Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:08:43
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pre pet min pala i poslednja boca tj stop I ja se nadam da ce sve biti ok, ako surutka ne upali utepacu se , ja je pijem ona se vraca. Sta je tu je vazno je da bude jc i da se sve lepo oplode
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:14:48
|
|
|
|
17 joka
|
Bravo bravo, jedi i mladi sir i belanca i sta su ti jos rekli sve ovo vredi za onu srecu najvecu
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:15:15
|
|
|
|
cekisha
|
Hajde crvenokosa navijam za tebe, videces bice sve to dobro. 😀 Sta sad dalje,kako ide... Kako pijes struku, koliko količinski? Ja sam vec počela kozije mleko sa majom, svako vece pravim. Rekli su mi da je to dobro.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:25:35
|
|
|
|
zece
|
A zasto je surutka dobra da se pije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:44:30
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nisu mi nista rekli, ja se stucala i zaboravila da pitam.Moj dr mi je rekao da mi ishrana bude bazirana na belancevinama i proteinima tokom stimulacije. Surutka je dobra jer kao sprecava pojavu hipera, valjda se jc hrane tim sastojcima, nemam pojma tacno da ti objasnim.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:52:17
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sad treba docekati subotu da vidim kakvo je stanje,i estradiol je vio bas visok. Najvise me je strah jer znam da hiper nastaje tek posle aspiracije i transfera.Prijateljica je imala bas blag hiper i radili su joj transfer,posle toga je doslo do haosa u organizmu pod uticajem drugih hormona.Jajnici su joj bili deset puta veci od normale, nenormalni bolovi i gubitak ploda... Za mog bebana sve je vredno, kada sam ovoliko cekala ne vadi me dva meseca.Mada mislim da bi mi bilo strasno tesko da sve zenice odu kuci sa svojim bebanima a ja praznog stomaka.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 22:54:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cekisha pijem oko 1l ,jedem mladi sir, ananas, indijski orah Bolje je na vreme uvesti ovakav nacin ishrane, u svakom slucaju ne moze da steti mada doktori ne priznaju vezu izmedju ishrane i ishoda stimulacije.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 23:10:38
|
|
|
|
zece
|
Po et jedi po 3 brazilskih orasi fobri suza implantacije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.6.2016 11:20:27
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Jedem i to i susene kajsije i sveze urme
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.6.2016 13:37:20
|
|
|
|
Lavica78
|
Samo cepajte zdravu hranu i mislite pozitivno! Mislim na vas i navijam
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.6.2016 13:51:21
|
|
|
|
cekisha
|
Crvenokosa sta se desava? 😐
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.6.2016 14:26:28
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Evo sad sam usla u kucu.Aspiracija je bila oko 9h.U 11h su nas pustili kuci. Super je bilo,nije uopste strasno.nas cetiri je bilo za punkciju.Ja imam vise jc od njih tri Iskokala sam se malo vise nego sto sam mislila. U utorak idem na uz da vidimo kakvo je stanje i hoce li biti transfera.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.6.2016 14:28:01
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sad za sad se osecam super,bolovi nisu jaki.Nadam se dobrom ishodu,rekli su mi da mirujem. Ekipica nam je super,ekstra smo se provodili,sada ce mi sve one zenice nedostajati
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.6.2016 14:51:43
|
|
|
|
17 joka
|
Crvenokosa, ma bice to sve dobro, i boluckanje je normalno posle aspiracije, koliko tacno si imala JC? a drustvo uvek bude super, najbitnije je da ti dodjes do svog cilja osmeh na lice i samo pozitivno
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.6.2016 19:27:28
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Njih cetiri imaju manje jc od mene.Ja sam dobila 30 komada.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.6.2016 19:29:01
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sta bude bice, ne opterecujem se time.Bolje da mi ne vracaju ako ce doci do komplikacija. Ako vrate bice super.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.6.2016 20:10:14
|
|
|
|
17 joka
|
bas tako kad bude mogao transfer mogao sad ili kasnije bitan je uspeh za JC imacete vi dosta blastica i eskimcica navijam svim srcem
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.6.2016 21:24:01
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvalaaaaa
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 11:10:01
|
|
|
|
Lavica78
|
Oooo kakvi rezultati Biće tu i eskimčića vidim ja
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 12:24:11
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cure treba mi mala pomoc Sas sam zvala Va i na aspiraciji su mi rekli da dodjem u utorak to je treci dan, sada kad sam zvala rekli su mi da mi pomeraju za cetvrtak peti dan. Ostale zenice idu sutra na transfer, sad ne znam sta da mislim.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 13:12:15
|
|
|
|
Lavica78
|
Nemoj da brineš i da lupaš glavu, oni najbolje znaju zašto su tako odlučili. A mogla si i da ih pitaš, možeš još još uvek. Embriolog je jako fina i ljubazna. Jednom se meni javila, baš mislim da sam zvala da pitam kad da dođem na transfer, pa mi je sve lepo objasnila. Posle smo se zezala kako sad i ja mogu da radim sa njom koliko je bila detaljna Kad, šta, kako, zašto, pola sata smo ćaskale na tu temu 5. dan može puno da znači, zato nemoj lupati glavu, već pozovi i pitaj
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 13:14:25
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sad sam se cula sa embriologom Milicom sve je ok, kaze ne moze da se odluci koji embrion da vrati
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 13:16:49
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Prvo sam pitala sestru ona mi je rekla da nema informacije, onda sam nazvala Milicu i ona mi je sve objasnila.Zena je fenomenalno ima zarazan osmah naopako.Zato mojim bebama i jeste lepo tamo.Rekla mi je da ceka embrione sa preko 100 celija
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 13:28:19
|
|
|
|
suzi kju
|
J a upadam kad padobranac. Pretpostavljam da već znate, da je mnogo bolje vratiti embrione petit nego treći dan. Tada su već u stadijumu blastociste pa je veća verovatnoća usađivanja. Meni su na prvoj vantelesnoj vraćeni treći dan, a kada sam radili drugu peti dan, i sada imam dve devojčice! Želim vam svu sreću!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.6.2016 13:34:58
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Suzi i ja se tome nadam.Zelja mi je da imam dve cerke bliznakinje.Ma ja se nadam da ce sve biti ok, zilava sam ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za devojciculokicagagicaPomozite nam u odabiru :-)Una (
30%)
Dorotea (
13%)
Dimitrija (
5%)
Sofija (
44%)
Dimitrina (
2%)
Jasna (
6%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!