Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 12:54:22
|
|
|
|
Rosita
|
Zene, da vas pozdravim. Nema me, da ne pomislite da ne mislim na vas, ali nisam nesto bila u raspolozenju da pisem. Bas mi je bio katastrofa period i psihicki sam se dosta iscrpela. Bila i na bolovanju, svasta. Da vas ne davim, ne volim da pisem o tome. Kod nas nista posebno. D mi od juce dobio T odjednom, bili smo u zoo vrtu, imao sesiric. Pisala sam u temi. Jutros je i povracao. Ima ispod 38 al se zali na glavobolju i kmezav je . Videcemo . Ljubim vas sve.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 13:48:00
|
|
|
|
branki*
|
Rosi,mozda je do sunca,ako je bio bas dugo napolju...nadam se da ce ubrzo proci😘
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 14:06:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Rosi, moguce da je od sunca. Juce je bas peklo. Mi smo bili ispred zgradne nekih 2-3 sata, ne mogu reci da sam izgorela, ali bila sam bas dobro crvena, lice, vrat, grudi. Bas sam se zacrvenela.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 15:34:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mamike. Ema je juče bila dobro do podneva e onda je opet imala temperaturu koju nismo mogli da spustimo ispod 37,7 do sinoć, e onda je posle čepića Paracetamola spala i spavala je mukica lepo. Nema šta juče nismo radili da joj oborimo temperaturu i neće Danas je, hvala dragom Bogu bolje, nije imala čitav dan, sad malopre nešto oko 37,5 ali evolucija spala je. A von daju da se uradi krvna slika jer na osnovu nje može da se vidi dž li virus ili neka bakterijska infekcija. Doktorka je hteli da uradimo i urin ali na osnovu krvne slike je mogla da utvrdi da jš virus. Trebalo je da uradimo i urin ali juče nismo nikako mogli da uzmemo, pokušavali s kesicama, pa čekali na bočicu i ništa. Onda sam se čula sa doktorkom i rekla je da odložimo do danas, pa ako i dalje bude visoka da uradimo i urin i urinokulturu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 22:07:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess.uzivaj i za mene!! Ja sam se ziva pojela sto nisam bila u Bgu..bila sam prosle godine u Sava centru..ali kazu da je ove godine bilo extra! Suzi,super za dr,kod nas dr sama vidi da li je virus ili bakterija...uzas.. Sanjice,cestitam!
< Poruku je uredio vonavoj -- 17.4.2016 22:08:19 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 7:09:04
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, ja sam se naspavala ! Von, draga svrati češće! Samo da vam mahnem i kaže da je moja beba odspaval 7h u komadu, to nije, ima već puno mjeseci !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 7:58:24
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro mamike!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 7:58:41
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro Eco sad će ona postati spavalica T je spavala do 4 u svojoj sobi i onda me zvala da odem po nju pa smo nastavile do pola 8 ali je opet u snu često plakala.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 8:09:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mamite! Kod nas standardno. Osvanulo tmurno, sad kao neko sunce sija. Ja sa gospodinom opet ne pričam. Da znam da bi Luka spavao u vozu, spakovala bi se za Bg i tamo ostala mesec dana (naravno kad Ana bude na raspustu ) Drugo ništa novo. Noćas se i moj budio negde oko 2 čini mi se. Raspoloženje mi je na 0 pa neću dalje gnjavim
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 8:25:32
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco sad će ona postati spavalica Iz tvojih usta u Božije uši !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 8:25:35
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Jao zene kako je bilo dobro sinoc. Iako sam ga vec gledals, nije realno kako covek peva. Ostala sam bez glasa I sto je najbolje, nisam zaboravila da djuskam
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 8:28:32
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Raspoloženje mi je na 0 pa neću dalje gnjavim Trćo, !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 8:56:44
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro mame! Ja radim. Tako brzo mi je prošao vikend, neverovatno! Juče smo uživali,roštiljali! Von, tako i naša dr,ona sama vidi sve veoma retko nas šalje na dodatne analize ili kod specijaliste. Ali ona je zaista iskusna,čula sam za nju da je jednom pogrešila dijagnozu jednom detetu.. Mojima nikad nije,barem do sad, volim što sa vrata zna šta je detetu,čim ga vidi . Biće danas lep dan,već je toplo,sunce sija,blago onima koji su kod kuće!kako bih ja uživala sad sa mojim bubicama!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 9:43:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jess, a kom koncertu si bila? Eco, bravo za spavanje Ika, izgleda ima laringitis. Promuklo place i kaslje. Danas opet kod lekara.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 9:57:50
|
|
|
|
vonavoj
|
jess,bas mi je drago da si uzivala! Mariya,i nasa dr jos nikad nije omanula terapiju,pu pu! Trco,glupavi muskarci..bio bi ti Luka dobar u vozu,veruj mi da bi i ja sad krenula sa mojima i busem ako mm ne bude mogao da ide..zeljna sam sestre i dece..i uvek glupave pare,alli uvek.i glupi autoput,mnogo je skup,nas izadje 50e!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 12:24:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, kako su devojčice danas? Trco, jel ti skupo da dodjes sama sa detetom, vozom? I ja sam nesto nikakva, i pare i nervoza... Kad se sve skupi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 15:14:59
|
|
|
|
suzi kju
|
E draga, hvala na pitanju, dobro. Nema temperaturu od juče, ali je i dalje nervozna, samo nešto kenka i plače, al proćiće i to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 18.4.2016 20:59:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Procice to suzi kju važno da nema temperaturu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 5:41:12
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 6:23:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro! Ceka vas kafica kad ustanete!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 6:28:16
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 7:29:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Poludecu od ove reklame. Ne mogu da stignem da je iskljucim.Odmah krece "pampers". Imam zakazano kod ginekologa. Juce su me bas boleli jajnici. Valjda nije nista strasno Imam bas mnogo da peglam. T smo juce kupili rolere. Sad je htela i u vrtic da nosi. Odoh da stavljam pasulj i da peglaм dok mogu. Von, kad ides ti u onu banju?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 7:34:15
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, molim vas da bacite pogled u temu urinarna infekcija! Hvala!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 7:41:49
|
|
|
|
emicaa
|
Jutrooo,nas dvije se mazuljamo i gledamo crtani.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 8:04:59
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro mamike
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?