|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
6.6.2018 14:59:53   
mama Jo
Mi smo u 7 ujutru u carstvu snova user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 301
6.6.2018 15:11:52   
IvanaSK RR
Ja cu jos malo u vrtic... Svasta nesto sam radila po kuci i mrtva sam vec. A jos me sutra ceka skidanje venecijanera, pranje, prozori, roletne...

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 302
6.6.2018 15:14:15   
mama Jo
Ja sam pre mesec dana oprala sve prozoree, ali prethodna kisa je bila takva da bih sad opet mogla... ne znam kada cu stvarno...

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 303
6.6.2018 15:19:24   
MimaKos
Ja se jos na takve generalke ne bacam, cekam lepse vreme :)

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 304
6.6.2018 15:21:16   
IvanaSK RR
Problem su mi ti venecijaneri, bas treba sa njima pazljivo. A i nezgodno su mi prozori u spavacim sobama jer smo pregradjivali stan. ..

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 305
6.6.2018 15:39:00   
Misha i Ljisha
Ja P uvalila svekrvi user posted image mm dosao s posla i prilegao momentalno ni rucao nije. Ja rucala na miru sa D i malo divanile i evo ona se dohvatila nekog starog telefona sto ima brojcanikuser posted image

Direktna veza do poruke: 306
6.6.2018 16:16:15   
mama Jo
user posted image Ljisho jesi se odljutila... kad si ono pisala da si ljuta i da neces da im spremis rucak user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 307
6.6.2018 16:22:33   
IvanaSK RR
Prekjuče mislim da je pisala user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 308
6.6.2018 16:37:57   
mama Jo
Gde ste ostale?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 309
6.6.2018 21:41:03   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Ja sam svoje SVE "otpratila" u krevet. Sad cu masine po kuci da popalim i nastelujem i da uzivam u samociuser posted image

Danas je bio bas tezak dan, a verujem da ni noc nece biti sjajna. P je bas naduvan, ima dosta gasova, ceo dan se izvija na sisi i prdi. NE znam sta da radim. A taman je sve krenulo kako treba. I nisam uspela da ga stavim u krevetac veceras, nije bilo sanse, i eno ga kod mene u krevetu, ajd mozda i ne bude budjenja sbog stomaka jer ce spavati sa mnomuser posted image

Danas umalo nisam kucu zapalila. Prepekla sam slaninu u rerni. Znate ono kad pecete svezu slaninu a suvlja je nego susenauser posted image P me zezao ceo dan. Bas ga muci tiba. Eto tako nam je danaske.

Sta ima novo kod vas>
IZVORNA PORUKA: mama Jo

user posted image Ljisho jesi se odljutila... kad si ono pisala da si ljuta i da neces da im spremis rucak user posted image

vidis kako sam se "odljutila" skuvah im zagoreo rucak user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.6.2018 21:44:47 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 310
6.6.2018 21:47:10   
Maraj
Ljiso sto moja mama kaze, kad imas malo dete, rucak ili ne zapecen ili prepecenuser posted image
Blago tebi kad ti tako rano idu na spavanje. Mom oci kao u sove. Ne misli skoro u krevet

Direktna veza do poruke: 311
6.6.2018 21:48:09   
IvanaSK RR
Ljiso, kako ja volim pecenu slaninicu, moze i zagorelauser posted image
Ne znam sta bih ti rekla za stomacic, mozda da mu ipak probas dati onaj Bibilib ili da ti pijes neki caj za dojilje? Mislim, lupetam samo, jer bih ja sve isprobala...

Direktna veza do poruke: 312
6.6.2018 21:50:48   
Misha i Ljisha
ajme Ivana ni ne pisah. Ja mu dadoh plantex sto je slicno jel kao i bibilibi covece, samo mu jos gore bilo. Tera ga da prdi ali je plakao kao kisa. A on inace prdi non stop. Pogledas ga on prdne, pogledas ga on prdne user posted image

Nisam pametna jel mi verujete.

Direktna veza do poruke: 313
6.6.2018 21:53:21   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Ljiso, tvoje dete se bas namuci sa stomakom. Valjda ce se uskoro smiriti.
Moje su u krevetu. Samo cujem Sofi da nesto brblja. Ali gotova je i ona. Sutra idem na sistematski sa T. Posle u muzicku da popunim obrazac za prijemni. Posle na moj cas. Sama sam sutra sa decom.
Idem da nastelujem masinu sto kaze Ljisa. Jednu masinu je mm ukljucio. Psole cu da se izvrnem sa knjigom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 314
6.6.2018 21:58:12   
vocicana
Dobro vece devojke moje, mamite.
Ljiso, zelim ti da sto pre izadjete iz tog haosa. Sve sto mozes probaj ne bi li resila, bas je to mucenje, srce malo.
Dosla da rintacim, nadam se da je moj sin zaspao, sutra ce biti akcije ceo dan, ukoliko samo kisa ne padne. Ali neka i padne, nista ne menja stvari.
Putujemo uskoro pa sam se prebacila u taj deo, pakovanje, skupljanje za dzeparac, jedva cekam d izadjem iz zemlje. Onako bas.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 315
6.6.2018 22:11:39   
Misha i Ljisha
Voci hvala. No ne nadam se sigurno tamo do treceg cetvrtog meseca, a ako bude kao D bice isto gasova i problema sa stomacicem i prilikom uvodjenja cvrste hraneuser posted image Eto deca su mi takva sta da radim. Zove me mm danas s posla da cuje kako smo P i ja. I kazem reko nosamo se ceo dan zaspi probude ga gasovi zaspi probude ga gasovi i tako stalno. "Jao Ljiljana pa jel to normalno, jao pa mozda mu je nesto pa da ga vodimo kod lekara" Rekoh D je bila ista takva ako ne i gora, on je kuvao cetiri meseca, ja nisam mogla NISTA od nje. Sto kaze Rosita deca su mi "teska za odrzavanje" i traze 100% predanost.

Sutra bih trebala da odrzim i jedan cas ali ako bude spavao ovako kao danas drzacu cas sa njim dok mi spava u rukamauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 316
6.6.2018 22:15:53   
mama Jo
user posted image neka, neka malo zavole res peceniju hranu user posted image

Ja imam veoma velike oscilacije raspolozenja. Iskreno, mislim da mi preti depresija... moram se nekako izboriti. Imamo li temu o depresiji? Stvarno sam ozbiljna...

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 317
6.6.2018 22:18:28   
Sanjica26 RR
Nisu samo tvoja teska za odrzavanjeuser posted image
Nekom je kaka problem, nekom ceste opstrukcije.
Evo mm i ja smo tesile Sofi. Unakazila je kolena. A T bi trebalo da kaznim, jer ju je nagovorila na gluposti. Da sam bila tu dobila bi i dobre batine. Sreca njena sto nisam bila tu. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 318
6.6.2018 22:19:41   
Sanjica26 RR
Idi u temu anksioznost, ali mislim da tebi mama jo ne treba. Svi padnemo.

Direktna veza do poruke: 319
6.6.2018 22:21:16   
Misha i Ljisha
mama jo to je zamor i sto kaze moja drugarica "burn out". Treba ti neki relaks. Znam da to zvuci kao nemoguca misija ali probaj da isplaniras nekako nedelju celu da se ne opterecujes ne premaras, da dodje neko da ti pomogne, ali ne neko ko ti ide na nerve nego neko drag u cijem drustvu uzivas. Da se oraspolozis.

Imam i ja te dane. Jaoo ne smem ni da kazem ispala bih nemajka i kojekakva. Pomislih vec sto puta od kad se P rodio "sta mi je to trebalo" i sve je to normalno.

Jao Sanjice ja uzeh varjacu juce u ruke, D je plakala kao kisa. Nikad je nisam tukla, bas nikad. Ne racunam sto sam je po guzici cusnula, jer nisam nikad jako to je ono cisto da se uvredi. Juce sam bila toliko nervozna da ne znam kako sam se suzdrzala da je ne istucem. Samo sam smrtno pretila. Zao mi je posle bilo i sto sam vikala. Onda se meni D izvinjavala "izvini mama malo sam nervozna" (moje reci user posted image kad se ja njoj izvinjavam ako vicem na nju radi gluposti)

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.6.2018 22:24:08 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 320
6.6.2018 22:22:39   
IvanaSK RR
Ljiso, daaa i Plantex je bio kad je sin bio maliuser posted image bas mi je zao sto se toliko jadan muci..

Direktna veza do poruke: 321
6.6.2018 22:31:00   
Sanjica26 RR
Meni Ljiso nije zao kad vicemuser posted image Nema sta da istucem kad je mrsavko. Onda mi je vikanje oruzje.
Plantex smo mi pili ali nikakvog efekta nije bilo. Ma, nas su spasile one homeopatske tabletice (i Von je davala njih).

Direktna veza do poruke: 322
6.6.2018 22:31:56   
mama Jo
Hvala vam. Znaci mi kad procitam - svi to imamo.... jaoj ali stvarno nekada postane pretesko. Sad sam i mm rekla... Kaze da zeli da mi pomogne user posted image
Da razmislimo oboje pa da popricamo sta je to sto bi me ucinilo raspolozenijom 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 323
6.6.2018 22:33:00   
IvanaSK RR
Mama Jo, reci muzu ds ti uplati samoj vikend u spa centru user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 324
6.6.2018 22:35:36   
Misha i Ljisha
Sanijice prvo sam i davala colikind ali nije bilo efekta.
Meni bude jako zao kad vicem. Evo kaze moja D “ja cu biti dobra mama i necu vikati cak i kad su deca bezobrazna,kao ti mama” to mi rekla pre neki dan i onda ja juce pukla. Ma bas sam se rastuzila posle mog dranja.

Mama jo bilo bi nenormalno da nemas zutu minutu. Bar po meni

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

lepse je
pisuljica

Jana (53%)

Lara (47%)

Ukupan broj glasova: 140

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here