Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 21:39:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, moja jede, obrise prsticem ako ima nešto oko usta i daje mi prst da ga brisem
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:15:01
|
|
|
|
Maraj
|
A ne. Moja "pedanterija" ceka da bude obrisan Nego, L i dalje ne spava. Eno cujem ga skace po krevetu Prvo sam ga ja uspavljivala. Onda je zvao tatu.... A budan je jutros od nekih pola 8.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:15:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vi imate zurezu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:24:55
|
|
|
|
emicaa
|
a moj hoda umazan po cijelom licu i jos bjezi kad hocu da ga ocistim Danas dosla nesto komsinica da pita nesto,David jeo cokoladu.Kad ga je ugledala pocela se smijati
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:26:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, pa samo da ga pojedes tako umazanog
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:34:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Deca spavaju. Gospojica mala je spremila sta ce sutra da obuce za vrtic. Naravno haljinica je spremljena. Ja sam na terasi uzivam uz knjigu. Jos kad bi imala nesto hladno za pice. Ali nema.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:40:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam sad pila hladan sok od zove. Mislim da me je povratio u zivot. Zelim vam svima laku noc 😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 5.6.2018 22:49:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja se odjavljujem. Mirnu noc vam zelim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 6:30:02
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! M i ja opet prve Ali bar je do 5h spavala, tako da necu da se zalim. Mogla bi kafu, ali nece mi dati da ustanem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 7:45:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Da se javnem dok ne ustanu, onda krece ackija sto bi J rekla
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 7:48:48
|
|
|
|
jess021
|
Ackija, ackija Ja sam kafu popila, mm ode na biznis, a njih dve spavaju. Gde ste zene? Ajmo budjenjeee
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:02:40
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. L i ja ustali oko pola 8. On pije caj sa medom a ja da vidim sta ste pisale.... Nije se budio nocas. Obicno se budi kad mu se piski Tako da garant je napunio pelenu. Ujutru imamo zurku jer gospodin ne voli da se presvlaci....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:05:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro mamike! Ziva sam! Spada mi pritisak, vode u nogama vise nema..samo me zeludac boli, mozda zato sto sam jako podvezana, pa ne mogu ni da disem a nisam ni na wc isla, ni pila kafu..danas cu. Mamin sin bi pio 120ml, popije 90ml i urla..ima 4200 i malo mu..urla! Nocas sam mu dala 120 i popio je iz cuga . A potronazna rekla nikako vise od 90ml..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:05:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo sinoc imali zurku, najpre nije htela da na tusiranje pa plac... onda se zaigrala, pustila sam je da se sama tusira pa nije htela napolje iz kade, onda se u 22:15h opet ukakila pa opet u plac jer nece da pere guzu... mm i ja smo rogove dobili 😶
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:09:11
|
|
|
|
Maraj
|
E mama jo mi svaki vece muku mucimo jer L obozava da se kupa. I kada vidi da vidu pustam na tus, place jer zna da cu ga samo istusirati. On bi svako vece da mu se napuni kada i da se on brčka. Bas voli vodu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:11:51
|
|
|
|
mama Jo
|
I J vodu obozava, omiljene igre su joj sa vodom, ali eto neki inat poslednjih dana ima, pa bas kad treba da se tusira onda je najveci problem, a inace da prska, da presipa iz onih kantica, to obozava.... joj nekada su bas komplikovani, zar ne? 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:12:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi smo ustali oko pola sedam. Vonavoj, drago mi je sto ti je bolje. Ne znam sta da ti kažem za mleko, ali ako toliko urla i ja bih mu dala vise. ..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:13:49
|
|
|
|
Maraj
|
Von daj vise...pisale smo ti u temi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:17:04
|
|
|
|
Duškić
|
I ja , pusti dete nek rucka. Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:19:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Von i za tvog malog gurmana ❤
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:21:49
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Razvlačim kafu ne bih li nekako odgodila silni posao koji danas imam. Kod nas je vrijeme baš teško. Svako popodne krene grmljavina, nekad bude kiše, nekad nas zaobiđe. baš je više dosadilo. Valjda sam i zbog toga nekako pospana i spora. Von, nešto se ne sjećam koliko je M pio kada smo prešli na ad, ali znam da je uvijek bilo mjerica više. Ja se opterećivala na početku, kasnije počela kulirati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:23:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule, jesi napravila sve sto si imala u planu? Slatko, mislim da si pisala..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:27:16
|
|
|
|
bebilule
|
O da, pravila rolat, sjajan je, to za mene. Napravila sok od zove, a džem od jagoda još čeka, mislim da i neću - jagodama nikako da spuste cijenu. Čekaću kajsije i šljive. . Ja ne znam koji je meni klinac, ali baš volim da napravim svašta za zimu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:30:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne bi da bude bumbar jer pije dohranu...ali on ima takav cug, ne bljucka, ne vraca ni mililitar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 8:33:49
|
|
|
|
bebilule
|
Ne znam šta bih ti rekla, M je bio buckast, ali nije bio bumbar. Pio je Aptamil. Viđala sam veće bumbare koji sike, mislim da to nema veze nikakve. Eventualno da ima nekih lošijih ad mlijeka, pa da im je nešto dodato što bi uticalo na debljanje, ali sumnjam....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
decaicika26koliko imate dece nemam jos (
26%)
1 (
45%)
2 (
22%)
3 (
5%)
4 (
0%)
vise od 4 (
1%)
Ukupan broj glasova: 237Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!