, iskreno donekle mi je vec lakse Mm kaze da J, kad su sami, njega stalno kao grsi onako kako ja nju grdim... obavezno preteci prst, i recenica - sad sam stvarno ozbiljna on odmah zna i pita je: zasto te je mama danas grdila?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:40:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, jess, samo ti zezaj Mama Jo, eto vidis, zna da grdi a nece na nosu mogu misliti kako je slatka tako sa prsticem ❤️❤️
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:51:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj svasta ispisah i izbaci me... Ivana, sad je def.kraj - ona spremna ja odlucna Ali jesam ocajna sto to nismo do sada resili, stvarno!! Jess, znas i sama kako izgleda dan sa dvoje male dece... sama sam, znas i to kako izgleda; mm dodje oko pola 5-5 sa posla. + sa nama je i svekar, bolestan, u poslednje vreme prakticno nepokretan. Nije, na nogama je, ali krece opet na hemoterapije i jako ga boli stomak u poslednje vreme, bukvalno na tacnu u sobu mu se nosi dorucak, rucak, vecera, kafa, casa vode... kad one zaspu popodne, ja ustajem da mu nosim rucak... znaci i kada bih mogla da odmorim - ne mogu... da me neko ne shvati pogresno, meni nije nista tesko, ali, realno, jako umori... znacilo bi mi bar kad bi se njegov rucak pomerio za pola 5 kad mm dodje sa posla, ali to je njemu kasno... i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:52:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo pa realno, ziv sam covek... 😊 Pojela sam sad 3 parceta hleba i nutele, iskreno donekle mi je vec lakse Mm kaze da J, kad su sami, njega stalno kao grsi onako kako ja nju grdim... obavezno preteci prst, i recenica - sad sam stvarno ozbiljna on odmah zna i pita je: zasto te je mama danas grdila? Kvarila si nutelu hlebom ccccc Jaoo hit je stvarno. Pa da ja sam 300 posto ubedjena da deca sve nose iz kuce ma svaki rec. mislis da vaspitacice ne znaju kako je grdis? Ma daj najmanje treba da budes ocajna zbog pelena. Eto odlucna si. To ces resiti. Ovo ostalo razumem. Evo ja priznajem ja ne bih bila kadra da se staram o dva mala detet. Zato sam toliku razliki i napravila. A d
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.6.2018 22:56:24 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 23:02:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije ti lako mama jo. A ne treba da budes ocajna zbog pelena. Sad ste odlucile i nema sad nerviranja. Brzo ce i ona da skine. Mi svi delimo savete, a niko se ne nalazi u tudjoj kozi.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 23:15:33
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice pa jeste d delimo, tacno je i da svi razlicito nosimo svoje muke. Ja sam zivcana bila celu proslu nedelju, ali strasno. Dete takodje, uz mene , ali sve prodje. Straso je kada svima hoces i moras sve da postignes, da je ovako...onako...a niko te ne razume i onda naravno burn outi kada sve prodje ti dolazis u sl fazu koje gora od t prve manicne, a to je ravnodusnost. I da covek lepo iskoci iz koze. Mama Jo, nadji vremena za sebe.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 23:20:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Upravo. Svima ugoditi, a niko da pita - hej, mozes li ti to? Tek kad si danima nervozan tj.nervozna onda - pa sta ti je... treba svima ugoditi zaista, a ako i nesto kazes ispadnes ovakav i onakav. Problem je sto meni to nije tesko i onda se od mene svasta ocekuje. A kada odem kod mojih sa decom na nedelju dana, ve se moze, i kasniji rucak i da se skuva kafa i ostale sitnice koje bi meni mnoooogo olaksale dan da ne moram da ih radim. Prosto naidje prezasicenje svakodnevnicom, kao i kod svih verovatno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 6:24:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. P se probudio nesto malcice pre 4 eno ga spava. Urodilo plodom spavanje sa detetom. Ja ustala da popijem kafu na miru. Evo mm se krece na posao. Imacu pola sata nadam se samo za sebe. Jao koliko to meni znaci. Mama jo ja da nemam eto ove momente izludela bih. Stvarno. Jeste ok mogla sam jos spavati ali kad ustanem kad i deca onda odmah akcija akcija akcija. Prija.mi kuliranje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 6:41:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ne da prija nego napuni energije za cas. Evo beba opet zaspala, a ja jedva gledam... malo cu da kuliram u krevetu pa odo i ja da kuvam kafu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 7:13:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi sinoc u parkicu bili svi do pola devet, i bebac po prvi put samo jednom ustao, hvala ti sine naspava se majka posteno! :) mislim da mogu volu rep sad da iscupam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 7:24:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sofi ode u vrtic. A T vodim sad na sistematski, pa u skolu. Ja uvek imam za sebe barem pola sata slobode. Ustanem uglavnom pre dece vikendom i uzivam tih pola sata. Juce sam bas savetovala drugaricu jer je prvi put ostavila bebu sa muzem. Non stop je zvrckala. Mora da ima sat vremena za sebe.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 7:30:23
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Sanjice, tvoje smizle su velike Ja nesto ne trazim vreme za sebe, jer realno rodila sam L sa 32 godine i nekako znam da ce ovo brzo proci, iako meni mama stvarno puno pomaze, nekad ne znam sta bi bez nje. Cula sam od jedne zene kako kaze da je jako kratko izmedju deco ne mogu nista od vas i deco nikad niste kod kuce Inace nista nisam spavala i boli me grlo. Zakazala L kod lekara, bas kaslje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 7:43:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nema veze sto su velike. I on sad traze paznju i non stop rad sa njima. Maksimalno sam im posvecena. Onda moram pola sata da odahnem. Mi nemamo nikog za cuvanje. Sve sami. Inace uvek sam to radila. Osim kad su non stop sisale. Ili ih podojim i ostavim mm barem na pola sata da proset_am. Bas je i mm juce komentarisao da otac mora da bude ukljucen od starta u odgajanje svoje dece (izuzev oceva koji non stop rade). Imam drugaricu cije dete ne moze ni ocu da ostavi, jer i on kad je bio kod kuce nije bio zainteresovan. Pisala sam ovde da sam ju je ja jedno vece uzela da malo odahne drugarica. Plakala je i kod mene, ali se i smirila. Posle nije htela od mene.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.6.2018 7:48:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 8:11:14
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,koliko ste vi ispisale od juce kad sam zadnji put ulazila.Nema sanse da iscitam sve. Probudili smo se prije pola sata,jedva otvorih oci kao i svako jutro
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 8:13:02
|
|
|
|
mama Jo
|
joj nadam se da cemo sve jedno jutro uskoro pisati kako smo se naspavale.... za sada mi se cini da je to nemoguca misija...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 8:47:29
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Mi ustali oko 7. L super spavao. Nije se budio. Al smo imali neke budale nocas ispod prozora koje su galamile....tako da se jedva u sred noci uspavah sto od galame, sto od vrucine Mama jo jeate ti tesko. Ja sam zato panicila da sto pre skinem L pelenu dok ne stigne beba. Nesto sam uvrtela da bi mi bilo teze da sam oko bebe i da jurcam i gledam da l se L upiskio ili ukakio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 8:52:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. P sika. Otpratili smo sestru u vrtic. Prijavili je da preko raspusta ide mada nece dosta ici al sta sad. Bili P i ja do prodavnice. Sreli nekog dedu koji je pitao kako se zove beba a kad sam rekla Pavle kaze "e i vas ce biti patrijarh" Volim ja te babe i dede da srecem i da caskam s njima. Sta cu... Uf i cas danas. Mm nece biti kuci ni pola sata danas. Dolazi samo po D da je vodi na trening. Znaci Paki i ja solo. Valjda ce biti dobrica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 9:04:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mama Jo, tebi se sve skupilo, a pelene su kap koja je prelila casu Ovde oblacno, a treba danas da idemo u skolu na priredbu. Sve sa ovom upisankom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 9:09:17
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. Ja cu sa njima biti sama naredna 4 dana. Povukli smo veceg iz vrtica, omaju kaslja, a on u pon.na ekskurziju ide. Danas ih vodim kod dr. Malom kontrola, velikom pregled pred put. Vreme za dr ne uklapa se sa našom šemom dana, ali šta ću. Ne mogu sve da iščitam. Mama jo, izduvaj se malo, znači i ovde što pišeš. Moja mama je bila jedina kojoj je svekar dopuštao da mu sredi nokte na rukama i nogama. Smrzao se u snegu, bio je šumar i zavejalo ga. Imao je posle problem sa stopalima i šakama. Uvek je govorila Bog će dati mojoj deci. I ti si plemenita žena.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 9:33:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, tvoja mama je divna ❤️ niko ne zna sta mu starost nosi...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 10:08:02
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Ivančice, lepo se provedite na priredbi! Mama Jo, grliša za tebe. Verujem da ti je teško, ali uskoro ćete se rešiti pelena, osećaćeš se bolje kad je jedan problem rešen. Ali ako misliš da si stvarno na ivici nekog depresivnog stanja i da to nije samo premor i zasićenje, pozabavi se time što pre, nemoj odlagati. Ja se ipak nadam da si preopterećana pa otud ta osećanja. I ja kao i Sanjica, moram da odvojim neko vreme u toku dana samo za sebe, inače se osećam loše. Obično je to uveče kad M zaspi i kad spremim sve što treba za naredni dan. Čak i po cenu da kasnije legnem. Više mi znači tih pola sata koje ću provesti u opuštanju i radeći nešto za sebe nego pola sata sna. M i dalje zapušen nos, kašlje manje. Lepo je spavala. I muža i mene grlo grebe. Ne znam što svaki put moramo svo troje da se razbolimo.
< Poruku je uredio Milena18 -- 7.6.2018 10:09:53 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 10:37:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, maca jutros kinula i znas koliko slina joj izadje iz nosica a ne slinavi nesto posebno mnogo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 11:09:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, juce kaze T mm-u: "Mama, opet prica sa nekim" Cekali su me da stignem iz banke i kako sam se priblizavala auto dete me je spazilo da pricam. Jutros smo isle na sistematski. Dr je bila zadovoljna T kilazom i ako misli da bi trebalo jos kilo da se ugoji. Pokazala mi je prethodnu godinu i sada koliko je porasla. Ide u visinu. I ja joj se pozalim da nece tortu da jede. Grickalice im i ovako ne dajem. I ona kaze da i ne treba to da jede. Vidite kako ona izgleda, kakvo ima držanje. Mm kaze da na mene imaju takvo držanje. Aktivna je i onda ide u visinu. A T je bila presrecna, jer se popravila. Mukica. Krvna slika je odlicna. Odvela sam je u skolu, pa ja kod mene u skolu. Posle sam svratila do muzicke, da je upisem. Sledece nedelje je prijemni. Znaci sledece godine nece vise da ide na radionicu, jer ce biti svega previse. Videcemo da li ce nastaviti da ide na ples i dalje. Sad cekam da idem po nju, pa na pijacu. Ivana, lep provod na priredbi.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 11:13:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, a sta rade na radionici? Hvalaaaa. Drzite pesnice da se maca tamo ne upiski inace cemo imati bas lepu priredbu
|
Anketa
Spinalnavidra13Ako znate da idete na CR, za koju anesteziju biste se odluciletotalna (
54%)
spinalna (
46%)
Ukupan broj glasova: 109Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!