Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 8:39:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Maraj znaci more? Bas lepo za mališana i pasoš. Žene zna li neko jer se sirup aerius kupuje ili ide na recept
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 8:42:29
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala niki. Vise se obradovah L pasosu , nego odlasku na more ja stvarno ne znam za sirup...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:13:50
|
|
|
|
suzi kju
|
E drage, jutros je bolje, nema temperaturu, Anđa je dobro za sad, nadam se da će nju da mimoiđe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:15:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa probaj, ja mislim da mozes i da ga kupis! Ja od jutros drugu masinu vesa sirim...i tako svaki dan... nema sta nisam oprala....prolecno ciscenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:20:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, da brzo ozdravite. Maraj, super za pasoš. Mi smo G vadili sa tri meseca, jedva su ga slikali. Nisu mogli da uhvate okice. Niki, ne znam ni ja za sirup. Mada nešto mislim da se kupuje.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:54:55
|
|
|
|
branki*
|
Kupuje se aerius koliko znam. Jutro,mame!zavrsili sa doruckom...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 14:21:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne znam gde da postavim pitanje. Može li beba da pređe granicu sa Bosnom bez pasoša?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 14:59:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zenske vracam se sa ispita. Polozila sam. Mm je u poslednje vreme bas cesto za curama. Jutros mi pise sta je sve radio. Kaze pije kafu stojeci Samo je dodao da je meni tako svaki dan. Sirup moze i bez recepta. Moram i ja da dam Sofiji. Ujelo ke nesto i nateklo je bas to mesto.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 15:12:53
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Zenske vracam se sa ispita. Polozila sam. Mm je u poslednje vreme bas cesto za curama. Jutros mi pise sta je sve radio. Kaze pije kafu stojeci Samo je dodao da je meni tako svaki dan. Bravo Sanjica za ispit, a i za muža !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 15:40:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Sanjalice, treba ti pasos za bebe. Luki smo vadili kada je imao mesec dana, mozete to da zamislite, ahhahaha.... Sanjice, svaka cast za obaaaa
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 16:31:45
|
|
|
|
eca89
|
Iva moja curica nije imala ni mjesec kad smo joj vadili pasos, a vrijedi 3god.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 17:11:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, čestitke za ispit, eto vidis da si ipak dovoljno ucila :) Sanjalice, mi smo prelazili u Bosnu bez pasosa, samo sa izvodom, ali pre par godina je to bilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 17:13:14
|
|
|
|
vocicana
|
mame ne stizem da se javljam, uhodavanje. Imam strasan mastitis, primam penicilin, dojimo, placemo spavkamo, sve vas ljubim.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 17:51:40
|
|
|
|
Maraj
|
Voci ti se i javis ja mislim da sam se javila tek posle par nedelja koliko sam sva bila pogubljena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 18:46:34
|
|
|
|
amelia
|
Sanjice cestitam voci ti imas vremena i da se javis ja nisam mogla mesec dva ni u wc da idem odmah se mali budio i plakao a nista ga osim (.) nije smirivalo pa jel imam pumpicu da viska mleka izmlazas ja sam se isto tako u picetku dosta namucila grudi uvek tvrde pune mleko curi bolovi ispucane bradavice. Ali svremenom se to sredi. Mi trebamo isto da vadimo pasos A a ne znam kada cemo sve nesto odugovlacimo
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 19:55:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, čestitke za ispit! Voci
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 20:29:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ljubimo te i sto pre da se grudi srede!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 21:46:35
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame,bili na jezeru,pa do mojih,sad deca polegala.. Sanjice Voci,pisi u temi detaljnije kad srignes,samo se masiraj i neka sto cesce sisa,grlim te!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 23:03:44
|
|
|
|
nikiteki
|
Vocicana samo sto vise masiraj grudi i izmuzavaj se. za tebe sto pre da se to sredi, ljubi bebicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 8:26:06
|
|
|
|
jess021
|
Mamike, dobro jutro! L i tata jos spavaju, ja pijem kafu. Sanjice, bravo za ispit i sve pohvale za tm Bila sam ubedjena da ce i danas biti lep dan, a ono nesto sucmurasto, valjda ce se izvedriti. Veceras na koncert, bas se radujem
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 8:38:36
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro! Sanjice za ispit
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 8:49:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamice,opet sam tu Kašljem ne prestajem,sutra ću zvati doktora da odem da mi nešto da ili uradi jer opet povraćam od kašlja.T je super,damica se šišala i oduševila se,posle bila samnom u kozmetičkom kod moje drugarice i raspametila se načisto od sreće Sanjalice treba pasoš,ali to je čas posla da središ Sanjice bravo i za tebe i tm
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 10:45:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Jess bas sam pomislila na tebe kad sam cula za koncert. Uzivaj. Mi krenusmo kod mojih na rodjendan.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 12:08:34
|
|
|
|
branki*
|
Jess,lepo se provedi na koncertu! Sanjice,isto i vi! Mi bili u nabavci,pa do parkica i sad usli.ja uspavljujem bokicu,pa imam da zavrsim pasulj,umesila i testo za kroasane,naraslo je,treba da ga premazujem margatinom sad,a imam i ves da prostrem,nisam stigla jutros.jeste sucmurasto,ali je sparno,bar kod nas.kasnije mi dolazi brat i snaja i mala s.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 12:29:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mamike? Mi se borimo sa tackicom u uhu.kao upala..vec nedelje..sad je dobila kapi za usi..i aerius i broncamil.a nema ni sline.niti kaslje..ali krecu trojke! Suzi.kako vama tako cesto daju analize krvi.mokrace..kod nas se to nikad ne radi...a kako pedijatar ne moze usi da vidi..to mi nije jasno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?