|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
20.6.2016 20:44:36   
17 joka
Crvenokosa draga moja, kako si sad, kakvo je stanje?

veliki user posted image za tebe

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1101
20.6.2016 21:52:38   
SPAGETICA
Imam mogucnost da menjam kliniku za ZC Valjevo.Interesuje me koliko se ceka na pocetak postupka u Valjevu?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1102
20.6.2016 23:20:49   
Crvenokosaaa
Pa ok sam,bolovi su skoro pa prestali za par dana opet idem na uz...Tuzna sam zbog zenica kojima je beta negativna, podnela sam to isto kao svoj neuspeh user posted image
Nadam se da cu uskoro biti ona stara nasmejana crvenokosa user posted image
Sad cekam pismo da vidim koliko ima smrzlica, oduzilo se a ono nikako da stigne.

(odgovor članu SPAGETICA)
Direktna veza do poruke: 1103
20.6.2016 23:22:54   
Crvenokosaaa
Spagetice ne dugo od konsultacija do stimulacije nekih mesec ipo-dva.Relativno brzo ide, neuporedivo brze nego na drugim klinikama.

Direktna veza do poruke: 1104
20.6.2016 23:32:13   
Crvenokosaaa
Spagetice ja licno ti preporucujem Valjevo, super su kada si tamo osecas se kao da ih poznajes 100 godina.Uvek su tu da odgovore na pitanja, da utese, da nasmeju.Jako su ljubazni i strucni, cula sam komentare tipa oni su mlad centar nemaju iskusta itd, po meni su to budalastine.Uverices se i sama kada i ako odes tamo,ja ih svima preporucujem.
Imam iskustva sa beogradskim klinikama i ne dao Bog nikad vise da imam kontakta sa njima.

Direktna veza do poruke: 1105
21.6.2016 10:36:14   
Lavica78
Špagetice, potvrđujem sve Crvenokocine navode. Ne bih menjala Valjevo ni za šta na svetu user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu SPAGETICA)
Direktna veza do poruke: 1106
21.6.2016 19:44:09   
Crvenokosaaa
Misljenja su razlicita, nekome odgovaraju nekome ne.U krajnjoj liniji moze da se ode na razgovor sa dr pa da se proceni da li vam odgovaraju.Sa Banom sam se prvi put susrela pre dve ipo godine i odmah sam znala da cu vto raditi kod njih.On je meni odmah ulio poverenje a ja sam osoba koja ne veruje ljudima posebno doktorima, dosta losih iskustava sa ginekolozima.Kome je uspelo oni ih hvale kome nije oni ih kude....slozicu se sa Lavicom ja ih ne bi menjala user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1107
22.6.2016 10:36:01   
cekisha
Zenice, jutros sam zvala Va, bicu u grupi u avgustu. Joj sad ce dani da mi se razvuku user posted image
Crvenokosa, kako si, kad tebe planiraju za transfer, jel imalo iz tvoje grupe trudnoća? Pozz

Direktna veza do poruke: 1108
22.6.2016 15:15:08   
ivili
Cao devojke, ja vas čitam redovno ali retko pišem. i mene čeka Valjvevo uskoro, ja sam sama birala avgust, ali bi mi odgovarala stimulacija tek posle 20-og ako se uklopim, rekli su da se javim kad dobijem u julu, pa da mi kažu da li da krenem sa Mikroginon-om.
Cekiša, šta znači grupa u avgustu, kad kreće priprema?

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1109
22.6.2016 15:21:08   
cekisha
Pa meni jutros rekoše da sam zakasnila sa julom i da se taman uklapam za avgust jer treba da dobijem oko 17 jula. Prvo microginon pa stimulacija. Čini mi se da spomenu 12 avgust da krecu stimulacije. Al ne znam dal to svim ženama u grupi počinje isti dan. Javice se neko da nam pojasni. Uglavnom druzicemo se u avgustu. 😀

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 1110
22.6.2016 15:45:17   
ivili
Mislim da oni to uklapaju za iste datume, ja ću onda verovatno pomeriti jedan mesec, ja ocekujem M mozda sutra, ako mi se ne posreći, i taman će sledeća biti oko 20.jula, ali mi ne odgovara tako rano u avgustu.
Srećno tebi svakako, sugrađanko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1111
22.6.2016 17:59:35   
Crvenokosaaa
Cekisha srecno i uspesno user posted image
Dobro sam podnela sam sve bolje nego sto sam mislila, rekli su mi kad sledeci put dobijem ciklus da im se javim.To bi trebalo biti oko 20-tog jula, tako da se nadam da ce transfer biti u avgustu.
Ima pozitivnih beta ali ne onoliko koliko sam mislila da ce ih biti, nesto smo sve kao grupa podbacile user posted image
Samo dve zene su bile u drugom pokusaju ostalima je bio prvi.

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 1112
22.6.2016 18:01:44   
Crvenokosaaa
Ivili srecno i uspesno user posted image
Oni uklapaju datume da bi sve zene pocele isti dan sa stimulacijom.
Cure zelim vam puno srece a mozda se i vidimo tamo, lako cete me prepoznati user posted image

Direktna veza do poruke: 1113
23.6.2016 11:50:07   
ivili
Hvala Crvenokosa, srećno i tebi. Brzo će to, čekaju te tvoje bebice, da vide koju ćes da izabereš user posted image

Direktna veza do poruke: 1114
23.6.2016 17:36:46   
Crvenokosaaa
Hvala draga, nadam se da ce sve biti ok.Kakav sam maler kad ih nazovem recice mi dodji sledeci mesec.E to bi me dotuklo, valjda cu ih u sledecem ciklusu vratiti, pa da se rode mami na rodjendan user posted image
To bi mi bio najlepsi poklon user posted image

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 1115
26.6.2016 20:49:03   
17 joka
user posted image drugari avgust ce brzo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1116
27.6.2016 21:15:38   
tri cvetica
Devojke želim vam svima mnogo sreće. Bitno je misliti pozitivno i želje će se ostvariti. Moja želja se ispunila, ušla sam u osmi mesec sa moje tri bebice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1117
28.6.2016 10:03:17   
Lavica78
Ooooo tri bebana, kako je to diiivnooo user posted image

I ja sam juče bila na konsultacijama. Svi divni kao i uvek. Javljam se u avgustu da krenem sa kontacepcijom, u julu ću raditi histero kod njih. Moram opet kod endokrinologa zbog TSH (da ga spustim ispod 2, sad je 2.36).

Rekao je dr da će mi ovaj put malo promeniti terapiju i vidim da je napisao CTX (umesto diferelina, ostala dva su gonal i merional, a to je bilo i u prvom procesu). Jel zna neko šta je to?

Ako mi bude trebala preporuka endokrinologa, javim se i za to. Valjda cu uspeti da najurim nekoga državno, ne daju mi se pare samo zbog papira, obzirom da sam zdrava i da znam i koju terapiju da pijem...

I da, ženice, zvanično imamo pravo i na treći pokušaj na teret RZZO-a, nisam primetila da je neko to komentarisao user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1118
28.6.2016 17:12:35   
Crvenokosaaa
Tri cvetica to je tako divno, dobiti trojke san snova.Ti si zena zmaj a tvoje bebice su pravi mali borci user posted image user posted image user posted image
Lavice srecno i uspesno user posted image
CTX je ja mislim da spreci prevremeno pucanje folikula, mozda gresim ali mislim da je za to.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1119
28.6.2016 18:01:08   
tri cvetica
Hvala Crvenokosaaa! Nije lako, ali kad shvatiš da nosiš tri života u sebi i kad osetiš njihove pokrete, sve muke prestaju.user posted image

Direktna veza do poruke: 1120
28.6.2016 19:49:53   
Crvenokosaaa
Ja ti se licno divim, koliko je divno toliko je i tesko.Mogu da zamislim kako ti je.Ali znas da je vredno borbe i truda.Trojke su pravi dar od Boga.Borba ti tek predstoji ali slatka borba i slatke muke user posted image

(odgovor članu tri cvetica)
Direktna veza do poruke: 1121
29.6.2016 9:45:42   
tri cvetica
Da, to je stvarno dar od Boga. Svim devojkama i tebi želi mnogo srećeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1122
29.6.2016 20:33:45   
17 joka
Tei cvetica, ma tri mala srculenceta, zivotica

beskrajno si bogata uzivaj u svojoj sreciuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1123
30.6.2016 8:36:58   
tri cvetica
Hvala mnogo na lepim željama user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1124
30.6.2016 19:09:44   
Crvenokosaaa
Drage moje evo da vam javim pismo napokon stiglo user posted image
Imam 11 embriona zaledjenih 5 dan i 3 embriona zaledjena 6 dan user posted image user posted image user posted image
Ne skidam osmeh sa usana, nadam se da ce biti uspesno user posted image

Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here