Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.5.2016 17:57:42
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
U principu dovoljne su mi samo dve lepe i zdrave Vazno je da bude uspesno,videcemo u sredu sta se desava. Mene je ustvari razocarao taj levi jajnik,mlada sam a on ne radi sta ce tek biti kasnije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.5.2016 21:38:02
|
|
|
|
17 joka
|
nemoj da si razocarana , bitno je i jedna ali vredna i ona prava samo napred
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 0:31:16
|
|
|
|
kristinic
|
Cao devojke!Kao prvo da cestitam svim zenicama na uspehu i isto tako sada koje su krenule,da se svima ispuni san da dobiju bebice!Ovako da vam pocnem moju pricu ja sam imala 4 vto dve su bile u Valjevu i te a dve na drugoj klinici!sada zadnju vto u Valjevo i nemam bas reci hvale kao prvo ne treba osmeh treba uspeh... Zene koje su bile u postupku kada i ja mozete da zamislite da ni jednoj nije zamrznut ni jedan embrion! Ovo ne psem kao razocarana u neuspeh vec kao pacijent te klinike koji nema bas reci hvale za uspeh...Dr.je extra! Ali mnogo pacijenata a on sam razumem da ne moze da se posveti svakoj zeni ali ne razumem i dalje da neko dobije 12jc i da ne ostane ni jedna isto tako neko 18 jc i nista! DO koga je do embriologa ili opreme ili ? Nema odgovora! Ja sam osoba koja smatra da je bitan kvalitet a ne broj ali i uspeh je veoma bitan jer sve mi idemo ka jednim ciljem za
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 0:49:01
|
|
|
|
17 joka
|
Kristinic, tema i postoji da bi svako mogao napisati svoje iskustvo, vidjenje misljenje ja sam npr. imala isto 2 neuspeha ali nemislim da je losa klinika ili dr. njihova strucnos jednostavno sve sto je bilo do njih i mene ucinjeno je a imali smo sve blaste i nista sreca i sudbina tu igraju veliku ulogu, ni ti DR. nisu svemocni koliko god nama tesko palo ima perioda kad je los i kad je dobar uspeh samo pozitivno do cilja a ako nisi zadovoljna klinikom i dr. promeni, nadji one kojima verujes i uspece
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 7:13:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ja samo da kao padobranac ubacim opet neki komentar. Divne ste devojke, divna podrska jedna drugoj, veoma je trnovit put kojim odate prema najvaznijem cilju, zelim vam mnogo uspeha i saljem vam milion , toliko bi volela da popunite temu.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 14:19:03
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ma daleko od toga da sam razocarana,vazno je da budu kvalitetne jc i da se sve oplode Kristinic ne znam sta da ti kazem po pitanju zamrzavanja.U Visegradskoj ih lede bez obzira na broj celija sto mi se licno ne svidja.Mojoj drugarici su vratili petocelijski i trocelijski embrion i naravno da nije uspelo.U Valjevu lede samo blaste koje imaju jako veliku stopu uspesnosti. Po meni je bolje da zalede stvarno kvalitetne embrione nego neke losije pa da se daje lazna nada. Sto se tice strucnosti na dr je samo da napravi i izvadi jc a ostalo je na embriologu. Mada na to utice mnogo faktora a ne samo embriolog, i oprema i jos mnogo sto sta... U stvari sve je to Bozija volja
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 14:56:34
|
|
|
|
Lavica78
|
E evo i ja da se ubacim Prvo da podelim sa vama radosnu vest da 27.6. idem na konsultacije u Valjevo Sada su me zvali iz Nemanjine da do tada donesem uput na overu... Drugo, što se tiče (ne)uspešnosti, mnogo je tu faktora... Ja sam i od par lekara čula samo reči hvale za Valjevski tim, što je čudno za lekarski svet, oni su poprilično sujetni. A i meni je bitan faktor da me neko gleda kao čoveka, a ne kao broj. Takođe iz ličnog iskustva mogu reći da su mnogo posvećeniji od lekara u Frontu. Crvenokosa, sada jaaakoooo navijamo za tebe Toliko od mene u ovom javljanju
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 15:13:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvalaaaaa cure! Lavice super Meni je licno kada idem kod dr da ne budem samo broj ili kunic vec da me posmatra kao osobu, a u Valjevu se osecam kao da ih poznajem godinama Za nas znaci kada odemo negde gde nema tenzije i gde te neko doceka sa osmehom i spremam da odgovori na svako pitanje. Lakse se sve ovo prebrodi kada ima razumevanja od osoba koje treba da ti pomognu da dodjes do cilja.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 31.5.2016 22:53:26
|
|
|
|
17 joka
|
Lavicve ima da se na jesen radujemo malim lavicima sto se tice Valjeva moje misljenje je super mada mi je i zao sto tamo necu nikad moci da radim postupak Crvenokosa cekamo dobar izvestaj
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 13:54:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Evo i danasnjeg i ne bas tako lepog izvestaja Jedina lepa stvar je sto se i levi jajnik probudio ali na njemu su mali folikuli, ali opet mi je za utehu sto radi. Na desnom jajniku mislim da ima 4-5 lepih folikula ali i mnostvo malih.Dr se boji da ne dodje do hipera tako da su mi rekli da mi mozda nece vratiti embrione.Ali moja struktura jajnika je takva da ima mnostvo sitnih folikulcica. Sutra stop a u subotu aspiracija Drzite mi fige da ipak sve prodje ok
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 16:11:05
|
|
|
|
olja.
|
Pozdrav svima! I ja sam danas bila u Valjevu, sutra stop, a u subotu aspiracija, panika je već prisutna
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 16:13:59
|
|
|
|
cekisha
|
Crvenokosa a zašto ti ne bi vratili embrione ako sve bude ok ? Izvini, ali nisam upućena... Želim ti svu sreću...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 22:28:04
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cao Oljice (Zivka ) Cekisha pa ako dodje do hipera onda se ne vracaju embrioni zbog komplikacija, nadam se da ce ipak biti bez toga a i ako bude pa Boze moj vazno je da meni bude dobro.Pa cemo za koji mesec ici po eskimcice. Bilo mi je bas tesko kada mi je rekao, nisam plakala ne pamtim od kada a u povratku sam se slomila
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 23:18:05
|
|
|
|
17 joka
|
Olja , dobro nam dosla i puno srece Crvenokosa, hej cemu suzice, pa mnogpo je bolje da se nista neradi ako dodje do hipera ,a eskimcici su pravi mali borci znam puno malih eskimcica ja se iskreno nadam da nece biti hipera a ako se desi samo da brzo prodje nije toliko strasno a u subotu cvrsto vam drzim fige
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 23:21:50
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
hvala i ja se nadam,a i ako ga bude bice valjda blazi oblik. Mislim da nije toliko strasno Samo ne znam kako cu podneti da se vratim kuci bez mojih bebica, ali ipak ne bih rizikovala ako dr ne bude bio za transfer.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 23:27:23
|
|
|
|
17 joka
|
Znam da bi ti bilo tesko a da se odradi tranfer i da neuspe bilo bi ti zao i ja mislim da nece tu biti problema i da uskoro navijamo za veliku betu a ti cuvaj zivce za svoju decicu trebace ti veruj
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 23:45:17
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sad je sve u Banovim i Bozijim rukama pa sta bude Ne sumnjam u pozitivan ishod
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2016 23:52:34
|
|
|
|
17 joka
|
tako hocu da cujem osmeh na lice i pozitiva, pravi decici srecno gnezdo da uzivaju 9 meseci
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 13:25:44
|
|
|
|
Lavica78
|
Crvenokosa samo glavu gore i pozitivno. Kao što je i Joka rekla, eskimčići su pravi borci Taman da malo odmoriš i pripremiš organizam za bebice i eto velike bete Držimo fige da u subotu sve bude kako treba
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 15:15:45
|
|
|
|
cekisha
|
Crvenokosa samo hrabro, navijam za tebe. Ajde izdrzi, pa da ideš sa bebama kući pa mi za tobom. Evo mi svratili u Banju na ručak, vraćamo se sa konsultacija, sve je ok. Biće vto u julu ili avgustu, zavisno od grupa. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 16:30:17
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala cure Cekisha super, mozda se i vidimo tamo Sada skupljaj pozitivnu energiju i uzivaj
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 17:16:40
|
|
|
|
olja.
|
Imala sam nekih problema oko prijave, hvala 17 joka za dobrodošlicu. Crvenokosaaa ubiću te za "Živka"
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 17:56:57
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Oljice bolje Zivka nego ono drugo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 18:07:42
|
|
|
|
cekisha
|
Crvenokosa kakva je situacija, jel bila stop inekcija?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2016 20:19:43
|
|
|
|
17 joka
|
cekisha , super to ce za cas i eto nas da navijamo Crvenokosa imam ja neki lep osecaj da ce sve biti super pridruzite nam se i na ostalim temama kao npr. ovde KLIK
< Poruku je uredio 17 joka -- 2.6.2016 20:20:47 >
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.