Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2016 21:04:22
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Super draga... Od kada se bockas diferelinom?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2016 21:09:46
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvalaaa Mislim od 16 maja,Bilja mi je rekla da im se javim pred kraj prve kutije tableta da mi kazu kada da dodjem na kontrolu.Stimulaciju mi je pominjala od 25-tog maja
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.4.2016 19:27:39
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cure da vas pitam, jeste li imale nuspojave od microgynona i kada tj posle koliko dana koriscenja su pocele da se pojavljuju?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.4.2016 19:52:59
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crvenokosa,kako podnosis Microgynon?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.4.2016 20:05:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pa sad za sad ok pupupupuppu da ne ureknem,samo imam bas veliku promenu raspolozenja, nemam energije, bezvoljna sam...cas mi je zimaaaa cas vruce.Kako sam citala kakve su ostale zene imale simptome ja sam bar mislim po tom pitanju super .Valjda ce sve biti ok sad sam sva zbunjena Jesi li se ti malo privikla na terapiju?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 23.4.2016 20:07:10
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sad sam se malo oraspolozila jer sam videla na fb da imaju 5 pozitivnih beta i to lepih beta
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:12:38
|
|
|
|
ketusa
|
Drage dame evo i mene,malo kasnim sa porukama ali nemam nista lepo da vam javim tacnije na konsultaciji mi je dr.Bane ustanovio da mi jedan jajovod pusta vodu nazad u matericu i da zbog toga moram prvo na laparoskopiju,pa se sad spremam za to. :(
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:17:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
ketusa zao mi je ali bolje je sto su videli nego da dzabe radis bezuspesno vto.Jel imas zacepljene jajovode? Ja sam radila laparo i histero nije strasno brzo se oporavis,ako te nesto zanima u vezi operacije tu sam da pomognem koliko mogu Gde ces raditi operaciju?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:22:33
|
|
|
|
ketusa
|
Radice mi dr.Bane ili dr.Davor u Valjevu,radila sam ja vec jednom laparo bio mi zacepljen desni jajovod,a 2014 sam radila produvavanje i doktor rekao da je sve ok a kada su Bane i Davor videli snimke kazu nije ni blizu dobrog jer mi sad levi jajovod zacepljen i tu vodu koja mora da ide u trbusnu duplju on vraca u matericu i zbog toga do trudnoce ne dolazi,pa se oni boje da mi ni vantelesna zbog toga ne uspe.Sad cekam jedan nalaz pa ako bude dobar odmah da zakazujem.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:28:03
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Super onda si u sigurnim rukama Pa ti mozda posle operacije i prirodno ostanes trudna Hidrosalpinks sprecava valjda da se embrion usadi u matericu. Ipak je bolje da se to sredi pre prve vto.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:43:46
|
|
|
|
ketusa
|
Joj samo da to sve bude dobro :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:48:04
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Bice to draga sve ok, sve su to iskusenja pred nesto vazno u nasim zivotima.Uvek postoji neka zackoljica a ja to najbolje znam . Javi kada su ti zakazali operaciju,nadam se da se ne ceka dugo, odakle si?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 20:51:11
|
|
|
|
ketusa
|
Pa ja sam cula da se ne ceka dugo,u sredu cu videti pa javljam.Ja sam inace iz okoline Bogatica.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.4.2016 22:12:05
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
O pa nas dve smo blizu Super ja sam u Beogradu ganjala vise od godinu , tada u Valjevu jos nije radio centar
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 9:21:45
|
|
|
|
Lavica78
|
Devojke, jedno pitanjce. -naravno ako neko ima iskustva sa tim ili zna nekog... Pred prethodnu VTO dr.Bane je bio mišljenja da je trebala da se radi histero, ali kako sam već krenula sa terapijom, na tome se i završilo. Ako sada opet dobijem Valjevo (naravno da ću njih birati), obzirom da sam iz Beograda, i obzirom da bi se histero radila na njegov zahtev, da li mogu da je radim u Valjevu? Ili ću morati da zakazujem u Bgd-u što em traje, em sujetni doktori pa ko zna kako ću da prođem sa njima ako budem radila u Bgdu... Kad se samo setim koliko je bila neprijatna dr. Arsić kad je saznala da sam radila VTO u Valjevu (koje nisam birala (nisam znala grešna koliki su carevi )), koja je inače super, i čiji sam pacijent u Beogradu. Kad sam došla onako sva preplašena pošto sam bila svesna da sa trudnoćom nije baš sve kako treba, a ona krenula da se dere na mene što nemam odštampane rezultate bete, a ja sve uredno imala u folderu na telefonu (morala sam inače da mirujem)...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 11:28:39
|
|
|
|
Bebana17
|
Lavice, mozes i u Valjevu da je radis, ali o svom trosku, jer ti niko nece dati uput za nju pored beogradskih klinika, kostala je oko 8000 dinara, ali kod njih se radi bez anestezije, pa sam ja (zbog kukavicluka) radila u Betaniji o svom trosku 35000 dinara. Uklonjen mi je septum. U Valjevu je radila moja drugarica histero, kaze da boli, ali da ne traje dugo.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 13:17:01
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mislim da moze na uput overen u socijalnom,ja sam imala pravo da biram u koju cu kliniku ali sam nazalost izabrala Visegradsku.Najbolje je da proveris sa svojim dr ili da nazoves Valjevo pa da njih pitas.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 13:23:21
|
|
|
|
Kinesce
|
Lavice kao sto je Bebana rekla mozes u VA da radis ali o svom trosku.Ja sam radila pre dve godine,8000 je bilo i radi se bez anestezije.Radila sam u ciklusu pre VTO tj vec sam bila na kontracepciji.Kazu da je veca uspesnost VTO jer pored toga sto ce videti kakvo je stanje unutra oni malo i zagrebu endometrijum sto pospesuje implantaciju...Raspitaj se koliko se ceka kod nas,cini mi se da se manje ceka u Visegradskoj nego u Frontu.Pre mesec dana sam radila privatno u Feroni u NS cena je 43750. Srecno
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 13:37:52
|
|
|
|
Bebana17
|
Crvenokosa, ne mozes da biras te intervencije tipa histero, laparo i ostalo da radis van teritorije grada Beograda, niko ti nece overiti uput za to u Bg. Druga stvar je sa vantelesnom. U Bg biras na kojoj klinici ces raditi histero, al sa te klinike treba da smatraju da ti treba ta intervencija, nije dovoljno sto neko sa druge klinike to misli. Prvo ides na izabranu kliniku na pregled (meni trazili uput i za to) pa onda oni zakazuju histero, najbrze se uradi cini mi se u Visegradskoj, u Frontu najsporije.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 15:43:45
|
|
|
|
Mirjanche
|
Devojke ja juce bila na drugostepenoj u Frontu. I naravno kod mene nista nemoze da ide normalno. Nadju mi polip od 3mm i kazu dodji za dve nedelje (u medjuvremenu treba da dobijem) pa da vidimo da li je otislo a ako nije onda histero pa ce mi tek posle toga dati odobrenje za VTO. Bas sam se smorila :( u decembru punim 40 godina.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.4.2016 16:10:05
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam iz Loznice i mogla sam da biram ili tu ili Beograd,Novi Sad...u krajnjoj liniji 8 000 nije skupo, meni su za laparo u Frontu trazili da platim "samo" participaciju 25 000 din. iako sam imala overen uput od socijalnog Za beogradske osiguranike ne znam kako funkcionise, mislila sam da je svuda isto Mirjanche zasto ne probas neke cajeve, tinkture u medjuvremenu dok ne dobijes?Imas vremena do decembra
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.4.2016 8:42:03
|
|
|
|
Mirjanche
|
Jeste da imam vremena do decembra ali vise mi je muka od raznoraznih intervencija. Pre 2 godine sam vec radila histero, isto je polip bio u pitanju. Sad se sve nadam da ce otici sa menstruacijom. Zadnjih meseci kako kod kog lekara odem, svaki mi nadje nsto novo. Prvo ins.rezistencija, pa trombohilije i sad polip i to sve zadnjih 2 meseca. Malo mi je previse odjednom a znam da moram da guram dalje. Pa tako ponekad, kao sad klonem i mislim da nemam snage. Ali dobro je idu praznici pa cu sa porodicom da preguram i ovo :-) i sve ce biti u redu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.4.2016 9:54:28
|
|
|
|
Bebana17
|
Mirjance, ne daj se, ja imam insulinsku rezistenciju, hipotireozu i trombofiliju (vrstu zaista opasnu za iznosenje trudnoce) i opet sam uspela da u Valjevu zatrudnim i donesem na svet moje blizance. Uspeces, samo treba strpljenja i da ne odustajes.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.4.2016 11:19:33
|
|
|
|
Mirjanche
|
Bebana hvala ti Znam ja da cu uspeti samo me ponekad tako uhvati al na srecu brzo me prodje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.4.2016 16:23:56
|
|
|
|
17 joka
|
devojke navijam za sve vas jako Bebana za vas poseban veliki Mirjance ovaj put ce biti dobitni
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.