Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 8:11:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrooo Mi bili po decu kod bake, ja ih najavila u vrtic kad malena od jutros T Taman smo mislile da smo zavrsile s tim! Imale su obe onaj virus od 7 dana temperature, ja vukla upalu sinusa i taman sve proslo i sad opet...pa poludecu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 8:14:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj žene želim vam da vam dečica što pre ozdrave!!! Kod nas je vreme bljak da ne može biti više bljak! Konstantno oblaci i duva vetar neki blesavi. Iduće nedelje bi mm trebao da bude slobodan, a najavljena kiša za celu nedelju!!!!! Pa da čovek ne poveruje!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 8:36:40
|
|
|
|
nikiteki
|
Vreme je katastrofa ja sam bas mislila da cu danas kuci biti ali mi se ne da moram da idem po materijal za tortu da pravim narucena mi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 8:57:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,verujes li mi da nije bilo nista od banje,nismo uspele da se organizujemo..ne da mi se nista... Ja sam T kupila rolere prosle godine,za 1700din,sa sve opremom,bila akcija 70%...i stalno trazi da ih vozi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 9:15:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nek ide u persun. Mi smo davno nameravali da joj kupimo i nikako. U subotu treba da ide sa plesom u Vrsac. Ja opet imam ispit, a mm ima obaveze. Praznici su. Tako da ne ide. Trebalo je moja mama da je vodi, ali odustali smo. Ona se jako oseca lose tako da ta opcija otpada. Nije se bunial T. Dobila je rolere i sad joj je sve potaman. Odoh ja uskoro kod ginekologa. Kuckamo se zene.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 13:25:31
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja radim. Moja L još nije tražila rolere, ali možda bi i mogla da joj predložim Vreme je i ovde grozno. Htela sam da se malo promuvam po Subotici sutra,prekosutra na kupanje, međutim,otišlo mi kvačilo na autu i sad će moja 2 slobodna dana da provede u servisu a ja kući. A dodatno me iznerviralo što sam rezervisala divnu brvnaru na Tari i sad sam dobila mejl od domaćina da su mi našli alternativni smeštaj 500 m od brvnare koju sam rezervisala. Pa sad čekam da mi odgovore šta znači alternativni smeštaj?! Jao,kako sam besna!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 14:35:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ja planiram Dori naručiti troti da se uči polako. Mariya baš glupo,ako si rezervisala brvnaru bilo bi bezobrazno da vas smjeste u hotel.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 15:25:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mariya, bas bzv za auto. Kad idete na Taru? Hoces li mi poslati u pp koja je to brvnara? Mi planiramo neki vikend da odemo ili na Zlatibor ili Taru.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 15:47:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao moja drugarica je pre nekoliko godina bila u prelepim brvnarama isto na Tari. Baš dobra ideja za neki vikend
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 18:37:03
|
|
|
|
branki*
|
da mahnem ,mame,dok sam tu i dok se boka ne probudi,sad ce ona... mariya,bzv,kakav alternativni smestaj!?ali,mozda bude i sve dobro na kraju.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 21:17:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam moju decu uspavala pa malo da virnem ovde. Poce neki vetar da duva katastrofa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 19.4.2016 23:05:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece mame I kod nas je vreme grozno, ceo dan pada kisa. Nadam se da ce sutra biti bolje. Vidim pisete o rolerima. Vuku sam za rodjendan planirala kupiti rolere ali sam odustala. Prosle nedelje sam vodila Kostu na Institut za majku i dete da mu vade krpelja i devojcica pre nas lezi na krevetu i ceka pregled. Pitam mamu sta se desilo, kaze pala sa rolera i bole je ledja. Kako je pala odmah je dobila otok. Sva sreca snimak je bio uredan i devojcica je dobro. Ne daj Boze nikome. Kada sam to videla definitivno sam odustala. Kako ste mi vi? Veliki pozdrav od nas
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 7:06:08
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 7:07:56
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, superm šta bi sa tebi i HI? Pridržavaš li se? Ja jako slabo !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 7:52:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Moji odoše u vrtić. Juče je G zaspao na podu igrajući se u 19h i spavao jutros do 7h
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:11:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro i od mene!! Osvanu divan sunčan vedar dan. Ali zato hladan! Celih 6 je bilo jutros. Taman malo da se ugreje do nekih 11 pa da sa malim spičim napolje u šetnju. Ana danas do pola 5 u školi, imam vremena za sve, a u 6 imamo sastanak za vrtić. Iako mislim da od toga nema ništa, idem. Makar nešto da probamo i da zadržimo i školu (za neka buduća vremena) Dok je vreme bolje i ja sam bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:37:06
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! Ja sam uzasno negativna,nezadovoljna,pa necu da mracim..ne znam ni u kojoj temi bi pisala..besna na muza, na sebi sta sam dozvolila,sta je sve palo na mene... Trco,i kod nas ledeno,duva i vetar! Dijo,joj,i sa bicikle mogu da padnu i povrede,kad bi tako gledali,deci ne bi nista dozvolili..a sta smo mi kao deca sve radili,kako smo se igrali,pravili gluposti,nasa deca su pod strogim nasim nadzorom i stalno ih pazimo i branimo..te nemoj ovo udarices se,isprljaces se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:43:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Von draga, ja sam juče sat i po vremena pričala sa najboljim drugom, drugom kome mogu bukvalno sve da kažem i ono najbolje od svega - dobijem muški vidik bolje sam da li zbog toga ili bog vremena, ne znam. Inače ovde duva već deset dana sigurno, dok je bilo sunca ni po jada, a kad zađe sunce d se skočanjiš. Inače, u proleće, leto i jesen - dok vidiš vedro nebo, znaš da je smrz napolju.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:46:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro I kod nas suncan dan. Danas upisujem Vuka u skolu Von sve znam, upravu si sto posto. Ali trenutno nemam snage za padove i doktore. Ovo leto bicikla, more, BG, neki sport i od septembra skola. E da planiram i da odem do Kostinog vrtica. Opasno me nerivaruju. Svaki mesec nova teta, bas su preterali !
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.4.2016 8:47:16 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:52:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Eee..imam i ja kuma,sa kojim pricam sve,ali on mene krivi sta sam dozvolila ...on je mnogo drugaciji od vecine muskaraca,i onda mi nije dobar savetnik
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:52:43
|
|
|
|
branki*
|
Jutro! Dijo,zarvec skola bravo za skolarca! Ovde sinoc tako dobovalo i vetar igrmelo i kisa.jutros sunce,ali je sveze za sad.mama ce midoci kasnije.odoh da stavim dorucak. Von,poseban grlisa za tebe😘
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 8:56:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ja sam uzasno negativna,nezadovoljna,pa necu da mracim..ne znam ni u kojoj temi bi pisala..besna na muza, na sebi sta sam dozvolila,sta je sve palo na mene... Isto... Dijo, za skolu!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 9:40:23
|
|
|
|
jess021
|
Istekla sesija....grrrrr Cao mame! Evo i mene, Lenkic pajki, ja doruckujem. I kod nas suncano, ali hladnjikavo. Nema veze, kasnije cemo do Zare da vidimo sta ima. Inace nema nista novo, dobro smo, to je najbitnije.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 9:46:15
|
|
|
|
bebilule
|
E i ja da vam mahnem jutros. Citam ali nemam sta pametno napisati. Milos spava drugu turu. I kod nas suncano i hladno. Kasnije cu samo do moje doktorice i kuci. Radila sam nalaze, oticu mi zglobovi ruke. Tri zgloba naizmjenicno. Nadam se da je neka glupost i da se vise nece desavati. Generalka danas, ali imacu ispomoc. Ustvari, mislim da ja necu nista ni raditi. Moram jedino biti u kuci pa nema skitanja.
< Poruku je uredio bebilule -- 20.4.2016 9:47:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 20.4.2016 9:49:07
|
|
|
|
emicaa
|
Dijo zar već u školu,kako rastu brzo. T je sinoć u snu tako kašalj uhvatio umalo da se ispovraća,probudim je,dam joj vode i onda je bilo ok. Sunce i ovde ali još danas i sutra i onda do sledećeg četvrtka najavljuju kišu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?