Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 17:36:21
|
|
|
|
Maraj
|
E da rosi sinfloryx je obavezna i besplatna od januara meseca. Pari pa nisam znala za tu kontrolu sa 7 dana. Jel to kod nas u dz ili gde? Jel to nesto po novom? Ja sam L vodila u dz sa mesec dana. Ivana bice ona dobra. A i da igra , peva , pa to je dete. Razumece svi. Na kraju krajeva svi su tu roditelji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 18:07:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, super za vakcine. Bila je prosto divna, izasla sam ispred ucionice sa njom Sto se tice roditelja pola su debili.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 18:28:13
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mi bili na kontroli, sve je dobro, dobio pentaxim i sinflorix, nisam znala da je i ova sad redovna vakcina. Spava, trebalo bi da mu stavim obloge, sad cu pokusati, obe su na nogama. Stavi Rosi obavezno brze prodje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 18:28:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Super Ivana da je sve proslo kako treba. Ni ja nisam.znala za tu kontrolu sa 7 dana, da li jebto mozda onaj Gatrijev test?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 18:38:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ni jednom nisam stavljala obloge posle vakcine, najgora sam..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 18:41:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nisi ni ja uglavnom ne stavim ili kao stavim odmah pa me posle smara da kvasim batke standardno dremnuo pre kupanja. D se igra sama. Ja kuliram.mm jos nije dosao. JA imam aftu u ustima. Nisam to imala 10 godina. Ni ne znam vise sta sad s tim? Jao smor. A boli uzas. Pao mi valjda imunitet. Sutra sam resila da idem da kupim par stvari da mogu da obucem. Debela sam. Ok pridrzavam se probusila sam kasiku ali dokle god ne dobijem svoju terapiju sioforom to ce ici jakooo tesko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 20:13:38
|
|
|
|
jess021
|
Ala ste se raspisale Vodila L kod dr, dobila ab, ima upalu grla, a i mene uhvatio neki grip, grozno sam ceo dan. Jbt, Jun mesec a non stop neki virusi. Evo M vec hoce na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 20:39:45
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Nisi ni ja uglavnom ne stavim ili kao stavim odmah pa me posle smara da kvasim batke standardno dremnuo pre kupanja. D se igra sama. Ja kuliram.mm jos nije dosao. JA imam aftu u ustima. Nisam to imala 10 godina. Ni ne znam vise sta sad s tim? Jao smor. A boli uzas. Pao mi valjda imunitet. Sutra sam resila da idem da kupim par stvari da mogu da obucem. Debela sam. Ok pridrzavam se probusila sam kasiku ali dokle god ne dobijem svoju terapiju sioforom to ce ici jakooo tesko. Kakva ti je to terapija Ljiso!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 20:39:55
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana za macu. Vidis da si nepotrebno brinula. Ni ja L nikad nisam stavljala obloge nakon vakcine. S tim sto mu u poslednje vreme, mozda poslednje 3-4 vakcine, pre vakcinacije dam brufen Edit: duskic to je insulinska terapija....
< Poruku je uredio Maraj -- 7.6.2018 20:40:43 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 20:56:53
|
|
|
|
Rosita
|
Stavila sam malo ali sad kad bude spavao ne može to da stoji, pa ni neću. Dok smo se mi skidali i spremali, stariji sam otišao u ordinaciju i pregledao se za ekskurziju :) Dr nam rekla nistatin kapi za jezik, ima malo sora, ja ih kupila ali nesto mi se ne da, one tretiraju kandidu i u crevima, gutaju se, a ja ne mislim da treba da mu remetim teško postignutu kakvu takvu crevnu ravnotežu. One mogu da stoje 7 dana. Sad vidim svoj post od pre 5 g dq sam prokuvala komadice pelene- tetra sa sodom i vodom i time čistila, jača je pelena od gaze, mislim da ću to sutra uraditi. Ivana, super za dete! Odmerila sam okvir za naočare, dioptrija mi ista, mm mi sutra daje pare da kupim
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 20:58:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja treba da idem po naocare. Mozda cu sutra sa decom. Ivana, naravno da je bila mirna. Znala sam. Ni ja nisam stavljala obloge.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 21:33:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, maca je imala aftu pre dve, tri nedelje. Prskaj tantum verde ili apis golu. I malo sodom sa stapicem za usi nema posebne terapije... Paa,nije bila bas mirna, ali se nije upiskila, sto mi je bilo mnogo vazno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:08:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ma bravo za curicu. I ne treba da bude mirna. Sad si me setila. Bila priredba za bake i deke. I pitam tatu kakva je bila D on kaze super bila je najbolja. Pitam mamu kakva je bila D kaze katastrofa Elem, D kad je krenula muzika je djuskala sve vreme iako su u tom momentu trebali svi da sede. Mom tati je to bilo simpaticno a mami je izgledalo da nista ne slusa. haha.. Kaze tata da je bila najveselija. Pa mislim da je imala dve i nesto godine za tu priredbicu Ja obavila sve, strpala sudove, istusirala se, obavila i muza i poslala i njega na spavanje hihihi....ma SVE cu da ucinim samo da budem malo solo hahah...jao grozna sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:21:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene danas ceo dan boli glava, a sada bas puno. Lek nam je nestao. Deca su u krevetu. Moracy i ja uskoro ako me popusti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:28:51
|
|
|
|
Duškić
|
Ok,Maraj, hvalaaa. Ivancice, brAvo za nju! Ja kako za koju, ova zadnja nas bas zezala vakcina. A sto me ovo dete zeza nece da spava..hm.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:30:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Laku noc svima. Da do jutra svi budu bolje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:38:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Ok,Maraj, hvalaaa. Ivancice, brAvo za nju! Ja kako za koju, ova zadnja nas bas zezala vakcina. A sto me ovo dete zeza nece da spava..hm. Maraj ti odgovorila haha izvini. Htedoh pa sam zaboravila dok sam pisala. Ma u depresiji sam sa kilazom. Stvarno. Ustvari danas sam recimo kao mama jo juce. Sve me savatalo pa i kilogrami. Eto pomisljam da prestanem da doji iz tako nekih bas bas sebicnih razloga. Ja kad ne jedem nemam mleka. A nisam gladna. Nalivam se tecnoscu ali ne vredi tek kad jedem mleko nadodje. Evo nisam vecerala i "druzila se " sa mm on izjavio da su mi prazne grudi. Morala sam jesti. Ma sva sam nikakva. Smrdljiva dojilja i debela i nrrvozna i svasta sam danas. Sutra je novi dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:39:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, da, zavisi iz koje perspektive gledas Ja se spremam za spavanje, bas sam nesto umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 22:42:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho Bas tako, sutra je novi dan... ali razumem u potpunosti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 23:03:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja pregrmela umor i sad sam u fazi suntavog premora i ne mogu da spavam.. Ljiso, meni mleko nadolazi i od ovog caja za dojilje i od soka od jabuke, probaj, i ja gledam da smanjim klopu maksimalno, a dojim, slatko sam izbacila koliko mogu i cini mi se da vec deluje.. a bas sam se prezderavala..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 23:08:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, polako. Uradi kako mislis da je najbolje. Jos te drmaju hormoni, pa se osecas tako. Popila sam lek, pa dok ne popusti da jos nesto da odradim. Sutra cu da probam duze da spavam. Mm ce da vodi T u skolu, a Sofi i ja se druzimo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 7.6.2018 23:14:54
|
|
|
|
MimaKos
|
A i jutro pametnije od noci, ja sam zbog hormona rekla sebi da vise nocu premorena nikakve odluke ne donosim, jer sam kao drogirana... jos me ova alergija na ko zna sta ubi, suze mi oci ko da placem i sve me svrbi, narocito nocu, uzas!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 2:04:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Ah.hormoni..mene ubise,em zbog ovog podvezivanja, em zbog mm.. Svakako nije lako kontrolisati, a "ja sve mogu"..ko me pita.. Mm ima 5 dana slobodno,kao, i danas je bio nq sastanku od 10-17,i sutra ide..takav mu posao..doveo mamu i misli ne treba mi on..nije me ji zagrlio, poljubio...oko bebe da, da mu da da jede i nuna ga (prednost sto ne dojim, inace ne bi nista radio)...napravi mleko.. Zene.jel se topite na ovoj vrelini? Kakvo li ce leto biti?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 6:40:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Von i to je nesto. Hehe.. Cuti ja oko bebe uglavnom sama a vikendom mu uvaljujem da ga voza kolicima. Al dobro o D se stara mm stalno. Pijem kaficu. Mm kaze sad nece da ide sad na more. Bezveze al ajd nema veze. Nacicu ja vec neke laat minut ponude avionom da idu. Jutro je krenulo solidno. Videcemo kakav ce dan biti. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 6:43:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, neka nam ovaj dan svima bude bolji od prethodnih 😊 Jutro svima 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
DilemabebimicaKoje ime izabrati?Stefan (
65%)
Vojin (
26%)
Vujadin (
9%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!