Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 11:32:13
|
|
|
|
radoznalamala
|
Drage moje, evo odbrojavamo "sitno" Stanje sa simptomima, klasican pms, stomal me 2 noci razbio, silazila u kupatilo da stavim ulozak misleci da je garant krenula, kad ono... nista. Nocas glavobolja ubila me... jutros opet nista Ono bitnije, stanje u glavi, daj da svane taj ponedeljak Hvala vam sto mislite na mene
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 11:38:33
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
A ja sam upravo htela da ti posaljem poruku da pitam jesi li mozda radila testic. Bice to sve ok,ti ako sam dobro skontala ti nemas problem da ostanes u drugom stanju vec da zadrzis trudnocu ? Simptomi trudnoce i pms su uglavnom jako slicni,a ja navijam da su to simptomi trudnoce Navijam za veliku betuuuuu pa da nas sutra sve obradujes
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 11:43:38
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Radoznalaaa,biće to lepa beta Samo pozitivno...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 11:44:30
|
|
|
|
radoznalamala
|
ISkreno, dvoumila sam se oko testa, i na posletku odustala... Kud sam izdrzala do sad, jos jedan dan me ne vadi A sto se tice ostalog, skroz si u pravu... Ako su se moji "cvetici" zakacili, meni borba tek predstoji da ih podgajim do kraja Ali, i dalje ne trcim mnogo unapred... Prvo beta ujutru, pa tek onda razmisljamo za dalje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 11:46:25
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Svim srcem sam uz tebe i navijam za cvetice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 11:50:35
|
|
|
|
radoznalamala
|
Hvala vam puno I da sto pre krenete obe ovako da prebrajate simptome
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.4.2016 12:08:33
|
|
|
|
radoznalamala
|
Zaboravih da pomenem, toliko sam se izvestila u bockanju ovog Fraxija, da cu vam rado izaci u susret ako koja bude ostala u Va, a ne sme sama da se bocka
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 12:06:36
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Radiznalaaaaaaa
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 12:10:08
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dve Ringerajine korisnice koje budu najaktivnije u okviru foruma zatrudnjivanje u periodu od 14.4. do 14.5.2016. osvojiće kao nagradu po kutiju PROXEED WOMEN koja će biti dostavljena na adresu dobitnica u Srbiji (o trošku sponzora). Dobitnici se ne mogu ponavljati. PROČITAJ VIŠE Jednostavan, siguran i uspešan način da doprineset_e vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu. Pažljivo odabrani sastojci preparata PROXEED WOMEN zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, i potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet). PROXEED WOMEN je dijetetski suplement specijalno napravljen da poveća mogućnost da dođe do trudnoće. Ova patentirana formula nastala je kao rezultat višegodišnjih naučnih istraživanja, italijanske farmaceutske kompanije SIGMA-TAU, metaboličkih procesa u našem organizmu i uloge koju suplementi imaju na naše zdravlje. Vitamini B6,B5,C,D i cink doprinose održavanju normalnog hormonskog ciklusa kod žene L-arginin je aminokiselina koja povećava odgovor jajnika, kvalitet endometrijuma i šanse za trudnoću kod IVF pacijenata. L-arginin povećava nivo NO (azot monoksida) koji je vazodilatator, tako da dovodi do širenja krvnih sudova i pospešuje propustljivost folikularnog epitelijuma. L-karnitin, acetil-L-karnitin, L-arginin, gvožđe, selen, n-acetil cistein, fruktoza, vitamini E i C smanjuju oksidativni stres i pomažu biološke procese za normalno funkcionisanje jajnika,matericei cerviksa. Folna kiselina, cink, vitamini C, E i A imaju važnu ulogu u sintezi DNK, kvalitetu jajne ćelije i smanjivanju oksidativnog stresa kako bi održali u tkivima odnos oksidanti-antioksidanti. Na ovaj način oni imaju pozitivno dejstvo na plodnost i reproduktivno zdravlje kod žena.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 12:12:46
|
|
|
|
radoznalamala
|
E duse moje, zao mi je, ali nemam lepe vesti Beta je 0, i nismo imali nista za zamrzavanje. Vama drzim fige, i navijam svim srcem da me sto pre obradujete
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 15:37:03
|
|
|
|
Mirjanche
|
Radoznala mala mnogo mnogo mi je zao ali nemoj da se predas, odmori mesec dva pa u nove pobede. Samo strpljivo i bice. Samo hrabro.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 15:43:28
|
|
|
|
Mirjanche
|
Ja za nedelju dana idem na drugostepenu komisiju u NF. U medjuvremenu su mi nasli insulinsku rezistenciju pa sam sad na terapiji gluforminom. Inace na svoju sam ruku odradila OGTT sa insulinemijama jer ginekolog mi je rekla da nemam potrebe da radim jer nemam policisticne jajnike. A eto ispostavilo se da ima potrebe da radim. A nasli su mi i dve trombofilije. To mi je endokrinolog rekla da uradim. Cekam jos neke rezultate od endokrinologa pa da mi i ona da izvestaj da bih mogla da jurim hematologa. Moja doktorka endokrinolog insistira na misljenju samo odredjenog hematologa (neznam da li je dozvoljeno pisati imena pa zato ne pisem) pa pitanje je da li cu moci da dodjem do njega na vreme. Inace rekla mi je da verovatno imam mikrotrombove na zidu materice koji ne dozvoljavaju da se plod zadrzi. Kaze ako ti ciklus kasni po 6-7 dana, najverovatnije se zakacilo pa otkacilo zbog trombova. A meni to bude 2-3 puta godisnje. Dacu sve od sebe da sve izjurim na vreme jer meni je ovo druga o drzavnom trosku a i u decembru punim 40. Tesim se da cu ovog puta pokriti sve sto do sada nisam znala pa nemoze da neuspe
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 18:26:58
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Radoznalamala jako mi je zao,bas sam se razocarala Ti si pozitivna i optimista i znam da neces tako lako odustati i predati se ,bas mi je krivo a mislila sam da je uspelo sigurno Kako to da nemas nista za zamrzavanje,ima li pozitivnih beta iz tvoje grupe? Mirjanche uskoro da nam se pridruzis
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.4.2016 18:30:25
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mirjanche i ja sam na svoju ruku radila test i ustanovila da imam problem da insulinom,meni je najveci problem u prvom satu jer mi je insulin veliki i obara secer pa padam u hipoglikemiju.I ja kao terapiju pijem tefor.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 11:59:23
|
|
|
|
radoznalamala
|
Crvenokosa ne znam sta da ti kazem, i mi smo ocekivali drugaciji rezultat, ali... Sta je tu je. Mislim da za sada imamo jednu potvrdjenu poz.betu, i nas tri sa negativnim skorom... Cekamo jos sutra nekoliko zenica... A sto se mene tice, sledi odmor i "ciscenje" i glave, i organizma od onolikih hormona bar 6 meseci... Posle toga??? Iskreno, mislim da se u ove i ovakve akcije vise necu upustati, a ako se sta desi "slucajno" (nama su rezulatti oboma ok) super! Drzim palceve, i tu sam, sa vama, ako ustreba kakva pomoc i podrska
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 12:06:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam se sad licno bas uplasila,bila sam ubedjena da ce kod tebe biti sve ok. Ti ces vec sledeceg meseca biti trudna spontano sigurna sam u to,tebi je makar sto se toga tice lakse jer znas da nemas problema prirodno da zacnes.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 12:14:09
|
|
|
|
radoznalamala
|
Nemas razloga da se plasis, samo lagano i opusteno... i veruj Bice tu pozitivnih beta ihaj A ja cu da se "restartujem" i vratim se uzivanjima u ovom divnom coveku kog imam pored sebe, a ako i dodje do tad cu tek da razmisljam sta dalje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 12:20:37
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Tako je ljubav pobedjuje sve
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 12:24:03
|
|
|
|
radoznalamala
|
Samo se ti bavi lepim stvarima i poz.ljudima, i uzivaj... I naravno, javljaj se, ja sam tu da "poguram" ako ustreba
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 13:26:52
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hocu,hvala... Danas sam trebala da dobijem i ono kasni,kad ga cekam kao nikada ono kasni kad ne treba da dobijem ja dobijem...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 16:24:46
|
|
|
|
Lavica78
|
Radoznalamala baš mi je žao Ali ti si jedna toliko pozitivna osoba da ne sumnjam da će takav, pozitivan, biti i ishod pre ili kasnije Jer kao što piše u mom potpisu... A ti si od onih ljudi što sigurno gaje cvetni vrt tamo gore Sve najbolje želim svima Ja sam sigurna da ako nešto jako želimo, da će se i ispuniti pre ili kasnije, samo ne treba odustajati. Sve vas
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 20:58:32
|
|
|
|
radoznalamala
|
Lavice duso lepa Imamo izbor, ili da tonemo, ili da dignemo glavu i guramo dalje... Ja sam uvek birala ovo drugo Ljubim, i cekam lepe vesti od vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 21:49:34
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Radoznalaaa,samo pozitivno,tebe tvoja sreca ceka,samo je pitanje trenutka... Crvenokosa,da ti ne zeznes VTO,hihihihihi...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.4.2016 22:20:08
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zavicaju zajedno cemo ako Bog da Ja vala necu odustati dok ne izguram do cilja. Dobila sam tako da sutra zovem Valjevo nadam se da cu krenuti od sutra sa tableticama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.4.2016 9:27:27
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje samo da vam javim da sam od danas na konracepciji.Tablete pijem do 20-tog maja,na diferelinu sam. Sad sam i srecna i uplasena,pomesana su mi osecanja.Ne mogu da verujem da sam konacno stigla do ovoga,jer je jako teska i duga borba bila doci do vto.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.