Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 14:59:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo u 7 ujutru u carstvu snova
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 15:11:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu jos malo u vrtic... Svasta nesto sam radila po kuci i mrtva sam vec. A jos me sutra ceka skidanje venecijanera, pranje, prozori, roletne...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 15:14:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam pre mesec dana oprala sve prozoree, ali prethodna kisa je bila takva da bih sad opet mogla... ne znam kada cu stvarno...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 15:19:24
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja se jos na takve generalke ne bacam, cekam lepse vreme :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 15:21:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Problem su mi ti venecijaneri, bas treba sa njima pazljivo. A i nezgodno su mi prozori u spavacim sobama jer smo pregradjivali stan. ..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 15:39:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja P uvalila svekrvi mm dosao s posla i prilegao momentalno ni rucao nije. Ja rucala na miru sa D i malo divanile i evo ona se dohvatila nekog starog telefona sto ima brojcanik
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 16:16:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho jesi se odljutila... kad si ono pisala da si ljuta i da neces da im spremis rucak
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 16:22:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Prekjuče mislim da je pisala
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 16:37:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde ste ostale?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 21:41:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Ja sam svoje SVE "otpratila" u krevet. Sad cu masine po kuci da popalim i nastelujem i da uzivam u samoci Danas je bio bas tezak dan, a verujem da ni noc nece biti sjajna. P je bas naduvan, ima dosta gasova, ceo dan se izvija na sisi i prdi. NE znam sta da radim. A taman je sve krenulo kako treba. I nisam uspela da ga stavim u krevetac veceras, nije bilo sanse, i eno ga kod mene u krevetu, ajd mozda i ne bude budjenja sbog stomaka jer ce spavati sa mnom Danas umalo nisam kucu zapalila. Prepekla sam slaninu u rerni. Znate ono kad pecete svezu slaninu a suvlja je nego susena P me zezao ceo dan. Bas ga muci tiba. Eto tako nam je danaske. Sta ima novo kod vas> IZVORNA PORUKA: mama Jo Ljisho jesi se odljutila... kad si ono pisala da si ljuta i da neces da im spremis rucak vidis kako sam se "odljutila" skuvah im zagoreo rucak
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.6.2018 21:44:47 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 21:47:10
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso sto moja mama kaze, kad imas malo dete, rucak ili ne zapecen ili prepecen Blago tebi kad ti tako rano idu na spavanje. Mom oci kao u sove. Ne misli skoro u krevet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 21:48:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, kako ja volim pecenu slaninicu, moze i zagorela Ne znam sta bih ti rekla za stomacic, mozda da mu ipak probas dati onaj Bibilib ili da ti pijes neki caj za dojilje? Mislim, lupetam samo, jer bih ja sve isprobala...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 21:50:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ajme Ivana ni ne pisah. Ja mu dadoh plantex sto je slicno jel kao i bibilibi covece, samo mu jos gore bilo. Tera ga da prdi ali je plakao kao kisa. A on inace prdi non stop. Pogledas ga on prdne, pogledas ga on prdne Nisam pametna jel mi verujete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 21:53:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ljiso, tvoje dete se bas namuci sa stomakom. Valjda ce se uskoro smiriti. Moje su u krevetu. Samo cujem Sofi da nesto brblja. Ali gotova je i ona. Sutra idem na sistematski sa T. Posle u muzicku da popunim obrazac za prijemni. Posle na moj cas. Sama sam sutra sa decom. Idem da nastelujem masinu sto kaze Ljisa. Jednu masinu je mm ukljucio. Psole cu da se izvrnem sa knjigom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 21:58:12
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece devojke moje, mamite. Ljiso, zelim ti da sto pre izadjete iz tog haosa. Sve sto mozes probaj ne bi li resila, bas je to mucenje, srce malo. Dosla da rintacim, nadam se da je moj sin zaspao, sutra ce biti akcije ceo dan, ukoliko samo kisa ne padne. Ali neka i padne, nista ne menja stvari. Putujemo uskoro pa sam se prebacila u taj deo, pakovanje, skupljanje za dzeparac, jedva cekam d izadjem iz zemlje. Onako bas.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:11:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Voci hvala. No ne nadam se sigurno tamo do treceg cetvrtog meseca, a ako bude kao D bice isto gasova i problema sa stomacicem i prilikom uvodjenja cvrste hrane Eto deca su mi takva sta da radim. Zove me mm danas s posla da cuje kako smo P i ja. I kazem reko nosamo se ceo dan zaspi probude ga gasovi zaspi probude ga gasovi i tako stalno. "Jao Ljiljana pa jel to normalno, jao pa mozda mu je nesto pa da ga vodimo kod lekara" Rekoh D je bila ista takva ako ne i gora, on je kuvao cetiri meseca, ja nisam mogla NISTA od nje. Sto kaze Rosita deca su mi "teska za odrzavanje" i traze 100% predanost. Sutra bih trebala da odrzim i jedan cas ali ako bude spavao ovako kao danas drzacu cas sa njim dok mi spava u rukama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:15:53
|
|
|
|
mama Jo
|
neka, neka malo zavole res peceniju hranu Ja imam veoma velike oscilacije raspolozenja. Iskreno, mislim da mi preti depresija... moram se nekako izboriti. Imamo li temu o depresiji? Stvarno sam ozbiljna...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:18:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisu samo tvoja teska za odrzavanje Nekom je kaka problem, nekom ceste opstrukcije. Evo mm i ja smo tesile Sofi. Unakazila je kolena. A T bi trebalo da kaznim, jer ju je nagovorila na gluposti. Da sam bila tu dobila bi i dobre batine. Sreca njena sto nisam bila tu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:19:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Idi u temu anksioznost, ali mislim da tebi mama jo ne treba. Svi padnemo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:21:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mama jo to je zamor i sto kaze moja drugarica "burn out". Treba ti neki relaks. Znam da to zvuci kao nemoguca misija ali probaj da isplaniras nekako nedelju celu da se ne opterecujes ne premaras, da dodje neko da ti pomogne, ali ne neko ko ti ide na nerve nego neko drag u cijem drustvu uzivas. Da se oraspolozis. Imam i ja te dane. Jaoo ne smem ni da kazem ispala bih nemajka i kojekakva. Pomislih vec sto puta od kad se P rodio "sta mi je to trebalo" i sve je to normalno. Jao Sanjice ja uzeh varjacu juce u ruke, D je plakala kao kisa. Nikad je nisam tukla, bas nikad. Ne racunam sto sam je po guzici cusnula, jer nisam nikad jako to je ono cisto da se uvredi. Juce sam bila toliko nervozna da ne znam kako sam se suzdrzala da je ne istucem. Samo sam smrtno pretila. Zao mi je posle bilo i sto sam vikala. Onda se meni D izvinjavala "izvini mama malo sam nervozna" (moje reci kad se ja njoj izvinjavam ako vicem na nju radi gluposti)
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.6.2018 22:24:08 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:22:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, daaa i Plantex je bio kad je sin bio mali bas mi je zao sto se toliko jadan muci..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:31:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni Ljiso nije zao kad vicem Nema sta da istucem kad je mrsavko. Onda mi je vikanje oruzje. Plantex smo mi pili ali nikakvog efekta nije bilo. Ma, nas su spasile one homeopatske tabletice (i Von je davala njih).
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:31:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala vam. Znaci mi kad procitam - svi to imamo.... jaoj ali stvarno nekada postane pretesko. Sad sam i mm rekla... Kaze da zeli da mi pomogne Da razmislimo oboje pa da popricamo sta je to sto bi me ucinilo raspolozenijom 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:33:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, reci muzu ds ti uplati samoj vikend u spa centru
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 6.6.2018 22:35:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanijice prvo sam i davala colikind ali nije bilo efekta. Meni bude jako zao kad vicem. Evo kaze moja D “ja cu biti dobra mama i necu vikati cak i kad su deca bezobrazna,kao ti mama” to mi rekla pre neki dan i onda ja juce pukla. Ma bas sam se rastuzila posle mog dranja. Mama jo bilo bi nenormalno da nemas zutu minutu. Bar po meni
|
|
|
Anketa
Ime za decakasanjiliJos uvek razmisljam kako bi dala ime svom malom bebcu :)Vuk (
47%)
Ognjen (
53%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!