|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
6.6.2016 13:39:18   
suzi kju
Naravno da će biti sve ok, moraš tamo da razmišljaš i tako će i biti!
Jel to prvi pokušaj?

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1076
6.6.2016 14:27:25   
Crvenokosaaa
Da da prvi a nadam se i poslednji.Sad upale blizanci kroz koju godinu (ako zalede koji embrioncic a nadam se da hoce) odem po jos jos jedan par blizanaca i super user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1077
6.6.2016 15:00:38   
suzi kju
Super plan, podržavam!!!
I ja da imam eskime isto bih uradila.
Daj bože da bude i poslednji pokušaj vto.
Neki dan se baš mm našalio da idemo ponovo na vto po još jedan par blizanaca. Ponovo da prolazim stimulaciju jaaaaa ne!!!

< Poruku je uredio suzi kju -- 6.6.2016 15:01:14 >

Direktna veza do poruke: 1078
6.6.2016 16:13:41   
17 joka
Suzi, ako mi verujes ja bih 5 puta jos i 10 samo da uspe user posted image da su nam samo finansije drugacije

jeste da je drugacije sa donacijom ali terapija je ista

< Poruku je uredio 17 joka -- 6.6.2016 16:14:27 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1079
6.6.2016 18:32:23   
Crvenokosaaa
I ja bi ponovo prosla kroz sve a nimalo nije bilo lako.prosla bih bezbroj puta.Za bebu cu sve da uradim i prezivim.
Svim zenama koje prolaze kroz ovo treba dati orden, sve su borci user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1080
6.6.2016 19:08:43   
17 joka
ma mi smo borci, zene zmajevi, treba da budemo ponosni i pre postignutog cilja borimo se za nesto sveto i najdragocenije user posted image user posted image i sve ce mo uspeti neko pre neko kasnije

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1081
6.6.2016 19:50:20   
suzi kju
Možda ste me pogrešno shvatile, da nemam njih dve i ja bih išla dokle god mogu da izdržim, i zdravstveno i finansijski.
A sada kad imaš njih dve, dosta je. Ne bih se više izlagala tome.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1082
6.6.2016 21:57:57   
cekisha
Crvenokosa dušo 😇😊😊jesam li ja to dobro razumela da je transfer u četvrtak? user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1083
7.6.2016 9:46:37   
Crvenokosaaa
Ako Bog da jeste,od 30 jajnih celija ima 29 embriona user posted image user posted image user posted image
Ne mogu da se odluce koji da vrate pa cekaju blaste user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1084
8.6.2016 13:00:54   
cekisha
Crvenokosa kako si, ima li sta novo?Hoce li moci nesto da se zamrzne.?Navijam sutra za tebe. 😀 Covece 30 j c, ne mogu da verujem.... 😀

Direktna veza do poruke: 1085
8.6.2016 15:11:46   
Crvenokosaaa
Ehej evo me sada se vratila od frizera user posted image
Dobro sam,a sutra cu valjda biti jos bolje kada mi vrate moje bebe user posted image
I ja sam se zacudila a jos cudnije mi je bilo da se samo jedna nije oplodila.Nadam se da hoce sutra im je peti dan, od njih toliko nadam se da ce biti par za zaledjavanje.
Sad me zanima sto se ona nije oplodila user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1086
8.6.2016 15:13:19   
Crvenokosaaa
Imam citav razred bebana user posted image
Svi se cude kada kazem koliko ih je bilo, niko nije upoznao ili cuo da ih je neko toliko imao.

Direktna veza do poruke: 1087
8.6.2016 15:16:28   
cekisha
Ženo alal ti vera 😁Ako, sredjuj se sutra za prvi sastanak sa svojom decicom😀 🙌. Koliko ce ti vratiti embriona? Znaci definitivno je utvrđeno da nemaš hiper?

Direktna veza do poruke: 1088
8.6.2016 15:48:28   
Crvenokosaaa
user posted image Milica mi je rekla dva.Sutra prvo idem na uz pa ce videti kakvo je stanje.Vec sedam dana pijem po 2l surutke i pretezno voce i belancevine.Narednih par godina necu okusiti mlecne proizvode, surutka mi je presela user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1089
9.6.2016 10:03:04   
cekisha
Crvenokosa cekam da se javis. Samo hrabro.... 😀

Direktna veza do poruke: 1090
9.6.2016 11:58:18   
Crvenokosaaa
Cure nazalost nemam lepe vesti.Nisu mi vratili embrione,jajnici su ogromni ima slobodne tecnosti.Jbg nisam ocekivala to ali sta je tu je, na to ne mogu da uticem.Imam preko deset lepih blastica, nesto ce ostati da ceka i sesti dan.Za dva meseca otprilike da se javim ponovo za transfer.Nisam mislila da ce mi biti ovako tesko.

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1091
9.6.2016 15:24:30   
cekisha
😕Nemam reci da te utesim.... Izdrzi, ko zna zašto je bolje tako. Brzo ce proci dva meseca, pa ce biti lepih vesti. 💜💜💜💜

Direktna veza do poruke: 1092
9.6.2016 19:45:18   
Crvenokosaaa
Ko to zna, bilo mi je tesko ali sta cu sad nije se sad dalo da ponesem moje bebane kuci.Da je lako nije ali jbg nisam ni ja ocekivala ovakav ishod.
Samo da se ovo sve smiri da za dva meseca idem po moje smrzlice.
Njima u centru hvala za sve, dr je stvarno divan, nezan, fin...nemam reci a i sestrice sa njima user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1093
10.6.2016 11:42:34   
Lavica78
Crvenokosa baš mi je žao, ali znaš kako kažu - ko zna zašto je to dobro user posted image
Sad uživaj u letu, opusti se i prepusti, brzo će proći dva meseca... Meni proletelo ovih skoro pet od prethodnog procesa...
Znaš onu foru: šta to prolete!? -Vikend user posted image e pa tako će i ta dva meseca

user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1094
10.6.2016 12:20:36   
Crvenokosaaa
Ma da user posted image , zao mi je samo tolike muke i bola ni zbog cega, opet mi ostaje cekanje.Ceo zivot ce mi proci u nekom cekanju user posted image
Najvaznije mi je da ima dosta smrzlica i da necu morati ponovo da prolazim kroz sve ovo.Sad mala pauza od Valjevaca,jeste mi bilo lepo sa njima ali prijace i mala pauzica pa opet u druzenje user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1095
10.6.2016 14:10:20   
cekisha
Tako je user posted image to volim da čujem... 💋

Direktna veza do poruke: 1096
10.6.2016 21:33:00   
Crvenokosaaa
Samo da meni bude bolje, da prestanu bolovi i da mi se izduva stomak user posted image .
Posle cu za sve lako.

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1097
10.6.2016 21:54:39   
suzi kju
Crvenokosa bas bzvz, al ja sam se nekako uvek u životu vodila teme da se sve dešava s nekim razlogom.
Oporavi se lepo pa za dva meseca po svoje eskime...

Direktna veza do poruke: 1098
12.6.2016 17:28:19   
17 joka
Crvenokosa draga moja, stvarno nemas razlog da tugujes, bitno je da se ti oporavis i da napravis lepo gnezdo za svoje eskimcice , trebas im zdrava i pozitivna zato bez brige

ta dva meseca ce proleteti, sa 30 jc je i normalno da imas hiper

user posted image za toliko lepih blastica

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1099
15.6.2016 12:59:38   
Crvenokosaaa
Ko zna zasto je to dobro.Bolje i da mi se organizam odmori od tolikih hormona.
Najvaznije mi je da sam izbegla bolnicu, posto je moj dr hteo da me ostavi u bolnici.Dogovorili smo se samo da na svakih par dana idem na uz.Bilo je gusto ali izborila sam se user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here