Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.5.2016 21:09:30
|
|
|
|
17 joka
|
Radoznala jako mi je zao ali samo napred nema odustajanja ni od prirodnih radinosti ni od VTO pa gde upali jos bolje,uzivajte odmorite i u nove pobede. Alisa se nije javila zar nije ona bila u tvojoj gruppi kako je prosla ona?
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.5.2016 14:56:06
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvala vam devojke na odgovorima... Videćemo šta će i kako će biti i da li će dr. Bane i dalje da bude za histero. 28.4. prošla prvostepenu, birala Valjevo, sad čekam utorak da pozovem za drugostepenu koja će biti u Frontu... Mirjanche, glavu gore, malo sredi ishranu i probaj sa nekom alternativom. Ja sam uvek pre za to, pogotovo što imam samo pozitivna iskustva sa tim stvarima... Sve vas
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.5.2016 15:19:44
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice slobodno zovi sutra Front da zakazes komisiju jer oni petkom dobijaju spiskove iz Nemanjine, sto znaci da su tvoj vec dobili. Ja sam oba puta prosla prvostepenu u cetvrtak a Front zvala u ponedeljak i zakazala bez problema. Jedino sto zakazuju za 2 meseca :-(
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.5.2016 16:01:49
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvala ti. Probaću, ali obzirom da su bili praznici, teško...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2016 15:12:05
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice sta bi, jesi li zvala Front?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2016 15:33:38
|
|
|
|
Lavica78
|
Jao kad sam videla poruku od tebe setila sam se Ma haos mi na poslu, ne znam gde udaram. Zvaću u ponedeljak, sad ću da napravim podsetnik...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 14:47:26
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice jsi li zvala Front ili da te ja sutra ujutru podestim da ih zoves?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 14:50:50
|
|
|
|
Lavica78
|
Zvala, 21.6. zakazana drugostepena Hvala
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 14:53:09
|
|
|
|
Mirjanche
|
Super
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 15:10:45
|
|
|
|
Lavica78
|
Ti beše ove nedelje ideš na kontrolu za polip? Držim fige da je otišao sa ciklusom
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 15:13:18
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice hvala ti Da u sredu. Ziva nisam, vec danima lose spavam jer ne mogu to da izbijem iz glave. Al jos malo pa cu znati na cemu sam pa cu bar bolje spavati jer znam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 15:20:17
|
|
|
|
Lavica78
|
Jao znam! I ja mnogo gore podnosim neizvesnost nego sam ishod, kakav god bio. Ma biće to sve OK
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 9.5.2016 18:05:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice78 Mirjanche srecno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.5.2016 10:00:56
|
|
|
|
Lavica78
|
Sad me zvali iz Fronta, pomerili mi komisiju na 23.5. Mirjanche, čekamo rezultate kontrole i jako stiskamo pesnice
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.5.2016 16:11:54
|
|
|
|
Mirjanche
|
Lavice super za komisiju, bas ti je brzo i zelim ti da sve dobro prodje Meni polip nije otisao. Zakazala sam histeroskopiju za 08.08., to im je bio prvi slobodan termin a da meni odgovara zbog ciklusa. Pa videcemo. 21.09. Treba da idem na dopunu komisije sa otpusnom listom i histopatoloskim nalazom. Pa mozda sam ode do tada ali neverujem. Za dve nedelje polip je porastao u duplo. Al sad znam na cemu sam.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.5.2016 16:16:47
|
|
|
|
17 joka
|
Mirjance, taman da napunis baterije preko leta, odradis histero i u nove pobede Lavice brzo ce sve to leti vreme
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.5.2016 19:56:49
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje malopre pao prvi diferelin,sama sam se bockala ,nije toliko strasno za prvi put bila sam profi .Pored finalnog uboda imam jos tri neuspela
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.5.2016 19:58:46
|
|
|
|
Lavica78
|
Braaaavoooo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.5.2016 20:10:14
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
mislila sam da ja to necu moci sama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 0:52:53
|
|
|
|
17 joka
|
Srecno i bebicetno da bude
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 18:43:22
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crvenokosaaa,srecno i sa trocifrenom betom da bude
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 20:13:46
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala cure bice valjda sve ok Zavicaju kako si ti,sta je bilo sa nalazima?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 20:22:20
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Dobro je,nalazi i posle mesec dana ništa bolje. Od sutra počinjem da kombinujem Euthyrox 50 i 25.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.5.2016 20:28:41
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zao mi je jer te razumem, znam kako je kada nesto cekas a neka sitnica to sve koci.Ali ne brini se do sledece kontrole sve ce se srediti sigurno. Zasto ne probas i neke prirodne lekice, ne moze da odmogne.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.5.2016 22:40:50
|
|
|
|
cekisha
|
Drage moje da vam se pridruzim. 2.6.smo pozvani na konsultacije u Va, sta mogu da očekujem? Kakva je procedura, hoćemo li brzo uci u proces?Inace u Va sam radila histeroskopiju i tri inseminacije i prezadovoljna sam Valjevom. A trebalo nam je dve godine da prodjemo komisiju u Bgd... Pozdrav svima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.