|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
20.4.2016 10:27:42   
nikiteki
Dobar dan mame

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 501
20.4.2016 10:55:22   
branki*
Dobar dan,nikiteki
Bebilule,slabo nesto svracasuser posted image ,a ni tebe jess nema vise cestouser posted image ver obaveze..
Ja zamesila opet za lisnato testo,ovog puta slano,taman cu i mami da posaljem...ruCak se kuva,usoavljujem boku,pa da pijem kakao,skuvala sam,bas mi se pije..ma!o da radim sa bozom i tako..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 502
20.4.2016 11:58:19   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Juce sam zaglavila kod ginekologa. Tu je sve cisto kao suza. Izgleda imam upalu mokracnih kanala. Jutros sam morala da Sofi vodim sa sobom da odnesem urin i da vadim krv. Moja dusica dobra sedela je i nije se ziva cula. Stomak me boli. Nalivam se cajevima dok ne budu rezultati gotovi. Ssd ona spava. Vala i ja cu da se izvrnem, jer nisam ni za sta sposobna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 503
20.4.2016 12:00:35   
eca89
Sanjice, da prođe što prijeuser posted image !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 504
20.4.2016 14:03:58   
superm

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro, superm šta bi sa tebi i HI? Pridržavaš li se? Ja jako slabouser posted image !

Eca, pridržavam se ' u globalu'. Ne mogu potpuno, ipak dojim i to mi je važnije od vitke linije. Uspela sam da smršam oko 5, ili 6 kg. Sada sam na težini od pre trudnoće. I trenutno stagniram. Da, često brljkam...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 505
20.4.2016 17:34:16   
emicaa
Kod nas bila zaova sa djecom,nisu se vidjeli 4 sedmice.Zamislite vi tu sreću kad su se sastali i haos u stanu posle,opet sam usisala,brisala sofu i sve okolo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 506
21.4.2016 7:31:48   
eca89
Dobro jutro mamike, gdje ste? Nigdje nikog nemauser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 507
21.4.2016 8:00:24   
emicaa
Jutro,T poranila.Ustade u pola 7,a jutros od pola 5 se samo nešto vrti.Mislim da ću zajedno sa njom kunjati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 508
21.4.2016 8:03:01   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ribala sam kupatilo, pa uzela da peglam. Sad se ova mala probudila. Zategnem kucu i brisem na posao.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 509
21.4.2016 8:03:03   
branki*
evo i nas ranoranioca...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 510
21.4.2016 8:05:50   
Maraj
Jutro i od nas. Lazar jos spava , ja pristavila piletinu da mu se kuva za rucak

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 511
21.4.2016 8:10:33   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Sanjice, jesi li bolje danas?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 512
21.4.2016 8:11:45   
Trcosava
Dobro vi jutro!

Ups pogrešna tema user posted image

Kafa će bidne u kafanu

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 21.4.2016 8:12:19 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 513
21.4.2016 8:11:58   
vocicana
Dobro jutro mame, sve ste vredne, ja sada vodim bitku sa grcevima, ali evo ga andjellak pored mene spavka, nocas se toliko izmucio. Grcevi kao temperatura, kako krene mrak da pada, tako se sve zahuktava.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 514
21.4.2016 8:14:01   
Trcosava
Voci, brzo će taj period proći ne brigaj user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 515
21.4.2016 8:17:24   
emicaa
Voci masiraj mu stomačić user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 516
21.4.2016 8:18:45   
Sanjalicaaa
Voci, šta mu daješ za grčeve?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 517
21.4.2016 8:27:04   
Sanjica26 RR
Sanjalice, juce sam bila lose. Danas ne znam ni ja sama. Valjda sam bolje. A krvna slika i urin fenomenalni. Sad jos da stigne urinokultura. Ali cim je urin i crp ok onda je i to.
Voci masiraj stomacic i ljubi tog malenog.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 518
21.4.2016 8:39:45   
nikiteki
Dobro jutro mamike! Vocicana stavi ga na tvoj stomak kazu dete prestaju grčevi na majku prelazi. Ljubi nam malenog

Direktna veza do poruke: 519
21.4.2016 8:42:08   
Sanjalicaaa
Ako je urin ok, onda ce i urinokultura biti dobra. Mozda si se prehladila. Mozda jajnici?

Direktna veza do poruke: 520
21.4.2016 10:17:55   
Sanjica26 RR
Ma Sanjalice ceo sistematski pregled sam.obavila kod ginekologa. Sve je cisto kao suza. Cekam T da zavrsi kod logoped, pa da je vratim kuci. I idem u selo na casove

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 521
21.4.2016 12:30:28   
bebilule
Jutro i od mene. Svratila da vidim sta ima jutros. Mislim jutros....danas. Nego smo M i ja jos u pidzami user posted image . Ispratili tatu na put, vraca se sutra vece. Juce sam pocela sa ciscenjem kuce. Danas cu nastaviti, ali malo laganijim tempom. Bebac i ja idemo u setnju, pa cu popodne sobu po sobu. Necu vise pokusavati sve zavrsiti za dva dana.
Branki, tu sam ja. Svratim, procitam i strugnem! Imam dosta obaveza, a i skitamo stalno. Kako ti je Boza?

Direktna veza do poruke: 522
21.4.2016 13:14:56   
emicaa
Jaoj duša mi spava a T neće još kunja,svaki čas je pitam ali brzo će ona reći i sama user posted image posle je vodim da hranimo patkice da iskoristimo još danas sunce.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 523
21.4.2016 14:20:22   
vocicana
Ja sam ga nocas prigrlila na sebe i stvarno je lepo spavao, ali pomerim li ga slucajno, cim oseti hladno krece dreka. Znam da ce proci Trco, ne panicim ja, nego mi je bilo onako bum tras, pa jekrenulo sve od jednom.
Stavljala ga kozu na kozu na sebe, grejala termofor, fino reaguje na to,a danas pre obroka u 10 sam mu dala 8 kapi espumisana, sa mlekom, na kasicicu, psle ruckao, nije se cuo, lepo je spavao. Sada mu nisam dala i rezultati su ponovo plakajuceg karaktera.
Pa sta cu, proci ce i to.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 524
21.4.2016 15:14:07   
Sanjalicaaa
Nama su Colief kapi više pomagale od espumisana. Jel je prošao mastitis?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here