|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
30.5.2016 17:57:42   
Crvenokosaaa
U principu dovoljne su mi samo dve lepe i zdrave user posted image
Vazno je da bude uspesno,videcemo u sredu sta se desava.
Mene je ustvari razocarao taj levi jajnik,mlada sam a on ne radi sta ce tek biti kasnije user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1026
30.5.2016 21:38:02   
17 joka
nemoj da si razocarana , bitno je i jedna ali vredna i ona pravauser posted image samo napred

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1027
31.5.2016 0:31:16   
kristinic
Cao devojke!Kao prvo da cestitam svim zenicama na uspehu i isto tako sada koje su krenule,da se svima ispuni san da dobiju bebice!Ovako da vam pocnem moju pricu ja sam imala 4 vto dve su bile u Valjevu i te a dve na drugoj klinici!sada zadnju vto u Valjevo i nemam bas reci hvale kao prvo ne treba osmeh treba uspeh... Zene koje su bile u postupku kada i ja mozete da zamislite da ni jednoj nije zamrznut ni jedan embrion! Ovo ne psem kao razocarana u neuspeh vec kao pacijent te klinike koji nema bas reci hvale za uspeh...Dr.je extra! Ali mnogo pacijenata a on sam razumem da ne moze da se posveti svakoj zeni ali ne razumem i dalje da neko dobije 12jc i da ne ostane ni jedna isto tako neko 18 jc i nista! DO koga je do embriologa ili opreme ili ? Nema odgovora! Ja sam osoba koja smatra da je bitan kvalitet a ne broj ali i uspeh je veoma bitan jer sve mi idemo ka jednim ciljem za user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1028
31.5.2016 0:49:01   
17 joka
Kristinic, tema i postoji da bi svako mogao napisati svoje iskustvo, vidjenje misljenje

ja sam npr. imala isto 2 neuspeha ali nemislim da je losa klinika ili dr. njihova strucnos jednostavno sve sto je bilo do njih i mene ucinjeno je a imali smo sve blaste i nista

sreca i sudbina tu igraju veliku ulogu, ni ti DR. nisu svemocni koliko god nama tesko palo
ima perioda kad je los i kad je dobar uspeh

samo pozitivno do cilja

a ako nisi zadovoljna klinikom i dr. promeni, nadji one kojima verujes i uspece user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu kristinic)
Direktna veza do poruke: 1029
31.5.2016 7:13:34   
vocicana
Ja samo da kao padobranac ubacim opet neki komentar.
Divne ste devojke, divna podrska jedna drugoj, veoma je trnovit put kojim odate prema najvaznijem cilju, zelim vam mnogo uspeha i saljem vam milionuser posted image , toliko bi volela da popunite user posted image temu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1030
31.5.2016 14:19:03   
Crvenokosaaa
Ma daleko od toga da sam razocarana,vazno je da budu kvalitetne jc i da se sve oplode user posted image
Kristinic ne znam sta da ti kazem po pitanju zamrzavanja.U Visegradskoj ih lede bez obzira na broj celija sto mi se licno ne svidja.Mojoj drugarici su vratili petocelijski i trocelijski embrion i naravno da nije uspelo.U Valjevu lede samo blaste koje imaju jako veliku stopu uspesnosti.
Po meni je bolje da zalede stvarno kvalitetne embrione nego neke losije pa da se daje lazna nada.
Sto se tice strucnosti na dr je samo da napravi user posted image i izvadi jc a ostalo je na embriologu.
Mada na to utice mnogo faktora a ne samo embriolog, i oprema i jos mnogo sto sta...
U stvari sve je to Bozija volja user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1031
31.5.2016 14:56:34   
Lavica78
E evo i ja da se ubacim user posted image
Prvo da podelim sa vama radosnu vest da 27.6. idem na konsultacije u Valjevo user posted image Sada su me zvali iz Nemanjine da do tada donesem uput na overu...

Drugo, što se tiče (ne)uspešnosti, mnogo je tu faktora... Ja sam i od par lekara čula samo reči hvale za Valjevski tim, što je čudno za lekarski svet, oni su poprilično sujetni. A i meni je bitan faktor da me neko gleda kao čoveka, a ne kao broj. Takođe iz ličnog iskustva mogu reći da su mnogo posvećeniji od lekara u Frontu.

Crvenokosa, sada jaaakoooo navijamo za tebe user posted image

Toliko od mene u ovom javljanju user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1032
31.5.2016 15:13:32   
Crvenokosaaa
Hvalaaaaa cure!
Lavice super user posted image
Meni je licno kada idem kod dr da ne budem samo broj ili kunic vec da me posmatra kao osobu, a u Valjevu se osecam kao da ih poznajem godinama user posted image
Za nas znaci kada odemo negde gde nema tenzije i gde te neko doceka sa osmehom i spremam da odgovori na svako pitanje.
Lakse se sve ovo prebrodi kada ima razumevanja od osoba koje treba da ti pomognu da dodjes do cilja.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1033
31.5.2016 22:53:26   
17 joka
Lavicve user posted image ima da se na jesen radujemo malim lavicima

sto se tice Valjeva moje misljenje je super mada mi je i zao sto tamo necu nikad moci da radim postupak

Crvenokosa cekamo dobar izvestaj user posted image

Direktna veza do poruke: 1034
1.6.2016 13:54:32   
Crvenokosaaa
Evo i danasnjeg i ne bas tako lepog izvestaja user posted image
Jedina lepa stvar je sto se i levi jajnik probudio ali na njemu su mali folikuli, ali opet mi je za utehu sto radi.
Na desnom jajniku mislim da ima 4-5 lepih folikula ali i mnostvo malih.Dr se boji da ne dodje do hipera tako da su mi rekli da mi mozda nece vratiti embrione.Ali moja struktura jajnika je takva da ima mnostvo sitnih folikulcica.
Sutra stop a u subotu aspiracija user posted image
Drzite mi fige da ipak sve prodje ok

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1035
1.6.2016 16:11:05   
olja.
Pozdrav svima! I ja sam danas bila u Valjevu, sutra stop, a u subotu aspiracija, panika je već prisutna user posted image

Direktna veza do poruke: 1036
1.6.2016 16:13:59   
cekisha
Crvenokosa a zašto ti ne bi vratili embrione ako sve bude ok ? Izvini, ali nisam upućena... Želim ti svu sreću...

(odgovor članu olja.)
Direktna veza do poruke: 1037
1.6.2016 22:28:04   
Crvenokosaaa
Cao Oljice (Zivka user posted image ) user posted image
Cekisha pa ako dodje do hipera onda se ne vracaju embrioni zbog komplikacija, nadam se da ce ipak biti bez toga a i ako bude pa Boze moj vazno je da meni bude dobro.Pa cemo za koji mesec ici po eskimcice.
Bilo mi je bas tesko kada mi je rekao, nisam plakala ne pamtim od kada a u povratku sam se slomila user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1038
1.6.2016 23:18:05   
17 joka
Olja , dobro nam dosla i puno sreceuser posted image

Crvenokosa, hej cemu suzice, pa mnogpo je bolje da se nista neradi ako dodje do hipera ,a eskimcici su pravi mali borci znam puno malih eskimcica

ja se iskreno nadam da nece biti hipera a ako se desi samo da brzo prodje nije toliko strasno a u subotu cvrsto vam drzim figeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1039
1.6.2016 23:21:50   
Crvenokosaaa
user posted image hvala i ja se nadam,a i ako ga bude bice valjda blazi oblik.
Mislim da nije toliko strasno user posted image
Samo ne znam kako cu podneti da se vratim kuci bez mojih bebica, ali ipak ne bih rizikovala ako dr ne bude bio za transfer.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1040
1.6.2016 23:27:23   
17 joka
Znam da bi ti bilo tesko a da se odradi tranfer i da neuspe bilo bi ti zao

i ja mislim da nece tu biti problema i da uskoro navijamo za veliku betu

a ti cuvaj zivce za svoju decicu trebace ti veruj user posted image

Direktna veza do poruke: 1041
1.6.2016 23:45:17   
Crvenokosaaa
Sad je sve u Banovim i Bozijim rukama pa sta bude user posted image
Ne sumnjam u pozitivan ishod user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1042
1.6.2016 23:52:34   
17 joka
tako hocu da cujem osmeh na lice i pozitiva, pravi decici srecno gnezdo da uzivaju 9 meseciuser posted image

Direktna veza do poruke: 1043
2.6.2016 13:25:44   
Lavica78
Crvenokosa samo glavu gore i pozitivno. Kao što je i Joka rekla, eskimčići su pravi borci user posted image Taman da malo odmoriš i pripremiš organizam za bebice i eto velike bete user posted image

Držimo fige da u subotu sve bude kako treba user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1044
2.6.2016 15:15:45   
cekisha
Crvenokosa samo hrabro, navijam za tebe. Ajde izdrzi, pa da ideš sa bebama kući pa mi za tobom. Evo mi svratili u Banju na ručak, vraćamo se sa konsultacija, sve je ok. Biće vto u julu ili avgustu, zavisno od grupa. 😀

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1045
2.6.2016 16:30:17   
Crvenokosaaa
Hvala cure user posted image
Cekisha super, mozda se i vidimo tamo user posted image
Sada skupljaj pozitivnu energiju i uzivaj user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1046
2.6.2016 17:16:40   
olja.
Imala sam nekih problema oko prijave, hvala 17 joka za dobrodošlicu. Crvenokosaaa ubiću te za "Živka" user posted image

Direktna veza do poruke: 1047
2.6.2016 17:56:57   
Crvenokosaaa
Oljice bolje Zivka nego ono drugo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olja.)
Direktna veza do poruke: 1048
2.6.2016 18:07:42   
cekisha
Crvenokosa kakva je situacija, jel bila stop inekcija?

Direktna veza do poruke: 1049
2.6.2016 20:19:43   
17 joka
cekisha , super to ce za cas i eto nas da navijamouser posted image

Crvenokosa imam ja neki lep osecaj da ce sve biti superuser posted image

pridruzite nam se i na ostalim temama kao npr. ovde KLIK

< Poruku je uredio 17 joka -- 2.6.2016 20:20:47 >

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here