Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.5.2016 21:09:30
|
|
|
|
17 joka
|
Radoznala jako mi je zao ali samo napred nema odustajanja ni od prirodnih radinosti ni od VTO pa gde upali jos bolje,uzivajte odmorite i u nove pobede. Alisa se nije javila zar nije ona bila u tvojoj gruppi kako je prosla ona?
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.5.2016 14:56:06
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvala vam devojke na odgovorima... Videćemo šta će i kako će biti i da li će dr. Bane i dalje da bude za histero. 28.4. prošla prvostepenu, birala Valjevo, sad čekam utorak da pozovem za drugostepenu koja će biti u Frontu... Mirjanche, glavu gore, malo sredi ishranu i probaj sa nekom alternativom. Ja sam uvek pre za to, pogotovo što imam samo pozitivna iskustva sa tim stvarima... Sve vas
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.5.2016 15:19:44
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice slobodno zovi sutra Front da zakazes komisiju jer oni petkom dobijaju spiskove iz Nemanjine, sto znaci da su tvoj vec dobili. Ja sam oba puta prosla prvostepenu u cetvrtak a Front zvala u ponedeljak i zakazala bez problema. Jedino sto zakazuju za 2 meseca :-(
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.5.2016 16:01:49
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvala ti. Probaću, ali obzirom da su bili praznici, teško...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2016 15:12:05
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice sta bi, jesi li zvala Front?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2016 15:33:38
|
|
|
|
Lavica78
|
Jao kad sam videla poruku od tebe setila sam se Ma haos mi na poslu, ne znam gde udaram. Zvaću u ponedeljak, sad ću da napravim podsetnik...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 14:47:26
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice jsi li zvala Front ili da te ja sutra ujutru podestim da ih zoves?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 14:50:50
|
|
|
|
Lavica78
|
Zvala, 21.6. zakazana drugostepena Hvala
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 14:53:09
|
|
|
|
Mirjanche
|
Super
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 15:10:45
|
|
|
|
Lavica78
|
Ti beše ove nedelje ideš na kontrolu za polip? Držim fige da je otišao sa ciklusom
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 15:13:18
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice hvala ti Da u sredu. Ziva nisam, vec danima lose spavam jer ne mogu to da izbijem iz glave. Al jos malo pa cu znati na cemu sam pa cu bar bolje spavati jer znam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 15:20:17
|
|
|
|
Lavica78
|
Jao znam! I ja mnogo gore podnosim neizvesnost nego sam ishod, kakav god bio. Ma biće to sve OK
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 18:05:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice78 Mirjanche srecno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.5.2016 10:00:56
|
|
|
|
Lavica78
|
Sad me zvali iz Fronta, pomerili mi komisiju na 23.5. Mirjanche, čekamo rezultate kontrole i jako stiskamo pesnice
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.5.2016 16:11:54
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice super za komisiju, bas ti je brzo i zelim ti da sve dobro prodje Meni polip nije otisao. Zakazala sam histeroskopiju za 08.08., to im je bio prvi slobodan termin a da meni odgovara zbog ciklusa. Pa videcemo. 21.09. Treba da idem na dopunu komisije sa otpusnom listom i histopatoloskim nalazom. Pa mozda sam ode do tada ali neverujem. Za dve nedelje polip je porastao u duplo. Al sad znam na cemu sam.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.5.2016 16:16:47
|
|
|
|
17 joka
|
Mirjance, taman da napunis baterije preko leta, odradis histero i u nove pobede Lavice brzo ce sve to leti vreme
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.5.2016 19:56:49
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje malopre pao prvi diferelin,sama sam se bockala ,nije toliko strasno za prvi put bila sam profi .Pored finalnog uboda imam jos tri neuspela
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.5.2016 19:58:46
|
|
|
|
Lavica78
|
Braaaavoooo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.5.2016 20:10:14
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
mislila sam da ja to necu moci sama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 0:52:53
|
|
|
|
17 joka
|
Srecno i bebicetno da bude
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 18:43:22
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crvenokosaaa,srecno i sa trocifrenom betom da bude
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 20:13:46
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala cure bice valjda sve ok Zavicaju kako si ti,sta je bilo sa nalazima?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 20:22:20
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Dobro je,nalazi i posle mesec dana ništa bolje. Od sutra počinjem da kombinujem Euthyrox 50 i 25.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 20:28:41
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zao mi je jer te razumem, znam kako je kada nesto cekas a neka sitnica to sve koci.Ali ne brini se do sledece kontrole sve ce se srediti sigurno. Zasto ne probas i neke prirodne lekice, ne moze da odmogne.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.5.2016 22:40:50
|
|
|
|
cekisha
|
Drage moje da vam se pridruzim. 2.6.smo pozvani na konsultacije u Va, sta mogu da očekujem? Kakva je procedura, hoćemo li brzo uci u proces?Inace u Va sam radila histeroskopiju i tri inseminacije i prezadovoljna sam Valjevom. A trebalo nam je dve godine da prodjemo komisiju u Bgd... Pozdrav svima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?