Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:23:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pari vec ste bili kod dr? To pre mesec dana ? Jel da, ne verujem da je proslo mesec? Ja sad zavrsila rucak. Napravila sam i tzatziki salatu. Cela kuca mi mirise na Grcku Jao maraj sto mi se to jede, ali sad kad imam domace krastavce ne mogu da pravim to jer postimo. Deci cu da napravim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:26:48
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice mi smo "ludi" za Grckom. Kako ove godine necemo na more. Cekamo jednu gospodjicu da nam stigne Ovo nam je prilika da smo ukusom i misima u Grckoj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:29:09
|
|
|
|
Duškić
|
Bitno da stigne mala curica , sve ostalo moze da ceka Maraj, posle svi zajedno pravac Grcka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:33:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E ja bih mogla da napravim salatu. Da i meni stan mirise na Grcku
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:41:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Nista lepse, i pohovane tikvice, njamii
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:42:37
|
|
|
|
Duškić
|
Svi za Grcku i miris i ukus!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:51:58
|
|
|
|
MimaKos
|
Barem kroz klopu kad ne mogu ovako, sto bi reko Surda paradajz ko lubenica a lubenica ko kuca a vetar vruc, nisam za rabotu vise sam za Grcku :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:54:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I molim vas i sir. Necemo da masimo temu. Idem da pisem u temi.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 14:58:38
|
|
|
|
mama Jo
|
I jos da je sve to na plaži 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:15:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E dobro, skoro sve idete na more cccc tišina zbog nas koji cemo da se banjamo u kadi.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:23:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi ni kadu nemamo :)) al idem na bazen opet ovih dana, obavezno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:31:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR E dobro, skoro sve idete na more cccc tišina zbog nas koji cemo da se banjamo u kadi. ti i ja u istom sosu. Ali mm i D ce verovatno na more.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:35:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, treba da idete svi kad ti se pruza prilika. Znam da si pisala, ali ja na tvom mestu bih isla. Mi isto ne idemo.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.6.2018 15:36:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:36:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, ti i ja cemo da ukljucimo viber, potopimo noge u lavor i pijemo pivo (dobro je za mleko)
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:39:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ljiso, treba da idete svi kad ti se pruza prilika. Znam da si pisala, ali ja na tvom mestu bih isla. Mi isto ne idemo. cuj sa ovakvom bebom ne bih nigde mrdnula. Dere se u kolima u sedistu vristi zbog gasova, Ma nema sanse da cu sebe tamo da uznemiravam i druge samo bih bila isfrustrirana jer on njace i ne bi bilo ni O od odmora nikom. Veruj mi ne mrdam bolje mi je kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:47:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahhaha, za svaki slucaj...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:57:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso smirice se on. Proci ce i grcevi. Taman u septembru da smugnete negde. Makar u banju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 15:58:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene frka hvata od priredbe... Valjda ce maca biti dobra. Nadam se...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 16:00:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bice maca dobra. Bice joj to zanimljivo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 16:03:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, zamisljam kako vristi da hoce kod brata, ode kod njega i ispiski mu se u narucje dok on govori tekst
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 16:07:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ova je isto trcala kod T. Bila je borba. Na kraju sam je drzala sve vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 16:12:31
|
|
|
|
emicaa
|
ala ste se raspisale kao na takmicenju. pravim veceru i odoh odraditi vjezbe.Stan mi je sredjen,jos samo ves da zapremim. Danas je Dora isla u skolicu na upoznavanje,zene moje odlicna je bila.Odusevila se.Jedna je od rijetke djece sto su nisu plakali kad su mame krenule izaci.A ja sam ocekivala padanje u nesvjest
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 16:13:23
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sanjice, zamisljam kako vristi da hoce kod brata, ode kod njega i ispiski mu se u narucje dok on govori tekst Jaoj Ivana breeeee
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 16:53:59
|
|
|
|
pari
|
Maraj,to je neki pregled sa bebinih 7 dana...izmerili je, uzeli krv za metabolicki skrining,dr je pregledala... I ja danas pravila nesto sto podseca na grcku: zapecena feta sa paradajzom i paprikom
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 17:03:49
|
|
|
|
Rosita
|
Mi bili na kontroli, sve je dobro, dobio pentaxim i sinflorix, nisam znala da je i ova sad redovna vakcina. Spava, trebalo bi da mu stavim obloge, sad cu pokusati, obe su na nogama.
|
Anketa
LAPAROSKOPIJAzvezdica009Zatrudnela sam nakon sto su mi laparoskopijom ocistili jajovode, a konstatovana je endometriozaDA (
34%)
NE (
66%)
Ukupan broj glasova: 283Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!