Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.7.2016 10:54:16
|
|
|
|
ivili
|
Hvala Nuna, Crvenokosa. Vučem vas za nosić najjače, i već vas smatram trudnicama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.7.2016 19:57:17
|
|
|
|
nuna78
|
Danas sam pocela sa microgynonom, rekli mi da se javim kad ispijem prvu kutiju da mi kazu sta dalje. Cekisha, sta su tebi rekli?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 14:56:10
|
|
|
|
cekisha
|
Meni su rekli da se javim kad budem na 2,3 tablete pred kraj. Kad pocinjes sa stimulacijama, čini mi se da malo kasnis za avgust, tako sam i ja zakasnila za jul. Sta su ti rekli?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:02:42
|
|
|
|
nuna78
|
Ne znam, na konsultacijama doktor je rekao polovinom avgusta. Jel se to zna unapred datum, jel su tebi rekli kad krece . Meni su isto rekli da se javim pred kraj posto cu piti duze od 21 dan . Mislim da je dr na odmoru pa kad se vrati videcemo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:08:38
|
|
|
|
cekisha
|
A sto bi pila duže 0d 21 dan, kad si pre neki dan počela, izvini ne mislim da te zbunjujem nego ne razumem. One se piju 21 dan pa pauza 7 dana i 28 dan dobijaš. Jeste na pola avgusta, ne znam tačno koji datum. A oni nam zato i daju ove tablete da natempiraju cikluse svih žena u grupi da bi počele sve sa stimulacijama. To će nam crvenokosa bolje objasniti, samo da se javi. Nego se meni učinilo da si kasno dobila. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:14:33
|
|
|
|
nuna78
|
Dr mi je rekao da se, u ovom slucaju ,piju od 18-36 i sluze da se natempiraju ciklusi . Nemam pojma vise i ne mogu da se nerviram, zivci otanjili 😊, kako bude bice -valjda oni znaju.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:19:46
|
|
|
|
nuna78
|
Mozda cu ja piti dva ciklusa .Kod mene moze sve
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:21:01
|
|
|
|
Mirjanche
|
Ja sam krajem prosle godine bila na VTO i pila sam kontracepciju 5 nedelje, da bi natempirali ciklus sa ostalim zenama.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:23:08
|
|
|
|
nuna78
|
O hvala Mirjanche, znaci ima nade za mene .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:26:47
|
|
|
|
Mirjanche
|
Nista ne brini, znaju oni sta rade. Ja smem da potpisem da je Valjevo najbolje od svih klinika. To su cak rekle i zenice koje su isle i kod privatnika i u Frontu. E sad, svi hvale tamo gde im je uspelo a kude gde nije. Meni nije uspela prva, sad se spremam za drugu pa ih ipak hvalim i naravno da cu opet u Valjevo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 15:37:14
|
|
|
|
cekisha
|
Samo opušteno, sve oni znaju. 😀 🙌 Svaki organizam je drugačiji, zato sve i prilagođavaju. Crvenokosa, sta se desava kod tebe?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 16:53:48
|
|
|
|
nuna78
|
Znam, zato sam ih i birala, samo gubim strpljenje. Mesec po mesec - stigosmo do godine, a godine mi nisu saveznik. Ali bice sve dobro 😉
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 17:43:06
|
|
|
|
cekisha
|
Sve te razumem, mesec po mesec, mi stigosmo do 7 godina. 😐 Ali dobro svima će doći kad bude pravo vreme. 🙌🙌🙌
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.7.2016 17:50:56
|
|
|
|
nuna78
|
E, ako ukupno brojimo , cekamo skoro pa 10 godina . Ovo sam racunala samo od kad smo odlucili da pokusamo vto.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.7.2016 14:27:29
|
|
|
|
cekisha
|
Žene zanima me, znate li da li smemo da se kupamo u nekom bazenu, spa centru. Znam da ne preporučuju, ali evo u Banji vrujci je lekovita voda bas za sterilitet i ginekoloske probleme. A i blizu je Valjeva. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.8.2016 12:13:23
|
|
|
|
Lavica78
|
Evo i ja da se javim, dugo me nije bilo... Završih sa histeroskopijom u Valjevu. U mom slučaju je bilo jako bolno pošto se ispostavilo da imam deformaciju grlića tj cervikalnog kanala, pa se nešto zakomplikovalo... Zaključak je da je sa matericom sve ok, da nema razloga da do trudnoće ne dođe odnosno da se ne održi... Ali kod mene vam je sve dobro sa nekim ALI, tako da sve skupa uzeto sva sam felerična U međuvremenu sam bila kod endokrinologa (čak kod tri, pošto ni jedan neće da mi da terapiju za spuštanje TSH jer smatraju da je sve što je ispod 2.5 ok, a meni je 2.36 tako da ću na kraju na svoju ruku morati da uzmem Letrox, (srećom pila sam i za prošlu VTO, pa znam koju dozu treba da uzimam) kako ne bih ugrozila ulazak u proces). Rađen mi je OGGT test i ispostavilo se da imam hiperinsulinemiju pa sam dobila terapiju i za to. Neverovatno mi je da za sve ove godine niko nije našao za shodno da me pošalje na taj najosnovniji test kako bi se otklonila i ta sumnja, ali bolje ikad nego nikad... I tako sad čekam sledeći ciklus pa da se javim u kliniku i nadam sa da ću početi sa kontracepcijom i ući u septembarsku grupu... Sve vas grlim i ljubim do sledećeg javljanja
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.8.2016 9:10:58
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Moj tsh konačno ispod 2:-)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.8.2016 14:23:56
|
|
|
|
cekisha
|
Da li su još nekog zvali danas iz Va, osim mene? Rekla mi sestra da pijem još jednu turu microginona i da se javimo kod njih 31 avgusta. Što znači da smo prebačeni u septembarsku grupu. Kaže tako prave raspored. Malo sam se smorila, ne znam sta da mislim. Ionako mi dani sporo prolaze. 😐
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.8.2016 17:05:06
|
|
|
|
nuna78
|
Uff, bezveze i ja brojim dane ... eto to je znacilo kad mi je rekla da cu piti duze. Nisu me zvali ali ce mi to sigurno reci kad ih obevestim da sam pred kraj sa microgin. Jel ti prekidas pa opet od 2.dana kreces?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.8.2016 17:10:53
|
|
|
|
cekisha
|
Ja sam trebala sutra da ih zovem, na 3 tablete pred kraj. Međutim danas me zovu i kaže pijem još sutra, pa pravim pauzu, pa opet počinjem 9 avgusta do 26 i 31 da se javim uva. A u kontaktu sam sa ženom koja je malo pre mene počela sa microginonom i ona 12 ide u va, na dodelu terapije. Jbg, ne znam sto su to promenili, verovatno je gužva.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.8.2016 14:57:18
|
|
|
|
Lavica78
|
Verovatno vas je puno, pa su rešili da naprave još jednu grupu... Glavu gore, ko zna zašto je to dobro
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.8.2016 15:44:33
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Ja Microg. od danas,pa od 22,23 Diferelin...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.8.2016 15:54:06
|
|
|
|
nuna78
|
E ovde pocinje moje neznanje . Cemu diferelin, sto se to prima? Nisam videla kod mene da to pise?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.8.2016 16:45:54
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Meni je pisalo Diferelin/Puregon 200...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.8.2016 20:07:39
|
|
|
|
nuna78
|
Meni pise Ctx/gonal II merional I. Aj videcemo, zvacu ih za par dana pa cu videti kad su me planirali.
< Poruku je uredio nuna78 -- 8.8.2016 20:08:22 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
cirokoje ime vam se vise svidjasara (
43%)
anja (
28%)
mia (
29%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!