Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2016 7:43:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Balerinica je preslatka
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2016 7:50:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Preslatka je.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2016 15:27:01
|
|
|
|
Zemunka85
|
Hvala zenske . To je bilo tipa 20, 21h i onda oko ponoci onako otekne. Da ne poverujes ...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2016 20:57:55
|
|
|
|
17 joka
|
Zemunka, ona je premedena lepotica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2016 21:13:00
|
|
|
|
eca89
|
Zemunka, divna je, secerko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 19:17:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče mm konačno ubedi Marka da skinu pomoćne točkiće (skidali smo kad je imao 3 godine i učio je po malo, posle nismo bili tu, i letos nije uopšte hteo) i po malo su vozili. Mm ga pridržavao pa ga malo pusti i tako. I evo pre sat i po vremena su izašli, zovu me posle 15 minuta da siđem da vidim nešto. Ja dolazim a moje dete samo samcito vozi biciklu
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.6.2016 19:19:22 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 20:01:24
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo za Mareta! Juri kao zmaj!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 20:02:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, deckic je porastao
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 20:21:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Još uvek se vozika
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 20:32:37
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo I moje dete je pre par dana naucio da vozi bez pomocnih tockica A bebac je poceo da puzi pomalo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 21:53:02
|
|
|
|
17 joka
|
za decicu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 22:31:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja jos uvek ucim na forumu htela sam jednu slikicu da ubacim, ali kad prokljuvim onda... videcu sutra, da se i ja pohvalim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.6.2016 22:39:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ana za sincica milog Isidora za bebicu , jedva cekam da to vidim kod svog sincica, vec pokazuje svoje zelje.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 10:23:32
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo za bicikliste i umetnice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 10:57:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mislim da ce ok ispasti slikica... moje dve srece kako se vole...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 11:10:09
|
|
|
|
amelia
|
Khalesi divne su
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 11:26:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 12:11:06
|
|
|
|
vocicana
|
Lepotice male! Bravo mama!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 12:14:33
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala Voci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2016 22:20:29
|
|
|
|
Zemunka85
|
Bravo decice Ana, svaka cast!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.7.2016 12:11:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duse male!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.7.2016 12:52:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih da se pohvalim mojim sinom :) Toliko je dobar sa bebom da mi krenu suze. Ona krene da kenjka, a on zapusi usi i kaze da mu je zao, i da ne može da slusa kako plače
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.7.2016 22:34:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
M je malo pre poredjala svoje zivotinjice one male plasticne u krug i kaze vidi mama kako stoje circle :-)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.7.2016 22:50:28
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Ivana mnogo mi je drago. Ja imam komsinicu sad rodila djecaka, a ima djevojcicu od 9god. Kako ona uziva sa njim, pa to je milina.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.7.2016 23:35:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Izmedju mojih je tri god razlike, M cuva seku samo tako, a mala se mazi kod nje... bas se vole... nije ni malo ljubomorna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?