Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 20:47:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
Emice pa to je divno ...... Što rece Sanjalica ima djece njenog uzrasta koja još pelene nose, a ona kao velika cura sve to sama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2016 20:51:25
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam,baš sam ponosna na nju
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 0:26:01
|
|
|
|
vikiveki
|
emice ,to je prava devojčica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 8:19:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja Tacka naucila da vozi biciklo bez pomocnih tockica iz dva pokusaja
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 8:44:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Anck, bravo za nju, pa to je super
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 10:30:54
|
|
|
|
emicaa
|
Anck bravooo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 11:02:37
|
|
|
|
milicicak
|
Wow, emice, bravo za samostalnu devojku Anck za Tacku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 14:13:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice u cemu je caka ? Moja pocela da hvata psovke , kad nesto ispusti itd samu sebe opsuje tipa ebo sunce ponosna sam
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 14:24:14
|
|
|
|
mama krava
|
Bravo za drugare! A ja moram da se pohvalim da je naša čupka Nada bila danas na TV u Kefalici!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:00:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
MK, u koliko sati?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:03:42
|
|
|
|
emicaa
|
Elena ojma nemam ako mi vjeruješ,ja mislim da sam imala sreće što se tiče psovanja i tu smo napredni,zna na dva jezika ali opominjem je stalno pa rijetko kad opsuje
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:52:37
|
|
|
|
mama krava
|
Ivana pa bila je jutros u pola 8, pa u 12, 15 i trebalo bi večeras oko 19:20.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:57:07
|
|
|
|
eca89
|
MK, upravo sam na prvoj i čekam!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 18:59:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda cekam tu u 19:20 h!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 19:03:44
|
|
|
|
mama krava
|
E, pa nije na Prvoj, nego na Mini Ultra i upravo se završila.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 19:17:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bre! Nema veze, bice na YouTube sigurno :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2016 22:11:50
|
|
|
|
nikiteki
|
E nisam gledala ko sto kaze ivana bice na YouTube pa cemo pogledati lepoticu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 12:10:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo je Nada sada na TV
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 12:27:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gledam kad se vratim posto imam tu opciju da vratim unazad. Da pohvalim moju Sofi da je vec tri nedelje bez nocne pelene i svako jutro su joj suve gacice. Pijemo uredno iz case sami. To je odavno, ali nisam rekla.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 14:50:54
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice bravo i za tvoju pametnucu,sad malo odmorite od pelena pa možete još jedno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 15:40:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za Sofi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.3.2016 16:06:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
za Sofiju. Moj G se vec neko vreme budi nocu i trazi da piski. Ja ga nisam budila nocu i on bi se s vremena na vreme, doduse bas retko, upiskio. Sad je poceo da se budi i da me zove. Nocas je i kakio. Bas sam se iznenadila I mi vec dugo pijemo iz case. Flasicu smo skroz izbacili, ni u vrtic ne saljem, jer tete tamo kad imaju flasicu daju im iz nje. Ovako moraju iz case, sto je pomeni skroz ok, veliki su vec.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 22.3.2016 16:09:35 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:50:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Moj sin se juce prvi put sam popeo na tobogan i spustio Do sad je bilo samo penjanje uz stepenice i silazenje sa istih.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:54:11
|
|
|
|
emicaa
|
Mišu koji gospodin bravo za njega
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.4.2016 7:54:39
|
|
|
|
eca89
|
Bravo za A.mali mišu, a moja A.se ne penje stepenicama, ona hoće da se popne u suprotnom smjeru, onako uz tobogan, strašno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?