Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.6.2016 20:44:36
|
|
|
|
17 joka
|
Crvenokosa draga moja, kako si sad, kakvo je stanje? veliki za tebe
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.6.2016 21:52:38
|
|
|
|
SPAGETICA
|
Imam mogucnost da menjam kliniku za ZC Valjevo.Interesuje me koliko se ceka na pocetak postupka u Valjevu?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.6.2016 23:20:49
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pa ok sam,bolovi su skoro pa prestali za par dana opet idem na uz...Tuzna sam zbog zenica kojima je beta negativna, podnela sam to isto kao svoj neuspeh Nadam se da cu uskoro biti ona stara nasmejana crvenokosa Sad cekam pismo da vidim koliko ima smrzlica, oduzilo se a ono nikako da stigne.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.6.2016 23:22:54
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Spagetice ne dugo od konsultacija do stimulacije nekih mesec ipo-dva.Relativno brzo ide, neuporedivo brze nego na drugim klinikama.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.6.2016 23:32:13
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Spagetice ja licno ti preporucujem Valjevo, super su kada si tamo osecas se kao da ih poznajes 100 godina.Uvek su tu da odgovore na pitanja, da utese, da nasmeju.Jako su ljubazni i strucni, cula sam komentare tipa oni su mlad centar nemaju iskusta itd, po meni su to budalastine.Uverices se i sama kada i ako odes tamo,ja ih svima preporucujem. Imam iskustva sa beogradskim klinikama i ne dao Bog nikad vise da imam kontakta sa njima.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.6.2016 10:36:14
|
|
|
|
Lavica78
|
Špagetice, potvrđujem sve Crvenokocine navode. Ne bih menjala Valjevo ni za šta na svetu
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.6.2016 19:44:09
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Misljenja su razlicita, nekome odgovaraju nekome ne.U krajnjoj liniji moze da se ode na razgovor sa dr pa da se proceni da li vam odgovaraju.Sa Banom sam se prvi put susrela pre dve ipo godine i odmah sam znala da cu vto raditi kod njih.On je meni odmah ulio poverenje a ja sam osoba koja ne veruje ljudima posebno doktorima, dosta losih iskustava sa ginekolozima.Kome je uspelo oni ih hvale kome nije oni ih kude....slozicu se sa Lavicom ja ih ne bi menjala
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.6.2016 10:36:01
|
|
|
|
cekisha
|
Zenice, jutros sam zvala Va, bicu u grupi u avgustu. Joj sad ce dani da mi se razvuku Crvenokosa, kako si, kad tebe planiraju za transfer, jel imalo iz tvoje grupe trudnoća? Pozz
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.6.2016 15:15:08
|
|
|
|
ivili
|
Cao devojke, ja vas čitam redovno ali retko pišem. i mene čeka Valjvevo uskoro, ja sam sama birala avgust, ali bi mi odgovarala stimulacija tek posle 20-og ako se uklopim, rekli su da se javim kad dobijem u julu, pa da mi kažu da li da krenem sa Mikroginon-om. Cekiša, šta znači grupa u avgustu, kad kreće priprema?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.6.2016 15:21:08
|
|
|
|
cekisha
|
Pa meni jutros rekoše da sam zakasnila sa julom i da se taman uklapam za avgust jer treba da dobijem oko 17 jula. Prvo microginon pa stimulacija. Čini mi se da spomenu 12 avgust da krecu stimulacije. Al ne znam dal to svim ženama u grupi počinje isti dan. Javice se neko da nam pojasni. Uglavnom druzicemo se u avgustu. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.6.2016 15:45:17
|
|
|
|
ivili
|
Mislim da oni to uklapaju za iste datume, ja ću onda verovatno pomeriti jedan mesec, ja ocekujem M mozda sutra, ako mi se ne posreći, i taman će sledeća biti oko 20.jula, ali mi ne odgovara tako rano u avgustu. Srećno tebi svakako, sugrađanko
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.6.2016 17:59:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cekisha srecno i uspesno Dobro sam podnela sam sve bolje nego sto sam mislila, rekli su mi kad sledeci put dobijem ciklus da im se javim.To bi trebalo biti oko 20-tog jula, tako da se nadam da ce transfer biti u avgustu. Ima pozitivnih beta ali ne onoliko koliko sam mislila da ce ih biti, nesto smo sve kao grupa podbacile Samo dve zene su bile u drugom pokusaju ostalima je bio prvi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.6.2016 18:01:44
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ivili srecno i uspesno Oni uklapaju datume da bi sve zene pocele isti dan sa stimulacijom. Cure zelim vam puno srece a mozda se i vidimo tamo, lako cete me prepoznati
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.6.2016 11:50:07
|
|
|
|
ivili
|
Hvala Crvenokosa, srećno i tebi. Brzo će to, čekaju te tvoje bebice, da vide koju ćes da izabereš
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.6.2016 17:36:46
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala draga, nadam se da ce sve biti ok.Kakav sam maler kad ih nazovem recice mi dodji sledeci mesec.E to bi me dotuklo, valjda cu ih u sledecem ciklusu vratiti, pa da se rode mami na rodjendan To bi mi bio najlepsi poklon
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.6.2016 20:49:03
|
|
|
|
17 joka
|
drugari avgust ce brzo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.6.2016 21:15:38
|
|
|
|
tri cvetica
|
Devojke želim vam svima mnogo sreće. Bitno je misliti pozitivno i želje će se ostvariti. Moja želja se ispunila, ušla sam u osmi mesec sa moje tri bebice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.6.2016 10:03:17
|
|
|
|
Lavica78
|
Ooooo tri bebana, kako je to diiivnooo I ja sam juče bila na konsultacijama. Svi divni kao i uvek. Javljam se u avgustu da krenem sa kontacepcijom, u julu ću raditi histero kod njih. Moram opet kod endokrinologa zbog TSH (da ga spustim ispod 2, sad je 2.36). Rekao je dr da će mi ovaj put malo promeniti terapiju i vidim da je napisao CTX (umesto diferelina, ostala dva su gonal i merional, a to je bilo i u prvom procesu). Jel zna neko šta je to? Ako mi bude trebala preporuka endokrinologa, javim se i za to. Valjda cu uspeti da najurim nekoga državno, ne daju mi se pare samo zbog papira, obzirom da sam zdrava i da znam i koju terapiju da pijem... I da, ženice, zvanično imamo pravo i na treći pokušaj na teret RZZO-a, nisam primetila da je neko to komentarisao
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.6.2016 17:12:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Tri cvetica to je tako divno, dobiti trojke san snova.Ti si zena zmaj a tvoje bebice su pravi mali borci Lavice srecno i uspesno CTX je ja mislim da spreci prevremeno pucanje folikula, mozda gresim ali mislim da je za to.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.6.2016 18:01:08
|
|
|
|
tri cvetica
|
Hvala Crvenokosaaa! Nije lako, ali kad shvatiš da nosiš tri života u sebi i kad osetiš njihove pokrete, sve muke prestaju.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.6.2016 19:49:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja ti se licno divim, koliko je divno toliko je i tesko.Mogu da zamislim kako ti je.Ali znas da je vredno borbe i truda.Trojke su pravi dar od Boga.Borba ti tek predstoji ali slatka borba i slatke muke
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.6.2016 9:45:42
|
|
|
|
tri cvetica
|
Da, to je stvarno dar od Boga. Svim devojkama i tebi želi mnogo sreće
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.6.2016 20:33:45
|
|
|
|
17 joka
|
Tei cvetica, ma tri mala srculenceta, zivotica beskrajno si bogata uzivaj u svojoj sreci
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.6.2016 8:36:58
|
|
|
|
tri cvetica
|
Hvala mnogo na lepim željama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.6.2016 19:09:44
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje evo da vam javim pismo napokon stiglo Imam 11 embriona zaledjenih 5 dan i 3 embriona zaledjena 6 dan Ne skidam osmeh sa usana, nadam se da ce biti uspesno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.