|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
6.6.2018 8:33:53   
emicaa
Dobro jutro,David i ja spavali do 8.Doa par minuta prije nas se probudila.
Von samo ti njega pusti da rucka.
Mama Jo ni Srecko nije ljubitelj presvlacenja,posebno ako ga tajo presvlaci.Ja se lakse izborim sa njim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 276
6.6.2018 8:46:01   
Misha i Ljisha
Dobro jutro vidim svude veselouser posted image
Nego ja imam"dobre vesti" kaze mm nocas ajd ako se probudi daj mu da sisa da izbacimo dohranu user posted image i ajd probudio se deran (ali opet zbog gasova jadnicak kao da mu je gore od kad je juce kakio haha a ne da se olaksao) i dam mu sisu ajd rekoh da utuli, ma kakvi nece da sisa pa Bog i ovaj moj ode i napravi mu dohranu i ovaj popije. Pi mamicu ti tvoju. Sad je gospodin navikao nocu da se ne muci da vuce. A levu dojku ne dao Bog da mu dam odmah sizne. Tako da sa levom krecem tek posle jutarnjeg podoja, jer ne vredi iznervira se a nece da vuce. Ma veceras ce D da spava u kuhinji a onda cu da se akam sa deranom dokle god ne povuce mleko nek se dernja sta da mu radim. Valjda ce skapirati da flasica ne stize pa ce siskatiuser posted image

Eno ga spava. Ja tek sad uzela da pijem kaficu. Moracemo on i ja do kineza danas, poderala mi se zavesa u kupatilu pa necu ni da je ribam kad hocu da kupim drugu. A da uzimam neku fensi necu jer ovog leta cemo renovirati kupatilo

Idem da vidim sta ste piskarale.user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 277
6.6.2018 8:49:05   
IvanaSK RR
Hahaha, eto kako oni tako malo naviknu na nešto. Lepo od tvog muza, bravo za njegauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 278
6.6.2018 8:58:41   
Misha i Ljisha
I meni je prosto neverovatno. Jos pogovoto sto on sisa ceo dan, znaci danju NE dobija dohranu uopste. I onda tako....Pa ja ne mogu da verujem i da on ne zaspi na sisi. Ma bas je specifican. D taj vecernji podoj posle kupanja bio najsladji. Zaspi na siki i cao stavim je u krevetac i gotovo. On se mozda jednom uspavao na sisi preko dana i to je to. Katastrofa kakav karakter. Vidim ja. Lepo sam ja rekla dobijace po guzi preventivno svake subote user posted image

Direktna veza do poruke: 279
6.6.2018 9:48:23   
IvanaSK RR
Ja razmišljam da ovoj uvedem dva puta nedeljno preventivno. Malo mi to jednom nedeljno user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 280
6.6.2018 9:49:51   
mama Jo
E ni moja mala se nikada nije uspavala na siki, starija redovno, ova malena nema sanse 😏

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 281
6.6.2018 10:12:40   
Milena18
Dobar dan!
Moja se uspavljivala na siki svih 17 meseci koliko je sisala. Mislila sam da će uspavljivanje biti problem kad prestanemo, ali ipak nije.
Nešto mi se izbezobrazilo dete ovih dana. Samo obara i baca stvari. Bacila je babin telefon na beton. Imala je tu fazu kad je bila manja, mislila sam da se neće vraćati. I sva je nešto ljuta, šta god joj kažemo ili ponudimo ona neće. Možda je i zbog bolesti, nadam se. Danas nema temperaturu ali joj je nos i dalje jako zapušen i malo kašlje.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 282
6.6.2018 10:15:11   
IvanaSK RR
Milena, faze, fazeeee.. Dok prodjemo njihove faze tacno poludimouser posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 283
6.6.2018 10:18:56   
Maraj
Meni se L stalno uspavljivao na siki

Direktna veza do poruke: 284
6.6.2018 10:33:55   
mama Jo
I J je isto, stalno se uspavljivala na siki, evo mladja nikada...

Milena, i J je nos bio zapusen do juce ali nije kasljala. Da je sto pre prodje skroz..

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 285
6.6.2018 10:34:37   
MimaKos
Moj se probudi da siki, ali ne vuce toliko mleko nago mu vise kao uteha sluzi.. Inace, malopre tek dobila resenje za deciji dodatak, sad jos zdravstvena knjizica da nam stigne, cekamo je 4 meseca..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 286
6.6.2018 10:40:53   
IvanaSK RR
Moja kasljuca i pomalo slinavi vec dugo. Ima slajma. A deset dana sam joj davala Fluimucil.

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 287
6.6.2018 10:43:41   
MimaKos
Hoce to i od alergije, isti simptomi, kasalj, slinavljenje iz nosa.. Evo mm crce jadan..

Direktna veza do poruke: 288
6.6.2018 10:47:53   
Sanjica26 RR
Dobar dan zenske. Kako naviknute decu tako ce da bude. Ne mislim na batineuser posted image Ali opet mislim kad se presece onda i dete popusti. Ne može to da traje citavu vecnost.
Ja sam u zurbi. Sofija je u vrticu. Ova starija je u skoli. Ne mogu ni da stignem da sve zavrsim sto sam htela. Posle idem na nastavu.

Milena, procice i ta faza. Moja mladja se nekad vraca na staru fazu. Jutros je udarila u plakanje, jer joj nisam dala da obuje sandale. Ipak je sveze ujutru. Ali kad sam joj objasnila popustila je. Ipak veca i razume. Treba izdrzati njihove faze.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 6.6.2018 11:00:02 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 289
6.6.2018 10:54:17   
IvanaSK RR
Moja htela u onim kroks papucama u vrtic user posted image mada je toplo, ide u sandalama u vrtic.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 290
6.6.2018 11:50:23   
emicaa
i taman kad prodje jedna faza eto sledece user posted image
Mi isli kod jedne tete kupili jagode,Boze kako mirisu.
David je isto zaspivao na podoju.Morala sam ga svaki put buditi,uvjek smo se zezali vidi (.) i padne u nesvjest user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 291
6.6.2018 11:58:06   
mama Jo
Bas to navika je cudo...

Opet sam promenila avatar , nikako da se naviknem na onaj prethodni...

< Poruku je uredio mama Jo -- 6.6.2018 12:05:05 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 292
6.6.2018 12:07:02   
IvanaSK RR
Mama Jo, ma menjaj svaki dan ako hoces user posted image ja sam se navikla na tvoj onaj prvi.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 293
6.6.2018 12:15:00   
mama Jo
I ja sam na onaj prvi, ne znam koji mi djavo bio da promenim 🙄

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 294
6.6.2018 14:02:03   
MimaKos
Ja sam ko baba neka ali meni jos hladno za sandale, pa cak i preko carapica.. u 7 ujutru ledenica bude, jos iz kreveta direkt.. jos malo neka patike nosi :) a i ona ih trazi

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 295
6.6.2018 14:07:27   
mama Jo
J danas nece da spava...bice ovo jedan uzbudljiv dan 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 296
6.6.2018 14:17:55   
IvanaSK RR
Sandale su joj zatvorene, carape joj obuvam jer joj svejedno trebaju zbog onih sandalica-patofni u vrticu. Mada je nama vrtic 100m od kuce...
Mama Jo, spavala je jutros, sta hoces user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 297
6.6.2018 14:23:18   
Duškić
Ne moze dece da spavaju po ceo dan a mame da uzivaju user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 298
6.6.2018 14:27:48   
mama Jo
user posted image izgleda... uvek se setim jedne zene, jednom sam je videla slucajno, deca su nam vrsnjaci pa njen mali zastao da se poigra sa decom gde smo i mi bili, a jedna mama sva prepuna pitanja, izmedju ostalog je pita ,,kako on sa vrsnjacim"... kaze ina: ,,ma kakvi vrsnjaci, ovo mu je jedan od prvih kontakata, cuvaju ga baba i drda, a ja ga stalno stavljam na spavanje" 😂

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 299
6.6.2018 14:57:57   
MimaKos
E, i moj prestao preko dana, samo na po 15 min.. Ivana, vama vrtic bas blizu, nas deka busom vodi i nije blizu, a i ranije krecu pa me strah da ne prehladi..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

LEPO PONASANJE
bukimuki

KAD VASE DET SLUCAJNO ILI NAMERNO UDARI DRUGO U VASEM PRISUSTVU,STA VI RADITE

IZGRDIM GA,KAZNIM I ODMAH UDALJIM (23%)

PRVO SE LICNO IZVINIM DETETU KOJE JE MOJE DETE UDARILO,OBJASNIM I NATERAM MOJE DETE DA SE IZVINI (32%)

ZAVISI OD SITUACIJE (46%)

Ukupan broj glasova: 57

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here