Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 14:22:05
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: ZAVICAJ2011 Dobro je,nalazi i posle mesec dana ništa bolje. Od sutra počinjem da kombinujem Euthyrox 50 i 25. Nemoj da ti bude zao, sve dok sve nedovedes u red i sve bude dobro postupak nikako nemoj zapocinjati, posle bi ti bilo zao sto je neka sitnica sve pokvarila. zato polako brzo ces sve srediti i radovacemo se ubedjena sam
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 15:02:06
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cekisha dobrodosla, suprug i ti imacete razgovor sa dr, na razgovor treba da poneses svu dokumentaciju.Tada ce ti odrediti terapiju i pitati vas kada hocete da udjete u proces . Ja sam imala konsultacije 03.03 a sada sam na diferelinu, za koji dan treba da pocnem sa stimulacijom. E sad drage cure mene zanima koji dan ciklusa ste krenule sa stimulacijom, meni ce biti cetvrti dan jel to nije kasno??? Please help
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 15:11:04
|
|
|
|
17 joka
|
Cekisha dobrodosla, svu dokumentaciju , dogovor oko postupka seme itd. Srecno Crvenokosa ok je to tako dr. zna kad i sta budi bez brige, uskoro ce to nek bude srecno i bebicetno
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 15:14:09
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
20-tog sam popila zadnju pilulu a oni su mi rekli da dodjem na kontrolu 25-tog iako ne dobijem a ja sam vec dobila. Buni me to jer sam rano dobila, hvala na brzom odgovoru
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 17:01:56
|
|
|
|
17 joka
|
ma sve je to ok uvek se dobije 3-5 dana posle pilule budi bez brige rekli bi oni da nesto nije dobro
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 19:32:37
|
|
|
|
cekisha
|
Hvala vam devojke Nadam se da će sve biti u redu, jer sam prošle godine imala vanmatericnu na desnom jajniku, pa se malo plašim stimulacije, kako će on to sve podneti i izdržati. Čitala sam neke postove za stan, ali to je bilo davno. Dal cu to uspeti da pronađem? Izvinite, ja napala sa sto pitanja.. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 13:05:17
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crvenokosice, jel počela stimulacija?Držim palčeve :-)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:52:45
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Upravo sam se vratila iz Valjeva, od danas zvanicno pocinjem sa stimulacijiom.Od boca imam Diferelin i Gonal F 150j Danas je bas bila guzva, ekipica je extra U ponedeljak opet na kontrolu. U principu sve je ok samo sto mi je dr rekao da na levom jajniku verovatno nece biti folikula kao sto sam i pretpostavila
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:53:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zavicaju hvala sto si se setila
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:56:36
|
|
|
|
Yellena008
|
Crvenokosa ti si moja sugradjanka,drzim fige da bude sve kako treba. Puno srece zelim i tebi i ostalim zenicama koje su u procesu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:58:35
|
|
|
|
Yellena008
|
Crvenokosa puno srece ti zelim kao i ostalim zenicama koje su u procesu. Ja sam iz Loznice pa moram podrzati svoju sugradjanku. Naravno drzim fige svima koji su u procesu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 21:24:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvalaaaaa u ovoj grupi nas ima dve Loznicanke
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 21:27:03
|
|
|
|
Yellena008
|
Bravo. Samo nek bude uspesno. Zelim vam trocifrene bete i lepe bebice.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 16:59:40
|
|
|
|
Lavica78
|
Bravo Crvanokosa Ja te se prošle nedelje setila, ali kad sam preračunala shvatila sam da je rano za terapiju. Znači, počelo je počelo Držim fige i očekujem podroban izveštaj Mi u ponedeljak prošli drugostepenu komisiju. Do kraja juna očekujem i poziv iz Valjeva na konsultacije. Možda sam malo optimistična, ali znam da kod njih ide brzo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:02:08
|
|
|
|
Lavica78
|
Cekisha, šta si uradila za stan? Ne znam odakle si i da li će biti potrebe da boraviš u Valjevu. Ja sam iz Beograda i dolazila sam na 2-3 dana na kontrolu i po terapiju. I posle transfera sam išla odmah kući.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:23:14
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala Lavice i ja se nadam srecnom ishodu. Ja ne znam da li je to normalno ali ja se nesto od Gonala ne osecam dobro, bezvoljna sam, boli me glava...sinoc mi je bilo bas lose.Mada i umorna sam i preopterecena mozda je i zbog toga. Ja mislila od stimulacije da cu biti extra raspolozena kad ono kontra,a pricali su mi da su od stimulacije bili raspolozeni, nasmejani...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:25:41
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam konsultacije imala posle mesec ipo dana,relativno je brzo, mada kada nesto toliko cekas vreme nikako da prodje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:33:26
|
|
|
|
Lavica78
|
Obzirom da sam brzinom svetlosti prošla prvostepenu i drugostepenu komisiju, nadam se da će i konsultacije brzo doći. Kad bude, ja i onako u proces ne bih išla pre septembra. Prvo opuštanje i more, pa onda akcija Mene je microgynon ubijao u pojam, a pila sam ga 45 dana. Stimulaciju sam odlično podnela.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 18:34:55
|
|
|
|
cekisha
|
Ja sam iz Cacka, nije toliko daleko. Ali ne bi imao ko da me vozi na 2 3 dana jer mi je muz uglavnom na putu. A i mislim da će mi prijati da se malo sklonim od svega i budem sama, a i Valjevo je lep grad. 😀 Našli smo neku kuću, pa cemo pogledati kad odemo na konsultacije.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 18:39:46
|
|
|
|
cekisha
|
Lavice mi smo 11 maja prošli drugostepenu u frontu, a na konsultacije smo pozvani 2 juna. Tako da ocekuj brz poziv iz Va.. 😀 🙌
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 21:25:07
|
|
|
|
17 joka
|
Crvenokosa za dosta jc. i embriona Lavice znaci posle leta proletece vreme Cekisha, cacanko moja i vama puno srece
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 22:17:07
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Devojke,RFZO ce da predlozi trecu VTO o trosku drzave,jutros bilo na TV... Da li neka od vas zna da li za inseminaciju trebaju da budu hormoni ,tj. TSH ispod 2
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 22:42:55
|
|
|
|
17 joka
|
mislim da netraze da bude 2 ali bi valjalo zbog sebe prvenstveno da bude sto bolji
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.5.2016 14:40:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Evo i danasnjeg izvestaja Na desnom jajniku ima folikula svi su iste velicine,na levom nema nista i dosta malih folikulica. Iskreno mislila sam da ce ih biti vise ali opet bitan je kvalitet a ne kvantitet. Endometrijum devet koma nesto...sledeca kontrolica u sredu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.5.2016 16:31:21
|
|
|
|
Lavica78
|
Lepi rezultati I kao što si rekla, bitan je kvalitet Ja sam na prvom UZ imala samo 2, na sledećem 3, posle je doguralo do 8, ali su se zapravo samo te 3 oplodile. Ako ću da biram između 3 i hiperstimulacije, biram 3
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.