Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:57:06
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Bravo za A.mali mišu, a moja A.se ne penje stepenicama, ona hoće da se popne u suprotnom smjeru, onako uz tobogan, strašno! Tako se pocinje sa toboganom Onda postanu stepenice interesantne, pa druga deca kako se spustaju, a onda mora i mama jednom da se spusti (ovo zaista nije preporucljivo, malo je falilo da poljubim prasinu guzicom)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2016 11:43:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da se pohvalimo ali i da kazem da sam skupila hrabrosti da je danas Prvi put pustim samu da ode u radnju po hleb. Sto ona odavno jako zeli da ode sama u radnju. Isla je kod bake ali je radnja na 200 m u istoj ulici ali danass je isla po hleb i morala je preci ulicu , koja zna biti bas prometna. MM je krenuo za njom posle minut i gledao sa coska , kaze da bila bas pazljiva...sta reci ja nisam disala dok se nije vratila kuci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2016 13:57:31
|
|
|
|
isidora88
|
Ja se jos nisam usudila da pustim mateju samo u prodavnicu iako nam je prodavnica u zgradi i ne prelazi nigde ulicu, mada mogla bih pokusati kad muz dodje pa nek ga on prati. Mene je strah da se ne uplasi nesto i ne pocne da place. Bravo za Taru
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2016 17:10:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ona sama vec neko vreme trazi da ide, jos kad vidi neko dete samo pita odmah kako ona moze . I jutros padobranci u mom krevetu skacu i ja im kazem idite budite tatu da ide po hleb a ona ce mogu ja pa mogu ja bas je imala zelju. Znas kako je bila velika kad je dosla iz radnje, ponosna na sebe srce moje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2016 21:03:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moja decica su mala, ali pre tri dana me je starija cerkica odusevila. Dosla je moja sestra na kafu i kupila starijoj cerkici gacicu i majcicu kompletic neki, jako sladak... Moja cerkica se odusevila, otrcala u sobu i donela tetki malo pakovanje praska za ves (dan dva pre toga smo bili na decijem sajmu, pa su promoterke delile uzorak praska za ves Savex, nije da ih reklamiram, nego samo da objasnim o kakvom prasku je rec). Tu kutiju, 300 gramaa praska je moja Mila dobila od promoterke, a ona je posto nema sta drugo da pokloni tetki poklonila to. Dusa moja , niko joj nije rekao da i ona treba da pokloni, sama je otrcala u sobicu i donela. Rasplakale smo se i teka i ja...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.5.2016 22:58:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
G se danas sam svukao, piskio, obukao i pustio vodu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.5.2016 23:02:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Svaka cast,bas gledam tiker,pa on je mali a vec sve to zna sam
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.5.2016 7:56:53
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice bravo za vas
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.5.2016 12:07:47
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bravo za malog..... koliko ima godina?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.5.2016 12:49:03
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.5.2016 13:10:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala drugari. Baš sam se iznenadila i zapitala ko zna sta oni mogu još sami da urade ali ih mi sputavamo jer mislimo da su još mali. Ima 2 god i 3m.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.5.2016 14:00:24
|
|
|
|
Khaleesi
|
Extra bas je mali :-) ma oni su cudo, samo mi ne znamo da jesu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.5.2016 15:54:58
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice , divno!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.5.2016 0:18:37
|
|
|
|
17 joka
|
Bravo za malog drugara
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.5.2016 11:50:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Spuštamo se sinoć niz Balkansku mm, Marko i ja, iza nas idu neka dva momka i pričaju na engleskom tj jedan je zaustavio drugog da ga pita za pravac. I razilaze se njih dvojica, ovaj stranac nas obilazi a Mare će: "Ovaj čika je iz Kanade, on priča engleski." Pita ga mm da li zna o čemu su pričali a on kaže: "Pa ovaj čika je pitao onog drugog čiku gde da ide a onaj čika mu je rekao da sad skrene levo na raskrsnici, pa da ide pravo i onda opet da skrene levo." Pametno moje srce
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.5.2016 11:52:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.5.2016 11:55:24
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za Mareta Pametnica!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.5.2016 12:07:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, mozda sa njima treba postupati kao sa odraslom osobom... Ana, Meni Elena trazila pileca prsa, ja joj donesem i ona kaze :"Hvala ti mama"
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.5.2016 22:00:03
|
|
|
|
17 joka
|
Anci, bravo za Marka meni je predivno da deca znaju puno raznih jezika ME, pametnica mala
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2016 21:24:08
|
|
|
|
Zemunka85
|
Moja balerinica na svom jucerasnjem, za ovu sezonu zavrsnim nastupom
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2016 22:24:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Zemunka, divna je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2016 22:36:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Preslatka!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2016 22:38:49
|
|
|
|
branki*
|
Diiivna
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2016 23:07:38
|
|
|
|
serpica
|
bravo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2016 23:12:13
|
|
|
|
superm
|
Divno!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2016 7:33:53
|
|
|
|
vocicana
|
Deca su vam zlatna, prepametna i preslatka. za pis prvi samostalni. za prevodjenje, za balerinicu, bas je slatka, pravi leptiric!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?