|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
30.6.2016 19:45:28   
nuna78
Bravo Crvenokosa, naravno da se biti uspesno. Pratila sam tvoju pricu i drago mi je da je da ima puno embrioncica. Pozdrav i ostalim devojka, sa nekima cu se i drziti u avgustu user posted image

< Poruku je uredio nuna78 -- 30.6.2016 19:46:33 >

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1126
30.6.2016 20:15:13   
cekisha
Bravo 👏 crvenokosa, mnogo mi je drago. Jel se družimo u avgustu? 😊

Direktna veza do poruke: 1127
30.6.2016 20:16:45   
Crvenokosaaa
Hvala Nuna78 ja se nadam user posted image
Takodje i tebi srecno i uspesno i da se lepo druzite tamo kao sto sam ja sa mojom ekipom. Lepa prijateljstva mogu da se sklope, jednostavno razumete se user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1128
30.6.2016 20:20:14   
Crvenokosaaa
Cekisha pa ja se iskreno nadam, rekli su da ih zovem kada dobijem da se dogovorimo. Mada u pismu pise pre ciklusa da ih nazovem, sad sam malo zbunjena.Samo da mi ne odloze, tako sam nestrpljivaaaa...
Da mi sad kazu ajde opet sve ispocetka ne bi oklevala ni sekunde, ponovo bi prosla kroz sve ovo user posted image , vredno je svake muke, svakog bola, svake suze...

Direktna veza do poruke: 1129
30.6.2016 20:24:50   
17 joka
Crvenokosa, predivno za embrioncice, eskimcici su mala cuda i sigurna sam u vas uspeh user posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1130
30.6.2016 20:30:28   
cekisha
Ma kakvi da odlože, verovatno je tebi sad drugačija procedura jer nemaš stimulacije već samo vraćanje embriona. Možda će ti davati progestsron za matericu. Uglavnom navijamo da bude bebana sl godine. 😀

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1131
30.6.2016 20:57:12   
Crvenokosaaa
Ma ja sam baksuz, kod mene nista ne ide po planu i kako treba user posted image Mada sam vec i navikla na to.
Ali ovaj put se nadam da ce sve biti ok i bez nekih vecih problema. Dace Bog da uspe dosta sam cekala vreme je malo i za lepe stvari da pocnu da mi se desavaju u zivotu.Dve curice bi bile pun pogodak user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1132
30.6.2016 21:44:06   
17 joka
bice to sve super imaces terapiju a mozda i neces to ce oni odluciti ja znam da cemo se uskoro radovati velikoj beti i user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1133
30.6.2016 23:50:47   
Crvenokosaaa
Ma naravno, ne sumnjam u uspeh mojih smrzlica.Bice to super bebani user posted image user posted image
Hvala cure na lepim recima i podrsci user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1134
1.7.2016 22:43:22   
Crvenokosaaa
Cure moze mala pomoc user posted image
Elem ciklus posle vto sam dobila na 24 dana, tj pre dve nedelje i danas sam opet prokrvarila jel to ok?
Muz mi kaze da idem kod dr a meni se ne ide.

Direktna veza do poruke: 1135
1.7.2016 23:09:08   
cekisha
Pa najbolje da odeš do dr, mada bi ja pozvala ekipu u Valjevu, jer ipak oni su te pratili da pitam za savet. Mada,mislim da je to sve normalno posle toliko stimulacija i hipera. Jel ti bas krenulo, ko pravi ciklus?

Direktna veza do poruke: 1136
2.7.2016 0:09:01   
Crvenokosaaa
Joj sto je sve ovo komplikovano, pa ne znam ni ja drugacije je od ciklusa. Nemam bolove a ja kad dobijem imam uzasne grceve.Meni nesto glupo da ih zovem recice kakva je ova sva felericna user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1137
2.7.2016 0:10:55   
Crvenokosaaa
Ako se pojaca do sutra mozda odem do mog ginekologa, nadam se da ce stati. Ako je ciklus pomera mi sve planove za transfer.

Direktna veza do poruke: 1138
2.7.2016 0:13:22   
Crvenokosaaa
P.S jel ja rekoh u nekom predhodnom ciklusu da sam maler user posted image

Direktna veza do poruke: 1139
2.7.2016 8:52:16   
cekisha
Kako god ti odlučiš. 😀 Ali nećeš im sigurno biti dosadna a ne nisi ni felericna 😀, mozda je bolje da i oni znaju kakva je situacija. Ja sam ih pošteno za svaku nejasnocu zvala i pitala i uvek su izlazili u susret. 😀 Biće to sve ok, ja verujem da se sve dešava sa nekim razlogom. Javi sta si uradila 💋

Direktna veza do poruke: 1140
3.7.2016 10:14:43   
Crvenokosaaa
Na srecu prestalo je juce ujutru tako da nije ciklus, mozda su popucali folikuli jer je i na proslom uz od pre neki dan bilo dosta malih folikula.Svakako sutra idem do mog dr po upute i na uz.

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1141
4.7.2016 19:44:04   
Crvenokosaaa
Evo i ovde da potvrdim tvrdnju o maleru, transfer mi je odlozen za avgustovski ciklus. Bane ide na odmor u julu, mogao je i u avgustu lepse je vreme user posted image , bar meni bi bilo lepse user posted image
Valjda ce biti treca sreca!

Direktna veza do poruke: 1142
7.7.2016 9:11:18   
cekisha
Bice srecan taj avgust, videces. Još kad nam se Bane vrati preplanuo sa mora 😁😁😁, odmoran i svež, i svi zajedno u nove pobede. 👏

Direktna veza do poruke: 1143
8.7.2016 21:11:23   
Crvenokosaaa
Hahahhahhahhahha bas si me nasmejala, ma gledala bi ga ja i onako bledunjavog user posted image
Najvaznije je da bude uspesno, neka nam avgust donese lepe stvari user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1144
19.7.2016 18:01:35   
nuna78
Cao devojke, za par dana mi krece ciklus. Jel neko iz avgustovske grupe krenuo sa kontracepcijom?

Direktna veza do poruke: 1145
19.7.2016 18:05:20   
cekisha
Počela ja, juce. 😀 To mi je bio treći dan ciklusa.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1146
19.7.2016 18:15:08   
nuna78
Jupi user posted image . Bas si me obradovala , bojala sam se da ne odloze, nadam se da cu ti se uskoro pridruziti.

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1147
21.7.2016 12:18:42   
ivili
samo da vas pozdravim devojke, i da vam poželim sreću, da uskoro ugledate svoje II crtice. Ja sam se skoro prikjlučila, trebalo je od julskog ciklusa da počnem sa kontraceptivima, ali kako to često biva, Bog me pogledao i desila se i kod mene prirodna trudnoća u jeku priprema za VTO. Evo za neki dan ulazim u 3. mesec user posted image
Ne gubite nadu, stićićete do cilja, težim ili lakšim putem, na kraju je svejedno. Srećno svima :-*

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1148
21.7.2016 12:29:36   
nuna78
Ivili cestitke od srca, divno je cuti ovako nesto.

(odgovor članu ivili)
Direktna veza do poruke: 1149
21.7.2016 21:47:37   
Crvenokosaaa
Cure kao prvo da vam pozelim srecu i puno lepih folikula i embriona user posted image
Sad se opustite u uzivajte, ja sam to vreme od kont. do neuspelog transfera maksimalno koristila i uzivala, nisam se smirivala. Uopste nisam mislila o ishodu vto i ostalom.
Ivili duso to je divno, zelim ti puno srece i skolsku trudnocu. Psiha je cudo sto se verovatno pokazalo i u tvom slucaju.
Sad povuci i nas cekalice za nosic, pa da krenemo tvojim stopama user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Da li ste imali veliku ili manju svadbu?
pisuljica

Veliku (29%)

Manju (71%)

Ukupan broj glasova: 90

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here